ROTTZ On Tour met DuvelDuvel naar Hedon

Zwolle – Het gaat goed met het Rotterdamse Hiphoplabel ROTTZ. Met een nog altijd groeiend aantal Hiphopacts maakt het label zich nu op voor een heuse clubtour en alweer een tweede verzamelalbum. Vrijdag 11 februari zal het label Zwols poppodium Hedon aandoen en zullen onder andere DuvelDuvel, Rosco & Nosa en Opium nieuw werk ten gehore brengen.

Het ROTTZ label werd vorig jaar door DuvelDuvel opgericht, omdat het contract met platenmaatschappij Top Notch uitgediend was. Inmiddels hebben ze een goed ontvangen verzamelaar uitgebracht met de titel ROTTZ volume 1 en zal tijdens de ROTTZ tour volume 2 verkrijgbaar zijn. Daarnaast werkt Duvel op dit moment hard aan het Stick-N-Duuv album met de Zwolse rapper Sticks. Rappers Rosco & Nosa van Zo Moeilijk en Fakkelteitgroep bewaken tijdens de tour de relatie tussen Rotterdam en het Oosten door de shows in februari mee te rocken. De rappers brengen in diezelfde maand met Zo Moeilijk het nieuwe album Nieuwe Moves uit.

De artiesten van ROTTZ die verder op het podium zullen staan, zijn onder andere Billy The Kid, Midkade en DJ MP. DJ Turne die een State Awards nominatie voor beste DJ op zak heeft, draait het geheel aan elkaar. Daarnaast zal rapper Opium het voorprogramma verzorgen. Opium bracht afgelopen jaar de EP O’s Blok uit die goed werd ontvangen.

ROTTZ ON TOUR
Met: DUVELDUVEL / ROSCO & NOSA / OPIUM

 Locatie                        : Poppodium Hedon / Popfront, Zwolle
Wanneer                    : Vrijdag 11 februari
Open                          : 20:00 uur
Aanvang                     : 21:00 uur
Entree                         : € 12,00 (excl. € 1,- servicekosten) 
 
Kaarten zijn direct te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer