Introductie Workshop Organizen in Vrouwencafe JOOP

Zwolle – Tijdens de gratis introductie workshop Organizen laat Petra Klaver 4 februari a.s. de aanwezige dames kennis maken met haar passie Professional Organizen. Zij weet dat het aanbrengen van een systeem in je dagelijks leven zorgt voor rust en overzicht. Het stellen van prioiteiten en doelen is daarbij een vereiste.

Door alle verplichtingen in de hedendaagse hectiek nemen we de tijd niet om hierbij stil te staan. Je spullen, je huishouden, je gezin, je werk en je vrienden, alles lijkt even belangrijk. Zo lopen we onszelf voorbij. Op vrijdag 4 februari nemen we anderhalf uur de tijd hier een verandering in te gaan brengen. Deze avond staat interactiviteit op het programma. Petra legt uit hoe haar aanpak werkt. In grote lijnen kan zelfs voor een paar problemen oplossingen gevonden worden. Kleine tips die je kunt toepassen en die wel eens een grote verandering te weeg kunnen brengen.


De deelnemers gaan naar huis met een frisse kijk. Vaak met inspiratie over hoe ze het anders kunnen aanpakken. Kom naar deze avond in Vrouwencafe JOOP en maak kans op een gratis miniscan die onder de aanwezigen wordt verloot! Waar? In Locatie Oostergo Pletterstraat 1, t/o het pannenkoekschip.

Meer informatie?
Via de website: www.klaverplan.nl of per mail info:@klaverplan.nl of bel 0614338225 Entree vrij!

Artikel delen:

Reageer