Moke één van de hoofdacts Bevrijdingsfestival in Zwolle

Zwolle – De Nederlandse band Moke speelt op het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Moke is samen met Waylon, de Opposites en The Party Squad verkozen tot ambassadeurs van de Vrijheid.

Moke is op vijf mei de zogenaamde helicopteract en daarmee één van de hoofdacts op het BFO 2011. De andere bands doen andere festivals aan. De andere namen die inmiddels in de line-up in Zwolle zullen verschijnen zijn Destine, De Koninklijke Luchtmachtkapel (die het festival opent), Danny de Munk, Katzenjammer en Schradinova.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Ik moet toch eerlijk zeggen dat ik voor het BFO2011 nog niet echt een grote naam voorbij heb zien komen, a la Van Velzen (2010). Het lijkt wel of het elk jaar minder wordt met de kwaliteit. En dat voor het grootste BFO festival van Nederland. Dan verwacht je toch wel een iets betere line-up. Tot dit moment is het maar flut. Hopelijk komt er nog een echte Top 40 band in de line-up, want anders wordt vrij nemen dit jaar echt zonde van de verlofdagen, het is immers een normale werkdag he.


  Maak melding

 2. wat een boze reacties alweer….zaterdag maken we het programma grotendeels bekend. Zoals jullie weten geeft de gemeente geen toestemming free2dance dit jaar te organiseren, ondanks verwoede pogingen van onze kant. Het eiland in het park was gewoonweg te vol geworden en wij hadden een prima alternatieve locatie in petto. Ontzettend jammer dus.
  Trouwens voor iedereen geldt: als het programma je niet aanstaat…..je bent niet verplicht om te komen! Er zijn in heel Nederland minstens 13 andere bevrijdingsfestivals.


  Maak melding

 3. Ja Niek, jouw klantjes (en die van Teitsma) zijn een stel verwende kinderen.
  Maar goed, op 21 mei (nog twee weekjes langer wachten) mogen ze weer helemaal los aan de Wythemerplas, of zou dat minder leuk zijn om daarvoor betaald moet worden?


  Maak melding

Reageer