Restaurant Poppe viert 35 jarig jubileum

Zwolle – Op 5 februari 2011 bestaat Restaurant Poppe 35 jaar. De voormalige hoefsmederij is in al haar jaren als restaurant een belangrijke factor geweest in de stijlvolle, rijke sfeer van de binnenstad. Eigenaar en chefkok Sander Struick wil deze bijzondere gelegenheid groots vieren en pakt flink uit.

Op zaterdag 5 februari, de officiële jubileumdag, sluit Restaurant Poppe voor één dag haar deuren als restaurant en zal er een feestelijke jubileumproeverij plaatsvinden. Op deze bijzondere dag kunnen niet alleen vaste gasten komen genieten, maar ook belangstellenden kunnen kennismaken met de kookkunst van Sander Struick en zijn team. Het open huis zal gehouden worden van 14.00 tot 23.00 uur, waarbij de gasten voor de jubileumprijs van € 3,50 per gerecht kunnen genieten van een keur aan lekkernijen.


Ter ere van het 35 jarig bestaan heeft Restaurant Poppe een jubileummagazine uitgebracht. Hierin komen, naast artikelen over het restaurant en het jubileum, diverse andere onderwerpen aan bod zoals slowfood, keuken- en tafeltrends en de historie van de Luttekestaat. Als uitsmijter onthult Sander in het magazine een geheim: zijn beroemde olijvenrecept! De burgermeester van Zwolle, de heer Henk Jan Meijer, heeft het voorwoord geschreven en is daarin duidelijk over het belang van Restaurant Poppe. Hij schrijft ondermeer dat Poppe een instituut is. Met landelijke bekendheid. Niet meer weg te denken uit de stad. Dat Poppe een onderdeel van zijn leven is geworden. Het jubileummagazine zal vanaf 5 februari 2011 aan alle gasten van Restaurant Poppe worden meegegeven. Tevens wordt het bijgesloten bij zakenglossy Zwolle Business, om er ook de zakelijke markt mee te verrassen. Daarnaast zal het bij diverse andere bedrijven en winkels in Zwolle en omgeving worden neergelegd. De digitale versie van het magazine is te bekijken op www.poppezwolle.nl.

Het hele jaar door zijn er wisselende en doorlopende jubileumacties. Zo krijgt in de maand februari iedere 35e gast zijn/haar lunch of diner gratis en krijgen gasten die in 2011 hun 35 jarig huwelijk vieren bij Restaurant Poppe 35% korting op hun diner voor 2! Kijk voor de agenda met alle acties achterin het jubileummagazine.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Auw…. Wij zijn daar met een paar collega’s net na de opening gaan eten…. 35 jaar alweer…. (oeps je wordt ouder mama, geef het maar toe….)


    Maak melding

Reageer