Nieuwe muziekdocenten en cursussen bij Dubbelgreep

Zwolle – Het gaat goed met Docentencollectief Dubbelgreep. Dit seizoen zijn er weer meer leerlingen dan vorig jaar en onlangs hebben zich twee nieuwe docenten aangesloten bij Dubbelgreep. Het gaat om Lia Leuven, zij geeft klarinetles in Hattem en David-Jan Groot, hij geeft compositieles in Zwolle.

Eén van zijn leerlingen is dinsdag 2 februari te horen met een eigen compositie tijdens de voorspeelavond in Zandhove, Hollewandsweg 17 in Zwolle. David-Jan Groot verzorgt binnenkort twee nieuwe cursussen voor Dubbelgreep, het gaat om een cursus Liedschrijven (4 bijeenkomsten) en een Compositiecursus (zeven bijeenkomsten). Aan Liedschrijven kan worden meegedaan door iedereen van twaalf jaar en ouder – zo nodig worden leeftijdsgroepen ingedeeld, volwassenen zijn ook welkom. De Compositiecursus is bedoeld voor kinderen tussen de zeven en twaalf jaar. Voor beide cursussen geld dat er gewerkt wordt in kleine groepen.

Aanmelden kan via info@dubbelgreep.nl. Docentencollectief Dubbelgreep bestaat uit ruim 20 enthousiaste gediplomeerde docenten, zij geven al ruim 20 jaar muzieklessen in Zwolle. Er zijn instrumentale lessen voor alle leeftijden en op alle niveaus. Regelmatig spelen de leerlingen tijdens voorspeelavonden, vaak in ensembleverband. Voor meer informatie kunt u kijken op www.dubbelgreep.nl of bellen naar 06-10375042.

Artikel delen:

Reageer