People’s Business Ondernemers Festival Zwolle

Zwolle – Ook dit jaar vindt de People’s Business Ondernemers Festival Zwolle plaats. Dat vindt plaats op 9 en 10 maart 2011. Dit zakenevenement is dé ontmoetingsplek voor bestuurders, ondernemers en prominenten uit Zwolle en omstreken.

Ondernemers uit de regio presenteren zich in stands en er worden diverse masterclasses en workshops georganiseerd. Bezoekers kunnen vooraf een ‘slowdate’ aanvragen met de burgemeester of wethouder. ‘Bewust geen speeddate’, licht Richard ter Braak, adviseur stadseconomie bij de gemeente Zwolle, toe. ‘Die duren over het algemeen maar drie minuten. Wij gunnen de bezoekers een kwartier de tijd om een 1-op-1 gesprek te hebben met onze burgemeester Henk Jan Meijer of Erik Dannenberg, wethouder van onder meer Wonen en Milieu. Deze unieke kans krijgen ondernemers niet iedere dag!’ People’s Business gaat haar vijfde jaar in. Dit jubileum was voor de organisatie aanleiding om een vernieuwende koers te gaan bevaren. De naam is veranderd in: People’s Business Ondernemers Festival Zwolle.

Ter Braak vervolgt: ‘De nieuwe naam benadrukt dat het een feest moet zijn om te ondernemen tijdens het evenement. Bovendien wil de organisatie nóg meer ondernemers trekken dan in voorgaande jaren. Daarom is de verspreiding over twee beursdagen noodzakelijk. En om al deze ondernemers te kunnen herbergen, is er gekozen voor een grotere locatie, namelijk het Deltion College in Zwolle.’ Het thema van dit ondernemersfestival is leiderschap. Er is ondernemerschap, lef en visie nodig om een bedrijf in de huidige tijd succesvol te laten zijn. ‘Dit thema is de rode draad van het evenement.’

Wees er op tijd bij!

Er zijn twee momenten waarop de slowdates plaatsvinden. Woensdag 9 maart (tussen 14.00 – 15.00 uur) met Henk Jan Meijer en donderdag 10 maart (tussen 15.00 – 16.00 uur) met Erik Dannenberg. Gaat u graag een goed gesprek met één van hen aan? Schrijf u dan nu alvast in via onderstaand mailadres. Vermeld bij de aanmelding met wie u graag een date wilt en omschrijf in een aantal steekwoorden welk onderwerp u ter sprake wilt brengen. Er zijn in totaal acht ‘Zwolse kwartiertjes’ beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Aanmelden voor een slowdate: bedrijven@zwolle.nl.

Meer informatie over People’s Business Festival Zwolle: http://www.peoplesbusinesszwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)