Goede tijden voor de Eipiepers

Zwolle – Er breken goede tijden aan voor de Eipiepers. Uiteraard is daar het mooie vooruitzicht van het grote jubileumfeest, het Kidz carnaval spektakel, op zaterdag 5 februari a.s. maar er is meer goed nieuws.

kindercarnaval_v2_470.jpg

Niemand minder dan Ricky uit Goede Tijden Slechte Tijden zal tijdens het feest aanwezig zijn. Ricky die in het echt Robin Martens heet zal samen met Luuk van Totally Kidz een spetterend optreden verzorgen. Ben je een fan van Goede Tijdens Slechte Tijden of heb je altijd al een keer met een BN’er op de foto gewild dan moet je zeker naar dit Kidz spektakel gaan. Naast Ricky en Luuk zijn er ook optredens van Peter Vader (Cliniclown Pepponie), Harm Wolters en Ronald McDonald. Je kunt je laten schmincken, zelf een button maken en meedoen aan de afsluitende ballon wedstrijd. Vervelen is onmogelijk deze middag!
Nog meer goede tijden voor de Eipiepers want de stichting Hervormd Weeshuis heeft besloten om het symbolische bedrag van € 1.111,11 bij te dragen aan het jubileum. Dit tezamen met alle andere bijdragen van verschillende bedrijven maakt het voor de organisatie mogelijk om geen entree te heffen. Spectaculaire optredens en geen entree betalen; dat zijn nog eens goede tijden! Het feest begint om 14.00 uur in de bovenzaal van de WRZV hallen. Je hoeft niet verkleed te gaan en voor drinken met wat lekkers wordt gezorgd. De organisatie van 44 jaar Eipiepers hoopt dat duidelijk is dat zij over anderhalve week al hun feest hebben, in tegenstelling tot hun jubilerende “ouders” De Eileuvers die pas volgend jaar februari dit feit vieren. Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn welkom.

Artikel delen:

Reageer