Algemeen Log 219

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

algemeenlog.jpg 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 400 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 219 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 378
 1. Goedenmorgen zwolle, gefeliciteerd Ger, ajb Dick!

  zaterdag 29 januari 2011 door Youp

  Theetafelfotootjespolitiek
  Lief land zijn we toch. De koningin overwoog deze week om Ben Saunders, de winnaar van de talentjesjacht The Voice of Holland, op Huis ten Bosch te ontvangen en ze vroeg zich af of Ben het leuk zou vinden als ze hem zijn onderscheiding niet op zou spelden, maar deze persoonlijk op een door hem aan te wijzen lichaamsdeel zou tatoeëren. Bijvoorbeeld op zijn reet.

  Met een half oog keek ze televisie en zag het aandoenlijke duo Hillen en Rosenthal toezeggingen doen. Geen tenten maar villa??s! Dat zeggen we toe!

  De op te leiden agenten leren eerst aap-noot-mies! Dat zeggen we toe! En ze moeten hun veterstrikdiploma kunnen halen! Dat zeggen we toe! Hazenpeper met Kerst! Dat zeggen we toe! De Nederlanders kunnen Boer zoekt vrouw ontvangen! Dat zeggen we toe. En jullie gaan er zelf af en toe kijken! Dat zeggen we toe! En dan blijven jullie niet in je busje! Daar moesten ze nog even over nadenken.

  De koningin zapte gewoontegetrouw naar de BBC en zag stomtoevallig een steniging in Kunduz. Een man en een vrouw hadden overspel gepleegd en werden letterlijk doodgegooid. Overspel? Zij was getrouwd met een stinkende neef met een rot gebit, die haar door haar familie was toegewezen. Zo wil Allah dat.

  ⤸En Nederland gaat zijn steentje bijdragen⤝, lachte ze zacht in zichzelf.

  En ze wist: Dit grapje kon ze tegen die sneue Rutte niet maken. Ze mag ?berhaupt geen grapjes maken. Zoals ze ook niet aan onze premier mag vragen wat nou de werkelijke reden van deze zinloze missie is.

  Het antwoord hoeft ze van hem niet te horen.

  Dat kent ze toch al. Rechtse hobby. Hij wil niet uit de gratie bij Obama. Dat ingelijste fotootje moet op de theetafel bij mama Rutte in het bejaardenhuis. Mark in Het Witte Huis. Mark haalt een wit voetje bij de neger. Een andere reden is er niet.

  Ze zapte terug naar Nederland 1 en zag Jolande Sap in haar eerste en tevens laatste grote Kamerdebat. De schat had inmiddels in het openbaar verteld dat ze Rutte zelf gebeld had. Mark zat net bij zijn moeder aan een stamppotje met een kuiltje jus toen zijn telefoon ging. Hij zag het ontbrekende fotolijstje op de theetafel en beloofde Jolande dat ze alles kreeg wat ze maar wilde. Hans en Uri zouden het regelen. Mark hield zo van zijn moeder die in de andere kamer zijn overhemden stond te strijken. En voor die moederliefde mogen best wat jongens en meisjes in Afghanistan sterven.

  Jolande Slap, dacht Trix en ging naar Teletekst. Daar las ze dat Gerd Leers in hoger beroep gaat tegen het besluit dat de 14-jarige Sahar niet naar Afghanistan mag worden teruggestuurd. Misschien kan het radeloze kind met Hans en Uri meevliegen.

  Dit kon ze ook weer niet tegen Mark zeggen. Een kind van veertien, dacht de vorstin in zichzelf. Wat is er met mijn land gebeurd? Een kind van veertien dat hier tien jaar woont! Terug naar die woestijn. Heengezonden door Gerd Leers, die een paar jaar geleden nog een grote muil tegen meneer Wilders had. Een kind van veertien!

  Beter naar Afghanistan dan naar Italië. Voor je het weet ligt het bij Berlusconi in bed. Zou dat fotootje al bij mama Rutte op het theetafeltje staan? Mark en Silvio!

  Kan ik nog wel zappen? dacht Trix. Zappen zonder dat ik hoef na te denken.

  Alles is zo beladen. Zie je Berlusconi, denk je aan Gullit die deze week tijdens zijn goedpraterij de WK in ??78 in Argentinië erbij haalde. Toen was er volgens hem ook discussie geweest. Dertigduizend doden waren er gevallen in die vuile oorlog. Dertigduizend. Dan zou ik sport en politiek ook gescheiden houden. Zal er bij iemand in de wereld nog een ingelijste foto met Videla op de theetafel staan? Moeilijk onderwerp, dacht Trix, zeker in dit paleis.

  Foto??s op theetafels, dacht Trix, daarvoor sterven de kinderen aan het front. Ingelijste foto??s. Niks meer, niks minder.  Maak melding

 2. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Ger met zijn/haar 1ste Gouden Plak 😀 😀 😀

  Eregalerij:

  met 2: blauwtje, -p- en Nachtbroeder

  met 3: Verdieping, marieke de tweede

  met 4: Plantje

  met 5: JanD

  met 6: Gezellig, bernard

  met 7 Dame

  met 8: ingrid,Wim

  met 11: ja-tsja, Koko hattem

  met 12: Tim, Natascha en Appie

  met 13: drama, Eva

  met 20: Assendörper

  met 24: Derk

  met 26: Joppuh

  :D:D:D


  Maak melding

 3. Tussenstanden:

  Nunspeet 1 – 0 Berkum

  WVF 0 – 0 VVOG

  Zwolsche Boys 0 – 0 ASC ’62

  Zwart Wit ’63 AFGELAST Be Quick ??28

  DVO ’71 AFGELAST SVI

  Storica AFGELAST Wijthmen
  ———————————————
  Ulu Spor ZO 30 JAN Victoria Boys

  Bron: Sportief Zwolle

  Op dit moment is nog niet bekend of WVF-4 de periodetitel heeft gehaald. Er is zelfs geen tussenstand bekend 😮


  Maak melding

 4. Ja in en tegen Berkun B2 aan de kant gestaan bij de jongste. Vond het koud. Wind nam toe. Gelukkig wel met 2-1 gewonnen. Wedstrijd van de oudste werd afgelast.


  Maak melding

 5. Zwolle in beeld: BlauwBloed net, tijdens het zappen. Nog wel een tijdje over een tentoonstellin in De Fundatie. Mooie inleiding over Zwolle (algemeen); kort maar krachtig.


  Maak melding

 6. @Ingrid; De overwinning is voor mij vooral, dat ik nu ein-de-lijk geleerd heb hoe ik plaatjes kan toevoegen!
  Dat zal mn postings een stuk kleurrijker maken, arme admin…  Maak melding

 7. Eva! Foei het is nog geen 22.00 uur dus nu nog geen 18+ he, de gedachten van jou laat je maar aan MarKel over als die kleine vanmiddag op bed ligt. 😮


  Maak melding

 8. *plopperdeplop* Derk!

  Hoorde gisteren nog een leuke bijnaam voor de onvolprezen ex fotograaf van de Telegraaf die vandaag 65 wordt. Omdat ie altijd en overal zorgde dat hij op tv in het zicht van de camera kwam, vooral bij evenementen als het dartgebeuren “Embassy”op Frimley Green, is zijn naam aangepast naar Jan Stap in beeld! Rara over welke bekende zwollenaar hebben we het hier?


