Scania 4 EM Business Run nieuw tijdens Halve Marathon

ZWOLLE – De organisatie van het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival heeft een nieuw onderdeel toegevoegd aan het grootste loopevenement van Zwolle. Nieuw tijdens de elfde editie van het loopfestijn is de Scania 4 EM Business Run.

Het onderdeel is te vergelijken met de succesvolle Rabobank Business Run, alleen gaat het hier niet om de Halve Marathon maar de 4 Engelse Mijlen. Het is nu dus ook mogelijk om met je collega’s een team te vormen op de kortste afstand. De eer van je bedrijf verdedigen in de Wavin 4 Engelse Mijlen met een eigen klassement en prijzen voor de bedrijventeams. Je profiteert als team van een aantal belangrijke voordelen, terwijl je niets mist van de competitie en sfeer tijdens de wedstrijd. Je start als deelnemer in het eerste startvak. Daarnaast loop je met en tussen talrijke andere deelnemers, enthousiast aangemoedigd door vele duizenden toeschouwers en onder grote belangstelling van de media.  
Bij de Scania 4 EM Business Run telt ieder team minimaal drie en maximaal vijf lopers. Per team zijn twee gastlopers toegestaan. Ook kun je je inschrijven als combinatieteam, waarvan de lopers werken bij maximaal twee verschillende bedrijven. De uitslag van de Scania 4 EM Business Run wordt vastgelegd in een apart teamklassement. Van de finishende deelnemers worden de snelste drie tijden opgeteld. De som van de tijden bepaalt de plaats in het klassement. Het team met de snelste totaaltijd is winnaar. Alle deelnemers worden ook individueel opgenomen in de totaaluitslag van de Wavin 4 Engelse Mijlen.  

Kijk voor meer informatie over het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival op http://www.halvemarathonzwolle.nl/. Of volg de laatste nieuwtjes van het loopevenement via Twitter: www.twitter.com/marathonzwolle.

Artikel delen:

Reageer