Hedon Presents

Zwolle – Het is weer tijd voor een nieuwe editie van Hedon Presents; drie steengoede bands voor helemaal niks. De toegangsprijs is dus niet langer een excuus om deze acts niet te gaan zien.

In het kader van “Hedon Presents” brengt het poppodium drie acts op één avond waarvan Hedon het liefst van de daken schreeuwt dat je ze moet gaan zien! Donderdag 31 maart staan Want Want, Nou En en Clueless op de planken. De zaal is open om 20.00 uur. De aanvang van de gratis optredens is 20.30 uur.

Want Want

Ex-gitarist van The Jeremy’s, Fokko Mellema, is tegenwoordig de frontman van het Zwolse kwartet genaamd Want Want. Naast Mellema op zang en gitaar, bestaat Want Want uit Adrian de Lange op drums, Jasper la Faille op bas en Bob Boeve op toetsen. Want Want maakt Nederlandstalige powerpop en is bekend van de single ‘Heleen’ die alleen op vinyl werd uitgegeven. Want Want werd door 3FM als Serious Talent bestempeld en mocht daarna spelen op Noorderslag. Nu helemaal gratis te aanschouwen!

Nou En


Na het winnen van een tal aan prijzen (onder andere de Vara Bandcompetitie en de Oogst van Overijssel) brak Nou En landelijk door met het nummer Gothic Meisje. Nou En slaat met zijn powerpop de spijker op zijn kop. De jongens weten het publiek te boeien en aan zich te binden. Op dit moment is Nou En o.a. in samenwerking met producer Jay Vandenberg en mixkoning Ronald Prent, bekend van o.a. Rammstein en Elton John, bezig met nieuw materiaal. De band staat te trappelen om zijn frisse, nieuwe liedjes in Hedon te laten horen!

Clueless

 
Clueless, nog altijd de ongekroonde koning van de powerpop (volgens 3voor12) heeft in september 2010 hun tweede volwaardige langspeler uitgebracht. In december van hetzelfde jaar werd de plaat ook uitgebracht op het Japanse label Thistime Records. Via de in eigen beheer opgezette distributie is de plaat verkrijgbaar in alle platenzaken, op Bol.com en op iTunes. Het album, dat ‘Stuck On Repeat’ is gedoopt, bevat veertien super melodieuze en catchy tracks zoals je van de band gewend bent. In vergelijking met de EP van ruim een jaar eerder valt echter wel op dat de plaat een stuk volwassener is; thema’s als liefde en dood worden solide neergezet, waarbij dynamiek een sleutelwoord is. De eerste single “Just A Little Longer (On & On)” is te beluisteren op Myspace en Hyves.

Artikel delen:

Reageer