  Maak melding

 9. Palingcity verliest (mag ik nu toch wel aannemen):D:D:D En blijft op 11 punt van de FC.
  Nu Staan RKC en Volendam samen op ELF punt van Zwolle, met beiden nog 1 inhaalwedstrijd.


  Maak melding

 10. Volgens betrouwbare bronnen zou Etiënne Reijnen per direct naar AZ gaan. Afgelopen vrijdag zaten er in Veendam twee AZ afgevaardigden die de speler nauwlettend hebben gevolgd. Hij zou alleen nog een medische keuring moeten ondergaan.

  Jeroen Drost komt op huurbasis van Vitesse naar FC Zwolle. De verdediger kwam niet meer aan spelen toe in Arnhem.

  Dit is niet het enige transfernieuws bij FC Zwolle. Op voorlaatste dag zal er binnen korte tijd nog meer nieuws volgen!
  (Bron: FCZwolle.org)


  Maak melding

 11. BeeldBuisBode:

  Studio sport (N1, 18:10)
  – Schaatsen: de Essent ISU World Cup alle afstanden in Moskou
  – Wielrennen: het WK veldrijden in Sankt Wendel + een reportage over Marianne Vos
  – Tennis: samenvatting van de mannenfinale tussen Novak Djokovic en Andy Murray in de Australian Open
  – Voetbal: reportage over voetbalmakelaars
  – Schaatsen: de Grand Prix marathon op de Weissensee

  Studio Sport Eredivisie (N1, 19:00)
  Met samenvattingen van:
  – NAC-Ajax
  – SC Heerenveen-FC Groningen
  – Excelsior-ADO Den Haag
  – FC Twente-Feyenoord

  Nieuwsuur (N2, 22:00)
  – De chaos in Egypte neemt toe: er wordt geplunderd, gevangenen zijn massaal ontsnapt en de nieuwszender al-Jazeera mag van de regering geen verslag meer doen

  Studio voetbal (N1, 22:15)
  – Met Tom van ’t Hek, Youri Mulder en Keje Molenaar

  Brandpunt (N2, 22:20)
  – Een gesprek met de broer van Vincent T., de belangrijkste verdachte in de moordzaak van de Britse Joanna Yeates
  – Een verslag van de culinaire krachtmeting bij de Bocuse D’Or
  – Reportage over arbeidsmarktmeester Aad van Nes die duizenden mensen aan het werk hielp

  DOCU: De weg naar het avondland !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  (N2, 20:15)
  In de week waarin het nieuws gedomineerd wordt door de volkswoede in Caïro staat toevallig ook de reisserie van Jan LeyersIN HET TEKEN VAN EGYPTE. Leyers bezocht Egypte afgelopen jaar en in de aflevering van vanavond hoort hij de Egyptenaren hun ongenoegen uiten over de corruptie en de ongelijkheid in hun land. Een aflevering die de huidige actualiteit ongetwijfeld van achtergrond en diepte zal voorzien

  AMUSEMENT: Nationaal Songfestival 2011 (N1, 21:20)
  Helaas kunnen we vanavond niet meer sms’en of de 3Js dit jaar naar het Eurovisie Songfestival zullen gaan, de enige keuzemogelijkheid die de TROS nog aan het Nederlandse publiek overlaat is met welk liedje Jaap Kwakman, Jan Dulles en Jaap de Witte naar D?sseldorf zullen afreizen. Want gaan zullen ze. Presentatie is in handen van Yolanthe Sneijder-Cabau. Zie ook VARAgids pagina 26-29

  FILM: Once (BBC2, 00:35)
  Deze Ierse moderne musical (2006, John Carney) was enkele jaren geleden een grote verrassing in de bioscoop. Het is een romantische vertelling over een Ierse straatmuzikant en een Tsjechische immigrante in Dublin, en het lijkt totaal niet op de archetypische musical, al was het maar omdat de (met een Oscar bekroonde) soundtrack bestaat uit prachtige, Damien Rice-achtige folkliedjes

  Carlo & Irene: life 4 you (RTL4, 17:25)
  – Plien & Bianca, cabaretduo
  – Kluun, schrijver van de roman Haantjes
  – Patty Brard, presentatrice/zangeres
  – Edsilia Rombley, zangeres
  – Eric van Tijn, jurylid bij X-Factor en het Nationaal Songfestival
  – Tijl Beckand, presentator van Holland’s Next Millionaire

  Kunststof TV (N2, 18:05)
  – Cabaretier Jörgen Raymann over zijn voorstelling Frede
  – Regisseur Ursul de Geer over toneelvoorstelling De aanslag, naar de roman van Harry Mulisch
  – Jazz-zangeres Kim Hoorweg over haar album Kim is Back

  Verborgen verleden (N2, 21:05)
  – Mezzosopraan Tania Kross onderzoekt haar stamboom

  Zingen (N2, 23:00)
  – Portret van de sopraan Charlotte Margiono  Maak melding

 12. Bericht door dick, op 30 januari 2011 om 16:18
  Vuile vuile vuile……………

  Joepie, weer drie punten voor de mijn Twentse vrienden!:D:D


  Maak melding

 13. Hoop wel dat de FC nog een paar leuke stuivers voor Etiënne beurt.

  Meer dan een paar stuivers zal het niet zijn, ik denk dat je met een ton blij mag zijn. Contract liep aankomende zomer af.

  Ik wens Ettienne veel succes bij AZ, ben blij dat ze hem zijn komen halen nu en niet Botteghin. Daarentegen is Jeroen Drost ook een goede speler.


  Maak melding

 14. Niemand naar het MS Benefiet in Odeon geweest?
  Je hebt een muzikale middag gemist. Het was d’r erg gezellig 😀
  Giovanca, Typhoon, Firma Weijland, Muppetstuff, Erwin & Jim Nijhof, SalsaSwoll, Blaas of Glory en vele anderen…
  http://msbenefiet.nl/


  Maak melding

 15. @dame: Kan d’r ook nog wel bij. Phff, wat een ellende bij de WEZO.

  wat bedoel je hiermee ?
  nog meer problemen dan alleen deze brandmelding dan ?  Maak melding

 16. @MarKel zeker. De Stentor heeft er vol mee gestaan. De algemeen directeur zit ziek thuis en grote financiële problemen. Als je weet dat dit kabinet ook nog eens zwaar bezuinigt op de sociale werkvoorzieningschappen, dan ziet het er zorgelijk uit voor de WSW-ers.


  Maak melding

 17. A28 Amersfoort – Zwolle
  tussen knp. Hattemerbroek en Zwolle-Zuid
  3 km langzaam rijdend verkeer (vertraging: ca. 5 min) door een vrachtwagen met pech

  tussen knp. Hattemerbroek en Zwolle-Zuid
  afsluiting van de rechterrijstrook in verband met een vrachtwagen met pech
  Naar verwachting is de weg om 10:30 uur vrij.  Maak melding

 18. @ Dame, op 30 januari 2011 om 17:47, wil je die vrienden een hartelijke zoen geven van mij? Jammer dat ze zowel naast de beker als naast de titel grijpen 😉


  Maak melding

 19. We no speak Americano net :D:D:D

  Maar volgens Giel gaan de 3J’s het toch in het Engels proberen. Leuk nummer trouwens……het enige nummer dat ik gister tijdens het zappen (en na die indrukwekkende serie van 20:15 Ned 2) helemaal hoorde.


