Het weer: bewolkt

Zwolle – Dinsdag begint de dag bewolkt en nevelig. Het zicht wordt geleidelijk wat beter doordat de zuidwestenwind geleidelijk aantrekt. ’s Middags blijft het zwaar tot geheel bewolkt. De zuidwester is dan matig, windkracht 3-4. Aan zee staat een vrij krachtige wind, windkracht 5. De middagtemperatuur ligt tussen 2 en 4 graden. Aan het einde van de middag volgt in het noordwesten een beetje regen. ’s Avonds breidt het neerslaggebied zich over de rest van het land uit. In het oosten en zuidoosten van het land is er een kleine kans op ijzel.

31-01-2011_weerfoto_stadshagen.jpg
Stadshagen

Woensdag zal de zon ook maar weinig aan bod komen. De dag ziet er bewolkt uit, maar regen wordt overdag niet verwacht. Het wordt maximaal 4 tot 6 graden. In de avond volgt er vanuit het westen regen en motregen. Donderdag vangt de dag bewolkt en regenachtig aan. Gaandeweg de dag wordt het droog. De maxima komen uit op 5 tot 7 graden. De dagen daarna verlopen wisselvallig en soms ook onstuimig. Vooral op vrijdag en zaterdag staat er een stevige zuidwester. De nachtvorst raken we kwijt en overdag wordt het zo’n 7 graden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Het weer: bewolkt”

  1. :D:D:D Ook een blauwe (Milligerplaya, een vijver en zeer veel watergangen) en groene wijk (o.a. een schitterend park en veel bomen). En de uitgestrekte weide gelijk als je S.hagen binnenkomt natuurlijk.

Reacties zijn gesloten.