Hoogvliegers op het podium in het Stedelijk Museum

Zwolle – Hoogvliegers uit kunst, wetenschap, politiek en bedrijfsleven op het podium in het Stedelijk Museum Zwolle. Kreatieve Industrie Zwolle (KIZ) organiseert in samenwerking met het Stedelijk Museum Zwolle ‘4000 creative seconds’.

Op vrijdagavond 11 februari vindt de eerste serie uit een reeks van drie plaats. Per avond presenteren tien gastsprekers een vernieuwend, verfrissend idee of concept. Iedere maand staan er hoogvliegers uit de wereld van de kunst, de wetenschap, de politiek en het bedrijfsleven op het podium. De gastsprekers presenteren elk 20 beelden en geven per beeld 20 seconden toelichting. De zandloper is genadeloos, de tijd tikt door; een format dat de spreker dwingt creatief en to the point te zijn.

De toeschouwer heeft hierdoor de garantie van een snel en afwisselend visueel spektakel. ‘4000 creative seconds’ vindt in het voorjaar van 2011 als unieke try-out plaats op iedere tweede vrijdag van de maand. Wilt u dit programma bijwonen? Voor meer informatie en inschrijving: www.kiz-zwolle.nl.

Locatie: Stedelijk Museum Zwolle, Melkmarkt 41. Aanvang 19.30 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid tot napraten/-borrelen.

‘4000 creative seconds’ is een gezamenlijk programma van het Stedelijk Museum Zwolle en KIZ en is tevens onderdeel van de tentoonstelling ‘State of the Arts’ die te zien is in het SMZ van 6 februari t/m 10 april 2011

Artikel delen:

Reageer