  Maak melding

 20. De arbitragecommissie zal zich wel niet hoeven uitspreken over Bas Drost…..Voorspellinkje: voor 13.30 (volgens mij tijdstip arbitragecommissie). Is de transfer rond. Bas kan ook helemaal niet meer met Ron Jans.


  Maak melding

 21. Dick volgens mij gaat je voorspelling van 9.58 niet uitkomen:

  De arbitragezaak tussen Bas Dost en SC Heerenveen gaat maandagmiddag vooralsnog door. Ajax heeft maandagochtend een nieuw bod op de 21-jarige centrumspits uitgebracht. De Amsterdamse club heeft echter nog steeds geen overeenstemming met de Friese club bereikt.  Maak melding

 22. Op de A 50 dick of de doorgaande N weg? 😉

  Zo ik ging net even liggen in bed lig nog geen kwartier komt de hulp er aan; Nu je toch thuis bent kun je even mijn wiel verwisselen die is nl lek Pffffff Daar gaat mijn rust. Maar hij zit erop en ze is tevreden.


  Maak melding

 23. Nee dick ik moest wat tekeningen hebben en die lagen in Tjechié dus zijn we elkaar te gemoed gereden. Alleen hij was al om 22.00 uur vertrokken, had ik hem mooi te pakken want ik ben pas om 2.00 uur gaan rijden.


  Maak melding

 24. Trouwens heb je dit weekend Avro’s kunst uur gezien? Hele mooie serie is er nu in over de architectuur in NL. Wel even eerst het eerste deel kijken.


  Maak melding

 25. Klopt Dick maar dat gaat goed komen, krijg positieve verhalen van de bemiddelaar van de afnemer te horen dus ik schat het nu in op zo’n 90% zekerheid.

  Maare ik doe het nooit meer hoor voor zoveel risico lopen.


  Maak melding

 26. @ Derk 14:54 :D:D:D (maar uh teveel risico, omdat de hoeveel geld je aantrok :o, ik mag een geintje maken want jij “verweet me” niet van de grote risico’s te zijn) 😉


  Maak melding

 27. Ik ga even wat ranja klaar maken en hier op tafel zetten. Kan die jongen zo mooi zijn verhalen van school kwijt want die komt ook zo thuis.

  Zie jullie later 😀


  Maak melding

 28. Volgens SC Heerenveen is er geen sprake van een vertrouwensbreuk tussen de club en spits Bas Dost. Dat zei advocaat Johan Stoker maandag bij de spoedarbitragezaak in Zeist, die is aangespannen door Dost. Hij wil graag naar Ajax vertrekken.
  Spoedarbitragezaak Bas DostFotoserie “Dost heeft dit seizoen slechts één keer niet bij de wedstrijdselectie gezeten”, aldus Stoker.

  “Dat kwam omdat hij toen geblesseerd was. Heerenveen geeft Dost alle ruimte om zich te ontwikkelen. De ontwikkeling van een jonge speler gaat echter altijd met vallen en opstaan.”

  “Het feit is dat Dost er moeite mee heeft niet in het basisteam te staan. Ontevredenheid moet niet worden uitgelegd als een gebrek aan vertrouwen. Heerenveen wil met Dost de toekomst in.”

  Papadopulos

  De Friese club verkocht maandag aanvaller Michal Papadopulos aan het Russische FC Zjemtsjoezjina Sotsji. “Daarnaast is Samir Fazli geblesseerd”, aldus Stoker, die aangaf dat de vraagprijs van Dost nu rond de 7 miljoen euro ligt.

  “Dat betekent dat wanneer Dost vertrekt, Heerenveen alleen Viktor Elm nog als spits over heeft. En stel dat hij ook geblesseerd raakt? Bovendien is er geen tijd meer om een vervanger voor Dost te halen.”

  Vallen en opstaan

  “De ontwikkeling van een jonge speler gaat echter altijd met vallen en opstaan. Het feit is dat Dost er moeite mee heeft niet in het basisteam te staan. Ontevredenheid moet niet worden uitgelegd als een gebrek aan vertrouwen. Heerenveen wil met Dost de toekomst in.”

  “Heerenveen betwist dat Dost er financieel op vooruitgaat”, aldus Stoker. “En Ajax en Heerenveen spelen allebei in dezelfde competitie. Beide clubs hebben de laatste seizoenen de KNVB-beker gewonnen en ook spelen ze allebei al jaren Europees voetbal. Alleen ontbreekt Heerenveen dit seizoen in Europa.”

  Vraagprijs

  Ajax bracht eerder op maandag opnieuw tevergeefs een bod uit op de aanvaller. Trainer Frank de Boer wil zijn selectie graag met Dost versterken. De Amsterdamse club wenst echter niet aan de vraagprijs van SC Heerenveen te voldoen.

  De Friese club vraagt naar verluidt 6 miljoen euro voor de spits, die het afgelopen zomer voor zo’n 3 miljoen euro van Heracles overkwam.

  “Wij zijn hier niet blij mee”, laat een woordvoerder van Ajax weten. “We hoopten er zelf met SC Heerenveen uit te komen. We hebben Dost ook echt niet aangespoord om naar de arbitragecommissie te stappen. Dat heeft hij helemaal zelf besloten.”

  Aanklacht

  De advocaat van Heerenveen zei op de zitting verder dat Ajax gepraat heeft met Dost, voordat de Amsterdammers zijn club daarover hebben ingelicht.

  Voor deze overtreding van de regels kan Heerenveen een aanklacht tegen Ajax indienen bij de KNVB.

  Kamp-Dost

  Volgens advocaat Cor Hellingman van Dost is de samenwerking tussen Heerenveen en de speler mislukt.

  ”Het gaat erom dat het vertrouwen zoek is”, aldus Hellingman. ”In oktober is Dost aan de kant gezet. Coach Ron Jans hield het al snel voor gezien met hem. Toen bleek al dat het vertrouwen weg was.”

  Volgens Hellingman heeft Heerenveen-voorzitter Robert Veenstra op 20 januari aangegeven dat hij Dost een transfer zou gunnen, omdat hij bij Heerenveen niets heeft aan een ongelukkige speler. ”Het is voor alle partijen duidelijk dat de samenwerking is mislukt.”

  © ANP  Maak melding

 29. Uitleg?

  Ontevredenheid moet niet worden uitgelegd als een gebrek aan vertrouwen. —–nee gewoon als “ontevredenheid”

  Hier gaat het om:
  Hij wil graag naar Ajax vertrekken.  Maak melding

 30. AJAX mo?t nog wel wat doen!

  ‘Er komt één of geen nieuwe aanvaller naar Ajax’

  Voor Ajax dient een spannende dag aan. De hoofdstedelingen willen graag een vervanger voor de naar Liverpool vertrokken Luis Suarez aantrekken, maar hebben niet lang de tijd meer. Bas Dost (SC Heerenveen) en Dries Mertens (FC Utrecht) zijn de grootste kandidaten om de aanval te versterken van de ploeg van Frank de Boer. Beiden naar Amsterdam is echter uitgesloten.

  ‘We hebben op allebei een bod uitgebracht’, aldus De Boer in De Telegraaf, toch is de Ajax-trainer er nog niet zeker van dat er versterking komt. ‘Dat kan ook nog steeds, omdat de directie niet de hoofdprijs wil betalen. En die heeft de laatste stem. Maar ik hoop wel dat er een versterking komt. De huidige selectie is vrij licht en smal. Urby Emanuelson en Luis Suarez zijn weg.’

  Stukje uit een lap tekst op VI.nl


  Maak melding

 31. Jammer dat ze zowel naast de beker als naast de titel grijpen

  Hihi, ik moet je nageven, Dick, humor heb je zeker!:D Wij hebben het thuis verdeeld: Twente de beker en PSV landskampioen. Ik zal je tzt een biertje geven als troost.


  Maak melding

 32. Dost krijgt vanavond uitsluitsel
  ZEIST – Bas Dost krijgt maandagavond te horen of zijn transfer naar Ajax alsnog doorgaat. De spits spande een zaak aan tegen zijn huidige club sc Heerenveen. De arbitragecommissie heeft beide partijen maandagmiddag in Zeist gehoord en treedt nu in overleg. Naar verwachting is de uitspraak tussen 19.00 en 22.00 uur.

  Dost gaf maandag aan dat het vertrouwen bij Heerenveen, waar hij weinig aan spelen toekomt, is verdwenen. Volgens Heerenveen, dat de vraagprijs inmiddels heeft verhoogd naar ongeveer 6 tot 7 miljoen euro, is van een vertrouwensbreuk geen sprake. (ANP)


  Maak melding

 33. Bas Dost heeft de tegen zijn werkgever SC Heerenveen aangespande arbitragezaak verloren. Door de uitspraak hoeven de Friezen de spits niet naar Ajax te laten verkassen.

  Heerenveen veegde de eerste twee boden van de Amsterdammer resoluut van tafel en verlangen zeven miljoen voor de spits. Daarop besloot Dost een arbitragezaak aan te spannen. De aanvaller, die vorige zomer voor 3,2 miljoen euro overkwam van Heracles Almelo, vond dat zijn club teveel geld vroeg.


  Maak melding

 34. DOST VERLIEST ARBITRAGEZAAK Van onze Telesportredactie
  HEERENVEEN – De arbitragecommissie van de KNVB heeft Bas Dost in het ongelijk gesteld. De spits van SC Heerenveen had een arbitragezaak tegen zijn werkgever aangespannen om een transfer naar Ajax te bewerkstelligen. De commissie heeft de vorderingen van Dost afgewezen en gaat de kosten van de zaak op de aanvaller verhalen.  Maak melding

 35. SC Heerenveen-aanvaller Bas Dost ondergaat momenteel een medische keuring bij Ajax, voor het geval beide clubs maandagavond alsnog tot overeenstemming komen over een transfer van de 21-jarige spits.

  Eerder op de avond had de arbitragecommissie van de KNVB bepaald dat de Friese club Dost niet naar Ajax hoeft te laten gaan. Dit tot grote woede van zaakwaarnemer Rob Jansen, die als belangenbehartiger van Dost bij de zaak aanwezig was.

  ‘Deze uitspraak is schan-da-lig’, foetert Jansen tegen Voetbal International. ‘Op deze manier hoeft geen enkele speler ooit nog de gang naar de arbitragecommissie te maken. Dit besluit stond al vantevoren vast. De mensen in de commissie zitten er puur voor de rechtsbescherming van de KNVB.’

  Volgens Jansen dreigt Dost slachtoffer te worden van ‘deze mensen’. Jansen: ‘De kans op een transfer schat ik nu in op één procent. Ajax biedt vier miljoen euro voor hem, terwijl Heerenveen vasthoudt aan een prijs van zes miljoen. Zelfs in een tank zit nog meer beweging.’


  Maak melding

 36. Even lachen;

  It was the mailman’s last day on the job after 35 years of carrying the mail through all kinds of weather to the same neighborhood. When he arrived at the first house on his route he was greeted by the whole family there, who congratulated him and sent him on his way with a big gift envelope. At the second house they presented him with a box of fine cigars. The folks at the third house handed him a selection of terrific fishing lures.

  At the fourth house he was met at the door by a strikingly beautiful woman in a revealing negligee. She took him by the hand, gently led him through the door (which she closed behind him), and led him up the stairs to the bedroom where she blew his mind with the most passionate love he had ever experienced. When he had had enough they went downstairs, where she fixed him a giant breakfast: eggs, potatoes, ham, sausage, blueberry waffles, and fresh-squeezed orange juice. When he was truly satisfied she poured him a cup of steaming coffee. As she was pouring, he noticed a dollar bill sticking out from under the cup’s bottom edge.

  “All this was just too wonderful for words,” he said, “but what’s the dollar for?” “Well,” she said, “last night, I told my husband that today would be your last day, and that we should do something special for you. I asked him what to give you.” He said, “Fuck him, give him a dollar.” The lady then said, “The breakfast was my idea.”


  Maak melding

 37. Maachi naar FC Zwolle
  Nassir Maachi heeft zijn laatste wedstrijd voor Cambuur gespeeld. De vleugelaanvaller voetbalt de rest van dit seizoen voor FC Zwolle.

  Maachi mocht vertrekken bij Cambuur, waar zijn contract aan het einde van dit seizoen afloopt. Hij was bezig aan zijn derde seizoen in Leeuwarden. ,,Ik wil bij Zwolle het plezier in het voetballen terugkrijgen⤝, vertelde Maachi maandagavond, een paar uur voor het sluiten van de zogeheten transfer window.

  Bron: Leeuwarder Courant


  Maak melding

 38. Maachi naar Zwolle,
  Hij kon wel eens iritant wezen, maar die moet je er ook bij hebben.
  En scoren kan hij ook wel. We zullen wel zien.  Maak melding

 39. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!  Maak melding

 40. Goedemorgen Zwolle….
  Al vanaf 03.30 uur wakker. Arme meissie blaft de longen uit dr lijf… Haar heb ik net weer in bed gekregen, zelf blijf ik maar wakker. Hoop maar, dat zij nog een paar uurtjes slaap kan pakken…


  Maak melding

 41. HITpotentie….vanmorgen in de auto op Radio 2—-De Heer ontwaakt (met Sander de Heer)

  Ex-Zwollenaar JOOST MARSMAN (schijnbaar alleen en zonder Is Ook Schitterend die niet meer bestaat:

  “WAAR LIEFDE BEGINT” Wowwwwwwwwwww

  :D:D:D:D


  Maak melding

 42. Docent zet examenantwoorden op Twitter
  ZWOLLE – Een docent van hogeschool Windesheim in Zwolle dacht de antwoorden van een economie tentamen alvast op twitter te zetten, maar vergiste zich in de tijd. Studenten konden voordat de toets begon alle antwoorden snel uit hun hoofd leren, maar hun vreugde bleek van korte duur.

  De leraar vergiste zich in tijdsaanduidingen ‘AM’ en ‘PM’ en publiceerde de antwoorden op het interne netwerk van de Zwolse instelling terwijl de toets nog niet eens begonnen was. Verschillende studenten kregen de tweets snel in de smiezen leerden de antwoorden van het meerkeuze-tentamen uit hun hoofd. Na afloop werd de vreugde echter geuit op het microblog, wat argwaan wekte bij de afdeling communicatie van de school.

  “De zaak ligt nu bij de examencommissie”, zegt Edith van Rijssen namens Windesheim tegen De Stentor. “Die kijkt hoeveel studenten de voorkennis hebben gebruikt en wat de consequenties zijn voor de geldigheid van het tentamen.”


  Maak melding

 43. Na afloop werd de vreugde echter geuit op het microblog, wat argwaan wekte bij de afdeling communicatie van de school.

  Hogere Big Brother-praktijken. En geen slimme studenten door te gaan kakelen op het microblog.


  Maak melding

 44. AMSTERDAM – Arjen Robben was in 2010 de bestverdienende Nederlandse sporter. De buitenspeler van Bayern M?nchen streek vorig jaar een inkomen van 10.950.000 euro op.
  Robben troeft Wesley Sneijder in het jaarlijkse onderzoek van NUsport, voorheen Sportweek, af.

  De spelmaker van Internazionale bleef steken op 10.450.000 euro. Het podium wordt gecompleteerd door Nigel de Jong, die zijn vermogen in 2010 met 8.550.000 euro zag toenemen.

  bron:Nu.nl

  ’t blijft behelpen:o


  Maak melding

 45. Als ze ook de onzichtbare krachten (oa Israël; heeft veel belang bij handhaving van het gezag en veiligheidsdiensten) maar onder controle krijgen. Het leger lijkt nu op de hand van de opstandelingen.


  Maak melding

 46. Laatste nieuws van NOS: 13.03 uur: ‘Sfeer van euforie’
  Een al-Jazeera-verslaggever spreekt van een euforische sfeer op het Tahrirplein: “Mensen omarmen elkaar, ze huilen. Niemand had gedacht dat zoiets mogelijk zou zijn in Egypte. Zoveel mensen verenigd, niet langer meer bang”, zo beschrijft hij.  Maak melding

 47. Laatste nieuws uit Mokum: FdB…

  “Het bedrag dat Heerenveen voor hem vroeg, vonden wij te hoog”, zegt De Boer. “Ik heb al voor het weekend met onder meer Rik van den Boog en Danny Blind besproken wat we voor welke speler maximaal uit zouden willen geven. Die verschillen bleken maandag te groot. Veel te groot zelfs, zowel voor Dost als voor Mertens.”

  “Ajax heeft nog steeds veel kwaliteit. We zijn alleen twee belangrijke spelers kwijt geraakt. Dus we zijn wel reëel. Het wordt heel moeilijk, maar we hebben al meerdere malen aangetoond met deze groep goed te kunnen voetballen en ook te kunnen winnen. Daarbij heb ik er vertrouwen in dat we ons nog verder kunnen ontwikkelen. Maar ik had graag wat meer mogelijkheden gehad.”  Maak melding

 48. Dick wat is skieren?
  Ik was zonet even flink uitgevallen tegen een Genemuidense, loop de winkel uit en zie dat ze dr portier zo tegen die van mij aan gooit, ik loop er langzaam heen maar madam zou zo wegrijden. Dacht het dus niet he, ze wou niet eens een schadeformulier invullen, ik over de rooie hoop mensen die me toch gelijk gaven, uiteindelijk na tussen komst van dr man ( die het met 300 euro wou afkopen) toch maar alles ingevuld. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr


  Maak melding

 49. Live: De Egyptische revolutie (ff zoeken waar die beelden op nos.nl staan.

  Update: Volgens de BBC laat leger Mubarak vallen ?? Miljoen betogers bij demonstratie op Plein van de Vrijheid … Google maakt twitter weer bereikbaar voor Egyptenaren

  Op de dag van de miljoenendemonstratie in Egypte heeft het leger zich tegen Hosni Mubarak gekeerd. Het Egyptische leger heeft aangegeven geen geweld te gebruiken bij de demonstraties van dinsdag wat volgens BBC verslaggever Jon Leyne een teken is dat het leger zich tegen Mubarak heeft gekeerd. ‘Zijn aftreden kan enkele uren tot dagen duren.’

  Tekst verklaring legerwoordvoerder:

  Uw strijdkrachten erkennen de wettigheid van de eisen van het volk en zijn als altijd vastberaden in de verantwoordelijkheid om het land en zijn burgers te beschermen.
  We benadrukken het volgende:
  Vreedzame vrijheid van expressie is voor iedereen gegarandeerd

  Niemand zal acties ondernemen die de veiligheid van het land in gevaar brengen noch publiek en privaat bezit vernielen.

  Het is onaanvaardbaard dat sommige bandieten burgers hebben geterroriseerd. De strijdkrachten zullen dat niet toestaan. We zullen niet toestaan dat er met de veiligheid van het land gerommeld wordt.

  Burgers, bescherm de bezittingen en capaciteiten van ons grote volk. Verzet je tegen iedere vorm van vandalisme< De stijdkrachten zijn zich bewust van de wettige eisen van de eerzame burgers De aanwezighied van de strijdkrachten in de Egyptische straten dient uw eigen belang en veiligheid. Uw strijdkrachten zullen geen geweld gebruiken tegen dit geweldigde volk. Update 13.50 El Baradei geeft Mubarak uiterlijk tot vrijdag de tijd om op te stappen. Pas nadat Mubarak is opgestapt willen de oppositiepartijen van Egypte gaan praten over de overgang naar een democratie. Al Jazeera meldt dat het aantal demonstranten inmiddels de 1 miljoen overstijgt. In andere landen in het Midden-Oosten is de politieke onrust nog lang niet bekoeld. De Jordanese Koning Abdullah heeft dinsdagmiddag het parlement ontboden en een nieuwe premier aangesteld. De Syrische oppositiebewegingen hebben voor zaterdag een grote demonstratie aangekondigd om te betogen tegen president Baskar al-Assad. Duizenden mensen hebben via Facebook hun steun voor de demonstratie toegezegd.


  Maak melding

 50. Sooooo, Derk:

  zie dat ze dr portier zo tegen die van mij aan gooit, ik loop er langzaam heen maar madam zou zo wegrijden.

  jaja afkopen! “Schoftentuig” zou Wim de Bie zeggen >:(>:(>:(


  Maak melding

 51. Corrupt zakie:

  De mededingingsautoriteit NMa heeft vandaag een inval gedaan bij D-reizen, de grootste keten van reisbureaus in Nederland.

  De inval maakt deel uit van het onderzoek naar prijsafspraken in de reisbranche, dat vorig week is ingezet. Toen bezochten inspecteurs kantoren van TUI Nederland (Arke, Holland International), Thomas Cook (Neckermann en Vrij Uit) en OAD. Daarnaast werd het kantoor van brancheorganisatie ANVR bezocht.

  Volgens onbevestigde bronnen hebben ook touroperator Corendon en de organisatie van reisagenten ITAC bezoek van de NMa gekregen.

  In de Nederlandse reisbranche gaat jaarlijks zo’n tien miljard euro om.

  Bron: http://www.nos.nl


  Maak melding

 52. Google MO-topman in Egypte ontvoerd door geheime politie

  Al vijf dagen niets vernomen van Wael Ghonim, Google topman voor het Midden-Oosten

  Agenten in burger hebben vrijdag bij een demonstratie voor het gebouw van de journalistenvakbond in Caïro de marketingtopman van Google in het Midden-Oosten opgepakt en afgevoerd. Sindsdien is niets meer over zijn lot vernomen. De ontvoering werd vermoedelijk vastgelegd op video door Sky News.

  Wael Ghonim was in Caïro in verband met een conferentie toen de protesten losbarsten. Via Twitter liet hij weten de revolutie te steunen. Zijn laatste bericht luidde:

  Pray for #Egypt. Very worried as it seems that government is planning a war crime tomorrow against people. We are all ready to die #Jan25

  Op de vijf dagen oude videobeelden is (vanaf 0:58) te zien hoe de gevreesde agenten in burger Wael Ghonim oppakken. Het lijkt er op dat zijn arrestatie doelgericht is.

  Google zegt de veiligheid van het personeel zeer hoog in het vaandel te dragen en wil vooralsnog geen commentaar geven op individuele kwesties.

  Los Angeles Times: Google’s Wael Ghonim reported missing in Egypt

  Update: Het is onduidelijk of de man in de video daadwerkelijk Wael Ghonim is of iemand die sterk op hem lijkt.  Maak melding

 53. ‘Wij willen vrij zijn!’

  ‘I love my country, it’s the government I’m afraid of’

  Interview with anti-government girl at tahir Square from Jesus de la Vega on Vimeo.

  De Egyptische demonstraties begonnen allemaal bij de jongeren, de Facebook-generatie. En die weten heel goed wat ze willen. Luister maar eens naar deze jonge vrouw.

  Mooie dames op zoek naar VRIJHEID
  ——————————————————-
  Deze en die hierboven komen van www. joop .nl een absoluut aanbevelenswaardige actuele en betrouwbare website!


  Maak melding

 54. Skier-n is loer-n of gluur-n Derk, bij voorkeur naar appetijtelijke dames van de vrouwelijke kunne. (dit laatste zeg ik er ff bij omdat sommigen vrouwen soms bij nadere inspectie man blijken te zijn, niet uit ondervinding vastgesteld overigens 😉 )


  Maak melding

 55. Joost Marsman (oud-Zwollenaar en ex-IOS) wordt zo door Sander en Coen gebeld op 3fm. Hij heeft een potentiële hit met wonderschone….

  WAAR LIEFDE BEGINT :D:D:D

  Nu overigens Di-rect ook een topschijf


  Maak melding

 56. GroenLinks: Rutte geeft rijken 20 miljard cadeau

  Balkenende’s villabelasting niet uitvoeren scheelt villa-eigenaren 20 miljard euro
  Het niet uitbreiden van de villabelasting is volgens GroenLinks Tweede Kamerlid Bruno Braakhuis een cadeautje van 20 miljard voor mensen die een huis hebben boven de 3,5 ton.

  Het kabinet besloot vorige week de villabelasting niet uit te breiden. Kabinet-Balkenende wilde huizen met een WOZ-waarde van meer dan 1 miljoen met een speciaal hoog tarief belasten. In de loop der jaren zouden zo steeds meer huizen deze extra hoge belasting moeten betalen omdat het bedrag waarboven huizeneigenaren meer belasting moeten betalen niet zou blijven meegroeien met de inflatiecorrectie.

  De maatregel was doorgevoerd in het kader van het crisispakket, maar werd door Rutte vorige week afgeschaft. Staatssecretaris van Financiën Frans Weekers vindt het belangrijker om ‘huizenbezitters te beschermen’ en de woningmarkt ‘rust te gunnen’. Braakhuis rekende echter uit dat dit besluit tot en met 2040 een ‘cadeautje van 20 miljard euro is voor de rijken’.

  Volkskrant: ‘Kabinet geeft rijken kadootje van 20 miljard’
  (zoek zelf maar ff op)

  Bron: JOOP .nl  Maak melding

 57. BeeldBuisBode

  EénVandaag (N1, 17:59)
  Egypte:
  – Grote protestmars in Caïro
  – Portret Hosni Moebarak
  – Egyptenaren in Nederland??
  Overig nieuws:
  – Wat kunnen docenten leren van ‘hondenfluisteraar?? Cesar Milan?

  Uitgesproken (N2, 20:25)
  – Onrust in Egypte bereikt hoogtepunt

  Nieuwsuur (N2, 22:00)
  – Egypte maakt zich op voor climax opstand
  – Hoe de oppositie democratie wil bewerkstelligen
  – De Amerikaanse regering en Egypte

  Sportnieuws in Nieuwsuur
  – Schaatsen: Voorbeschouwing op de Open Nederlandse Kampioenschappen in Oostenrijk
  – Voetbal: Samenvatting van De Graafschap??
  FC Utrecht

  *** Het beste van de avond

  DOCU: A traveller’s guide to the planets
  (Nat. Geographic, 21:00)
  Een toeristische reis door de ruimte, aan de hand van zeer gedetailleerde opnamen van de modernste telescopen en animatie. Ook met beelden van nieuwe ruimtesondes en hoe ze getest worden (in de woestijn, op een vulkaan). Start: de ringen van Saturnus

  FILM: Fame*** (Net 5, 22:50)
  Vermakelijke kijk (1980, Alan Parker) in de keuken van de New Yorkse High School for the Performing Arts. Talentvolle dansers, muzikanten en acteurs worstelen met hun vak en hun leven, en willen het helemaal gaan maken. Uiteindelijk lukte dat niemand van de cast, hoewel Irene Cara (Coco in de film) nog een paar hits bij elkaar zong, waaronder de bijzonder opzwepende titelsong

  KUNST: Het uur van de wolf: Tiger Eyes
  (N2, 23:00)
  ??Een mozaïek op het kruispunt van de cinema en het IFFR,?? luidt de officiële aankondiging van Tiger Eyes, een film over het Rotterdams Filmfestival. Wat u gaat zien: portretten van regisseurs die vaak op het festival te zien waren. En aan de?? hand daarvan wordt de balans van het huidige filmklimaat opgemaakt

  Talkshows
  De gasten aan tafel

  Tijd voor Max (N2, 17:35)
  – EO-presentator Marc Dik over Korenslag
  – Huisarts Ted van Essen over plasproblemen
  – Rachel Visser over haar boek Zwarte dauw

  De Wereld Draait Door (N3, 19:30)
  Tafelheer: Giel Beelen
  – De 16-jarige schaakgrootmeester Anish Giri??
  – Schaker Hans Böhm ??
  – Muziek: Dennis Koen

