Schaatskoningin Barbara de Loor zet Sezz in beweging

Zwolle – Zaterdag 5 februari zet schaatskoningin Barbara de Loor, Sezz in beweging. Verbeteren van de prestatie en presentatie! Met dat doel gaat de Stichting Exploitatie Zwembaden Zwolle (Sezz) de komende periode in.

Het centrale thema luidt: Sezz brengt mensen in beweging. Om dat te vieren onthult Barbara de Loor samen met wethouder Gerrit Piek en bestuursvoorzitter Teun Bouwhuis aanstaande zaterdag 5 februari het nieuwe logo en de mascotte Sezzie. Deze onthulling vindt plaats na het diplomazwemmen in het Hanzebad Zwolle om 14.45 uur. De dienstverlening en klantgerichtheid in het Aa-bad, Therapiebad en Hanzebad krijgen in 2011 een kwalitatieve en herkenbare positionering. De grootste prioriteit is de aanpak van de internetsite als startpunt voor alle zwembadinformatie met http://www.sezz.nl/ als nieuw internetadres. (Binnenkort volledig operationeel).
Er is een opvallende verandering ten aanzien van de klantgerichtheid, zoals bijvoorbeeld de introductie van de Zwemleslijn. Ouders kunnen op een vast tijdstip bellen hoe het met hun kind op zwemles gaat. Op de tijdelijke inwording pagina onder http://www.sezz.nl/ staat de actuele wachtlijst voor de verschillende zwemlessen. Makkelijk, laagdrempelig en overzichtelijk.

Nog meer beweging!
Sezz ontwikkelt ook een breder op aanbod voor de 50+groep. Dit doet zij samen met Stichting WijZ. Het doel is de eerste babyboomgeneratie te inspireren en stimuleren actief te blijven met een preventief programma om mensen fit en gezond te houden. Maar ook als mensen medische beperkingen hebben, kunnen zij uitstekend in het Aa-bad, Therapiebad of Hanzebad terecht. Er wordt hard gewerkt aan een plan om patiënten te ondersteunen bij hun herstel door te bewegen in het water. Een derde nieuwe activiteit is ‘Aquaslank’. Dit verantwoorde zwemprogramma is speciaal voor mensen die op een sportieve manier aan de slag gaan met gewichtsbeheersing. Reden te over voor een feestje!

Speciaal voor de afzwemmers!
Zaterdag overhandigt bestuursvoorzitter Teun Bouwhuis het nieuwe logo symbolisch aan sportwethouder Gerrit Piek van de gemeente Zwolle. Barbara de Loor is één van de schaatskoninginnen van Nederland en staat bekend om haar positieve instelling en gezonde leefstijl. Zij zal uitdragen dat het belangrijk is om gezond te leven, te eten en te blijven bewegen. Een zwemdiploma is daarbij een belangrijke stap. Voor de kinderen die op deze dag afzwemmen voor hun diploma is er naast hun felbegeerde papiertje nog een extra speciale herinnering

Vernieuwing
Bij vernieuwing hoort in dit geval ook een vernieuwde huisstijl. SEZZ heeft daarvoor gespecialiseerde bureaus uit Zwolle ingeschakeld o.a. Grafisch Ontwerp Sproetjeswerk. De fotografie is in handen van de Zwolse fotograaf Margreet Vloon.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer