WVF pakt thuis een verdiend punt tegen VVOG

Zwolle – Zaterdagmiddag werd de thuiswedstrijd van WVF tegen tegen VVOG Harderwijk door de winterse omstandigheden gespeeld op het kunstgras van veld 2. Ondanks de kou, maar wel een prachtig zonnetje, kwam er toch nog redelijk veel publiek naar de Weide Steen.

wvf_vvog_1912_470.jpg

Beide ploegen hadden vorige week verloren, dus genoeg reden om dit vanmiddag te verbeteren. De laatste keer dat er in competitieverband tegen de gasten was gespeeld was in het seizoen 1989/1990. De tussenliggende jaren heeft VVOG steeds hoger gespeeld. Ondanks het gemis van enkele basisspelers werd er vanmiddag met lef gevoetbald en waar mogelijk de aanval gezocht. Ozhan Kardag kreeg de eerste kans na een slecht verwerkte vrije trap. Timon Beimers deed met een schot van zich spreken in de 10e minuut dat tot corner werd verwerkt door keeper Fabian Bouwman. Opnieuw Ozhan Kardag werd gevaarlijk maar miste net de controle over de bal na een voorzet van Hessel Berends. Keeper Mike te Wiele bleek voor ons vanmiddag ook een betrouwbare sluitpost. Regelmatig wist hij inzetten bekwaam te pareren en straalde rust uit.

wvf_vvog_1980_470.jpg

wvf_vvog_2094_470.jpg

wvf_vvog_2106_470.jpg

Onvermoeibaar waren vanmiddag ook Jeroen van Brummen en René Dorgelo. Eerstgenoemde eiste enkele vrije trappen op en deze waren steeds gevaarlijk. Het spel bleef op en neer gaan en met name de laatste 10 minuten voor rust leverde de beste kansen op voor de gasten. Dit gebeurde via een hard schot voorlangs en een kopbal die de deklat toucheerde.
Na de rust begon WVF opnieuw met gedurfd aanvalsspel. Het verschil in de ranglijst had men maling aan. De verdediging stond als een huis onder leiding van Fokko Ebbens en in gevaarlijke momenten werd resoluut weggewerkt.  Een prachtige combinatie die eindigde bij Hessel Berends had beter lot verdiend. Een geweldige vrije trap van Jeroen van Brummen had kort daarop met wat geluk ook wel een doelpunt kunnen opleveren.De trainers trachtten met enkele wissels alsnog de beslissing te forceren. Voor WVF betekende dit Jelmer Kooistra voor Kevin Peters, Mathijs Leenhouts voor Hessel Berends en Alex van Putten voor Ozhan Kardag.
Toch bleek vanmiddag, ondanks nog enkele hachelijke momenten voor beide doelen, het scoren een illusie te zijn. Scheidsrechter Huis in’t Veld gaf op de valreep nog geel aan Timon Beimers en zag vervolgens op zijn klokje dat zijn “dienst” er op zat en floot onberispelijk voor het einde. Trainer Eduard Lindeboom was uitermate content met de getoonde inzet en spelopvatting van het hele team: “Een dikverdiend punt en zeker iets om verder meer te kunnen”. Volgende week opnieuw thuis, dan tegen DZC uit Doetinchem. Bert Kamerman

wvf_vvog_1830_470.jpg

wvf_vvog_1892_470.jpg

wvf_vvog_1878_470.jpg

wvf_vvog_1907_470.jpg

wvf_vvog_1910_470.jpg

wvf_vvog_1957_470.jpg

wvf_vvog_2064_470.jpg

wvf_vvog_2187_470.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “WVF pakt thuis een verdiend punt tegen VVOG”

Reacties zijn gesloten.