  Opium (N2, 20:50)
  – Aart Staartjes over zijn liefde voor moderne kunst
  – Scenarioschrijfster Maria Goos en ‘pleiter tegen de culturele kaalslag’ Johan Fretz over Faust I en II van het Nationale Toneel

  MaDiWoDoVrijdagShow (N3, 22:00)
  – Kluun over zijn nieuwe boek Haantjes
  – Culinair journalist Johannes van Dam
  – Rolstoeltennister Esther Vergeer

  Pauw & Witteman (N1, 23:00)
  – Pianist Wibi Soerjadi over zijn optreden in Carnegie Hall
  – Nadja H?pscher en Frans Timmermans over Egypte

  Ochtendspits (morgen, N1, 06:59)

  – Politicoloog André Krouwel over de Kieswijzer (vanaf morgen weer online i.v.m. Statenverkiezingen)
  – Hendrik van Dijk, ondernemer die met piepschuimhuizen de wereld wil redden
  – Koffie, selderij, avocado’s en bananen zijn goed voor ons seksleven. Maar weten we dat wel? Reportage

  BeeldBuisBodeBeschouwingen

  Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) snapt dat het stamboomonderzoek in Verborgen verleden (zondag, Nederland 2, 400.000 kijkers) spannend is. ??Maar er is ook iets raars met Verborgen verleden. Iedereen blijkt een held; in retrospectief verdient elk zijn eigen standbeeldje. [??] De verborgen les van het verleden: in de weelderig groeiende stambomen valt altijd wel een zijtak te vinden die naar de hemel groeit. Naast de rotte plekken in de knoest staat altijd wel een tak in volle bloei. Geen wonder dat de stadsarchieven tegenwoordig bevolkt worden door horden geluksgravers.??
  ———–
  Marcel Peereboom Voller (De Telegraaf) heeft weinig vertrouwen in de Nederlandse inbreng op het Eurovisie Songfestival (Nationaal songfestival 2011, zondag, Nederland 1, 2.245.000 kijkers). ??⤽Zoek een plek in het oog van de storm,⤝ zong Jan. [??] Je reinste, niet mis te verstane songfestivalpoëzie. Jurylid Daniël Dekker zette de 3JS echter weer keihard terug in de klei. ⤽Ach, in Europa verstaat niemand er ook maar ene moer van,⤝ sprak de kenner. En zo is het.  Maak melding

 58. @Derk; Een beetje schade aan een autodeur kost al gauw 500 euro. Dan was je er dus met die 300 euro nog niet geweest!!!!

  Maar dat was een duidelijk geval van problemen hebben met hun verzekeringsmaatschappij, denk ik. Anders los je zoiets gewoon netjes op! Maar ja… behalve mijn buren, dan!


  Maak melding

 59. Schadeformulier ligt al bij onze verzekeringsagent 😉

  Over 300 gesproken nog 40 en dan hebben we hier 300 postings op naar de 400!!! :D:D:D


  Maak melding

 60. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.
  vanuit Meppel:

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!  Maak melding

 61. Herkenbaar?

  Ouder worden

  Drie oudjes zien elkaar terug na lange jaren:
  Wat doe jij sinds je met pensioen bent?
  De eerste zegt : ik reis en fotografeer veel.
  De tweede zegt : ik winkel en tuinier graag.
  De derde zegt : ik doe regelmatig nog opsporingswerk…
  Ah! En in wat en waar ?
  Iedere dag zoek ik mijn bril, mijn gebit, mijn wandelstok, mijn gsm, mijn sleutels, mijn autopapieren enz. enz…..  Maak melding

 62. Paul de Leeuw schreef vorige week in zijn column in de VARA-gids ook al over Zwols-eten (van de Librije) in zijn vliegtuig. Was niet “super-positief” 😮


  Maak melding

 63. ‘Haar naam was Sarah’ best verkocht

  ‘Haar naam was Sarah’ is het best verkochte boek van 2010. Het boek van de Franse schrijfster Tatiana de Rosnay ging 496.287 keer over de toonbank. In 2009 stond het tweede.
  ‘HAAR NAAM WAS SARAH’ BEST VERKOCHT
  Foto

  Het verhaal over de 10-jarige joodse Sarah die tijdens de Tweede Wereldoorlog werd gedeporteerd, stond vorig jaar 100 weken achter elkaar in de Bestseller Top 60.

  Op de tweede plaats staat het boek ‘Mannen die vrouwen haten’ van de Zweed Stieg Larsson. Daarvan werden er vorig jaar 281.063 verkocht. In 2009 stond dat boek nog op de eerste plaats.

  Top 10
  1. Haar naam was Sarah Tatiana de Rosnay
  2. Mannen die vrouwen haten Stieg Larsson
  3. Gerechtigheid Stieg Larsson
  4. De vrouw die met vuur speelde Stieg Larsson
  5. Gezond slank met Dr. Frank Frank van Berkum
  6. Taal is zeg maar echt mijn ding Paulien Cornelisse
  7. Die laatste zomer Tatiana de Rosnay
  8. Op klaarlichte dag Simone van der Vlugt
  9. Het verloren symbool Dan Brown
  10. Eten, bidden, beminnen Elizabeth Gilbert

  Bron: Nos-journaal net
  ———————–
  Volgens mijn thuisfront is de nr.1 idd een erg goed boek.


  Maak melding

 64. Koploper FC Zwolle verlengt met Stam
  FC Zwolle heeft de contracten van Jaap Stam, Bert Konterman en Claus Boekweg verlengd. Dat meldde de voetbalclub uit de Jupiler League woensdag.

  Technisch manager Konterman en assistent-trainer Stam blijven zeker nog een jaar bij de koploper van de eerste divisie. Stam gaat bovendien proberen zijn trainersdiploma te halen.

  Boekweg, de andere assistent van coach Art Langeler, ondertekende een tweejarige verbintenis. De hoofdtrainer tekende vorige maand al bij tot de zomer van 2013.

  Super goed nieuws😀


  Maak melding

 65. Vanochtend even bloedprikken bij ’t Sophia. Mag je daar in een file rondjes rijden door de parkeergarage en daar voetgangers vd sokken rijden tot je bovenin eindelijk een veel te krap bemeten plekje vindt waar je amper je auto meer in of uit komt. Echt sneu voor de wat minder valide mensen die daar ook moeten zijn (maar niet allemaal een invalidenkaart hebben)
  Positief punt: in de lift had je niet alleen knoppen, maar werd ook auditief aangegeven welke verdieping je was. Wel jammer dat de stem was ingesproken door een Vlaamse dame ipv een Zwolse boer 😉


  Maak melding

 66. Natuurlijk Eva. Maare moest jij het verslag van de vergadering (koffie praatje) vanochtend niet uitwerken?
  Sommige beslissingen zijn wel resoluut genomen vond ik hoor poeh.


  Maak melding

 67. Derk; De notulen zijn bijna verwerkt. Ik heb alleen wel de vrijheid genomen om er een besluitenlijst van te maken ipv een gedetailleerd verslag. Van een vergadering was niet echt sprake, vond ik… Was meer een mededelingenbijeenkomst…


  Maak melding

 68. Ach zo gaat dat toch altijd 😉 Ik zie ze morgen wel op het buro, ik ga ervandoor! Dick als de chef langs komt zeg jij dan dat ik even wat buiten aan het controleren ben?
  Alvast bedankt!


