Geen treinen tussen Zwolle en Amersfoort

Zwolle – Tussen Nunspeet en Harderwijk rijden zaterdagavond geen treinen door een versperring. Volgens ooggetuigen zou er op het traject een bus vast staan op een overweg.

Houdt u rekening met een extra reistijd van ongeveer 30 min. De verstoring is naar verwachting rond 19.30 uur verholpen. Reizigers tussen Amersfoort en Zwolle reizen via Deventer.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Geen treinen tussen Zwolle en Amersfoort”

  1. >:(Ik zat in de trein die niet verder mocht rijden omdat er een persoon
    op de rails liep, oké prima dat is dan nog te begrijpen. Maar als er dan een stadsbus tussen de spoorbomen door wil rijden omdat het deze >:( chauffeur te lang duurt, en dan vast komt te zitten. Dat vind ik belachelijk en onbegrijpelijk. Hierdoor was mijn vertraging geen half uur maar 2 uur.

  2. In de trein werd omgeroepen dat het om een persoon ging die voor de stoptrein stond. Toen die was afgevoerd door de politie, was er een nieuw probleem ontstaan werd er verteld, eerst ging het om een busje dat vast was komen te staan op een overweg, later werd er omgeroepen dat het om een stadsbus ging, en die was niet zomaar te verwijderen. Ze hoopten dat we begrip hadden voor de onstane situatie en zouden het proberen zo snel mogelijk op te lossen.
    Ontslag voor die chauffeur lijkt me wel op zijn plaats.

  3. Leve de NS! Wij hadden een vertraging van 3 uur… er stonden 3 treinen in rij te wachten voor de overgang waar de bus stond, die moesten allemaal terug naar Amersfoort. De NS is slecht voorbereid op deze calamiteiten, gingen pas omroepen toen we al een half uur stilstonden, bij aankomst was er geen treinpersoneel te bekennen, er stond geen trein klaar en we werden aan ons lot overgelaten. Dus verkleumd, hongerig thuisgekomen.

    Gelukkig geen persoonlijke ongelukken zoals vandaag weer in het nieuws. Alles is dan relatief natuurlijk!

Reacties zijn gesloten.