  Maak melding

 69. Tuurlijk Derk, maar hij moet wel een beetje dimmen. Als ie nu weer zo bemoeizuchtig informeert zeg ik er zeker wat van. *** Lispelt iets over zoveelmogelijk vrijheid in het werk en het werk komt altijd af en is van uitstekende kwaliteit.

  @ Eva bedankt alvast.

  Laat er zelf nog ff een zakkie Green Tea in zakken.


  Maak melding

 70. Ik heb de school van mijn zoon (prisma te kampen) de link ook al verzonden aangezien daar de trimaran, de enk en de ambelt zitten met de vraag of ze het wouden verspreiden.


  Maak melding

 71. @Appie ja normaal wel maar ik moest doorwerken omdat Dick weer lekker lang aan het praten was met de stagiaire in de pauze. Daardoor heb ik mijn lunch gemist en was er dus eerder aan toe 😉


  Maak melding

 72. Dit kan alleen in België

  Drugskoerier vrij om gebrek aan auto
  Een man die zaterdag op het Brusselse vliegveld Zaventem opgepakt werd met een paar kilo cocaïne, is de volgende dag vrijgelaten omdat de onderzoeksrechter geen auto ter beschikking had waardoor deze niet naar de gevangenis kon om de verdachte te verhoren. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De drugssmokkelaar had twee kilo cocaïne bij zich. Daarnaast had hij drugs ingeslikt. Eenmaal aangekomen in de gevangenis moest hij binnen de 24-uur ondervraagd worden door de onderzoeksrechter. Maar omdat dat niet gebeurde, kwam hij zondag vrij. Maandag is hij naar het vliegveld gegaan om zijn persoonlijke spullen op te halen. Een woordvoerder van de Brusselse rechtbank Jean-Marc Meilleur bevestigt dat de bewuste onderzoeksrechter de drugskoerier heeft vrijgelaten omdat hij geen auto, computer en printer had om het verhoor in de gevangenis mogelijk te maken.  Maak melding

 73. Op het moment wat minder ja-tja maar wel druk en al 2 orders afgesloten, kortom ik heb de Bakellendenorm al bereikt. 😉
  Als het thuis hier weer wat beter gaat ben ik weer on the road :D:D:D


  Maak melding

 74. @ Derk en Appie, ik heb de link gekregen van de AB van mijn zoon. En dit is echt niet goed te praten, deze bezuiniging van de ene op de ander dag.


  Maak melding

 75. Eindelijk bij GIEL nu Voltooid Verleden Tijd van IOS…..Joost Marsman’s potentiële hit…..Patrick Marsman (komt uit Zwolle)

  WAAR LIEFDE BEGINT …..NU! :D:D:D


  Maak melding

 76. Goedenmorgen Drama, heb hem net per sms beloofd niet over hem te praten…..iets met slapende honden. En de directie leest hier ook mee. Derk is wel een verrijking op kantoor, hij verhoogt de comedy aanzienlijk. We kunnen hier nu wel bijna een aflevering van Jiskefet opnemen. Volgende week gaan we eens buiten kijken. Met de bewakinig krijgt ie pas te doen als er weer een bijeenkomst is met een overheerlijke gakbal. Zoals laatst in Sio.


  Maak melding

 77. FC Barcelona heeft zich geplaatst voor de finale van de Copa del Rey, waarin de landskampioen stuit op Real Madrid.

  Barcelona won mede dankzij een goal van Ibrahim Afellay met 3-0 bij Almería.  Maak melding

 78. Manchester City-speler Micah Richards is gisteravond bewusteloos van het veld gedragen tijdens de wedstrijd tegen Birmingham City. De Engelsman was hard in botsing gekomen met ploeggenoot Nigel de Jong.

  De rechtsback van City botste met zijn hoofd tegen het hoofd van De Jong. Op het veld had hij een beademingsapparaat nodig om weer bij kennis te komen, meldt de Britse tabloid The Sun.

  Lijkt onopzettelijk, jammer dat de stijllozen dit weer gelijk met de sensatiekop “Bewusteloos na botsing met De Jong” brengen. …..Je zou bijna denken dat het om Winny de jong gaat 😉

  Zie http://www.google.nl/images?hl=nl&rlz=1G1GGLQ_NLNL342&q=Winny+de+jong&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=trlKTeX5G8aCOpia5Tw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=3&ved=0CDAQsAQwAg  Maak melding

 79. nog geen nieuw plan….. wachten op stilstand qua afvallen en dan gewoon lekker blijven sporten en eten zoals ik nu en de afgelopen maanden gedaan heb en dat proberen vast houden….. Blijf voorlopig ook nog wel naar de gz psycholoog en dietiste gaan hoor;)

  Heb ook de omgeving gewaarschuwd, mocht ik ander gedrag gaan vertonen in eet en levensgewoonte dan moeten ze me aan me haren trekken ;);D


  Maak melding

 80. Was leuk gister:

  Ali B brengt in Ali B op volle toeren straatcultuur en Nederlandse gouwe ouwe bij elkaar. Er is wel sprake van een kleine taalbarri?re, als collega-rapper Darryll Bonnie St. Claire??s vertolking van zijn hit ??Eeyeeyo?? ??gruwelijk?? noemt
  ————————————————————–
  BeeldBuisBodeBeschouwingen:

  Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) zag hoe in Ali B op volle toeren (woensdag, Nederland 2, 538.000 kijkers) twee rappers op bezoek gingen bij Bonnie St. Claire. ??Met de toenadering zat het wel goed. Nogal nadrukkelijk werd de schijn gewekt dat beide partijen een erotische spanning zouden ervaren. […] Aan het einde hadden de twee jongens ⤽wel degelijk mijn hart gestolen⤝, zei ze. Precies wat Willeke Alberti twee weken eerder zei na haar ontmoeting met de rapper die luisterde naar de naam Kleine Viezerik en die zelf ⤽wegsmolt bij die dame⤝. Het is vast gemeend, maar net iets te geforceerd om spontaan te lijken.??
  Nu de onrust in Egypte voortduurt, wordt het moeilijk voor verslaggevers om de situatie te becommentariëren, merkt Marcel Peereboom Voller (De Telegraaf). ??Na het vertrek van Ajacied Mido hebben we in ons land nog maar één beroemde Egyptenaar over: rapper Yes-R. Dus wordt de arme jongen de deur platgelopen door verslaggevers die willen weten hoe het met zijn oom in Egypte is. […] Een Boulevard (woensdag, RTL 4, 1.112.000 kijkers)-loopjongen bezocht het huis van Yes-R, waar het deze week nog drukker was dan op het Tahrir-plein.??
  (IH)  Maak melding

 81. Yesss Wat een show!

  MUZIEK: Vrienden van Amstel Live!
  (N3, 20:25)
  Een registratie van muziekspektakel Vrienden van Amstel Live!, afgelopen vrijdag in Ahoy. Bl?f, Acda en de Munnik, 3JS, Alain Clark, Within Temptation, Frank Boeijen, Laura Jansen en Di-rect treden op. Xander de Buisonjé presenteert  Maak melding

Reageer