Algemeen Log 220

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

algemeenlog.jpg 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 400 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 221 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 502
 1. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!  Maak melding

 2. eerst in de 600 en nu weer na 378, er is ook geen peil meer op te trekken! Maar evengoed gefeliciteerd Tim, en goedenmorgen Zwollûûûûh!!!


  Maak melding

 3. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Tim met zijn 13e Gouden Plak 😀 😀 😀

  Eregalerij:

  met 2: blauwtje, -p- en Nachtbroeder

  met 3: Verdieping, marieke de tweede

  met 4: Plantje

  met 5: JanD

  met 6: Gezellig, bernard

  met 7 Dame

  met 8: ingrid,Wim

  met 11: ja-tsja, Koko hattem

  met 12: Natascha, Appie

  met 13: drama, Eva en Tim

  met 20: Assendörper

  met 24: Derk

  met 26: Joppuh


  Maak melding

 4. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Tim met zijn 13e Gouden Plak 😀 😀 😀

  Eregalerij:

  met 2: blauwtje, -p- en Nachtbroeder

  met 3: Verdieping, marieke de tweede

  met 4: Plantje

  met 5: JanD

  met 6: Gezellig, bernard

  met 7 Dame

  met 8: ingrid,Wim

  met 11: ja-tsja, Koko hattem

  met 12: Natascha, Appie

  met 13: drama, Eva en Tim

  met 20: Assendörper

  met 24: Derk

  met 26: Joppuh


  Maak melding

 5. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Tim met zijn 13e Gouden Plak 😀 😀 😀

  Eregalerij:

  met 2: blauwtje, -p- en Nachtbroeder

  met 3: Verdieping, marieke de tweede

  met 4: Plantje

  met 5: JanD

  met 6: Gezellig, bernard

  met 7 Dame

  met 8: ingrid,Wim

  met 11: ja-tsja, Koko hattem

  met 12: Natascha, Appie

  met 13: drama, Eva en Tim

  met 20: Assendörper

  met 24: Derk

  met 26: Joppuh


  Maak melding

 6. Mag ik nogmaals (ook in het vorige log) het fantastisch goede nieuws spuien, dat Robert Jensen per direct weg is bij RadioVeronica???
  Wat een onaangenaam persoon is dat!! En dan druk ik me zeer netjes uit….  Maak melding

 7. Sigmund is subliem; Tim bedankt voor de ochtendservice! En voor het nieuws. We zijn net terug en ik zie “Rembrand voor het eerst: leuk!

  Daarna weer de actualiteiten.


  Maak melding

 8. @Dick, volgens jouw meest besproken krant 😉 moest ie weg.
  Hij had een studio aan huis bedwongen, waar hij, volgens de roddels, de radio-uitzendingen ’s avonds al maakte en deze ’s ochtends liet uitzenden, terwijl dan veel van de gegevens al achterhaald waren. Ook liet hij zich niet meer in de studio van Veronica zien.

  Dit alles leek Veronica mateloos te irriteren! Ook wist hij de hoeveelheid luisteraars niet op te krikken.


  Maak melding

 9. Weg moeten….altijd goed als het over Vunzige Robert gaat. Hij zal wel weer heibel hebben gemaakt met deze of gene bij Veronica. Zou het zo van hem over willen nemen, met 2 goeie sidekicks als die ‘notaris’ van Claudia en jou bijvoorbeeld 😉


  Maak melding

 10. Auto maakt zelf een ritje
  ZWOLLE – Een automobiliste uit Hanzeland had net de deur van haar auto dicht gegooid, toen deze er plotseling vandoor ging.

  Het voertuig bleek ook in brand te staan. Als een brandende fakkel reed de wagen over de Hanzelaan, vlak voor Werkplein De Lure.

  “Geluk bij een ongeluk is dat de wagen niets geraakt heeft. Tenminste geen mensen”, zegt een politiewoordvoerder tegen De Stentor.

  De auto botste uiteindelijke tegen een boom bij het hek van W?rtsil?. De toegesnelde brandweer heeft de wagen geblust. Het voertuig was helaas al total-loss.


  Maak melding

 11. Mag ik nogmaals (ook in het vorige log) het fantastisch goede nieuws spuien, dat Robert Jensen per direct weg is bij RadioVeronica???
  Wat een onaangenaam persoon is dat!! En dan druk ik me zeer netjes uit….

  och Eva, ik had het niet beter en zeker niet n?tter kunnen verwoorden! Chapeau! 😀


  Maak melding

 12. 2 opvallende (1 over JENSEN) BeeldBuisBodeBeschouwingen:

  Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) gunt Jan Jaap van der Wal succes met The Daily Show: Nederlandse Editie (donderdag, Comedy Central, 49.000 kijkers), maar vindt het programma vooralsnog niet geslaagd. ??Het viel nog niet mee. Mijn probleem: ik heb nog nauwelijks gelachen. Hooguit een paar keer geglimlacht. Over smaak is het moeilijk twisten, maar de grappen zijn eenvoudigweg niet leuk genoeg. Te geforceerd, te flauw en te stroef voorgedragen.??
  Willem Pekelder (Trouw) zag hoe Robert Jensen de door Boulevard (donderdag, RTL 4, 1.102.000 kijkers) aangewakkerde vete tussen Conny Breukhoven en Patricia Paay beslecht werd door een telefoontruc van presentator Robert Jensen, die de twee met elkaar verbond. ??De gepatenteerde huisschelm heeft de nummers van beide dames gedraaid en hen zonder dat ze het in de gaten hadden met elkaar verbonden. […] En zo kwam een door RTL geregisseerd conflict, waarvan slechts weinigen de ware diepte vermochten te doorgronden, na jaren met een simpele telefoontruc tot een einde. Dankzij datzelfde RTL. Ofwel: hoe de roddeljournalistiek zichzelf aan de gang houdt.??  Maak melding

 13. @ Ingrid & Appie, waar gaan jullie morgen heen met de jeugdvoetbal?
  Wij moeten helemaal naar Lelystad. Kreeg een belletje, of ik mee ging naar A1 kijken bij DOSK, maar dat kan ik nooit redden. 🙁 Misschien nog wel een stuk van het 1e kijken.


  Maak melding

 14. (sorry voor het walgelijke sensatiegehalte van vorige post; komt omdat ze hier die nihilist Piet Paulusma aan hadden. Die kerel van wetterskep Fyslan liet overigens wel een mooie waterkering zien)


  Maak melding

 15. Dank je Derk. 🙂 Lente was het niet, maar Tukkers genoeg. ’t Is daar wel erg mooi. Hoorde op Radio Oost dat er 30% meer toeristen zijn geweest vorig jaar 9als enige regio een toename, die ook nog eens gemiddels ?? 30 uitgaven tegenover ?? 24 eerder. Gokje, dat het landskampioenschap van FC Twente daarmee te maken heeft. .


  Maak melding

 16. Dick, vandaag 1 in Zwolle en 1 in IJsselmuiden.
  Gister met de trein naar schiphol geweest, hoe dichter bij schiphol hoe harder de storm, je voelde de trein er gewoon op reageren.
  En dan te bedenken dat r ook nog een paar moesten landen met het vliegtuig. Nou dat bleek ook en heftige landing te zijn geweest.


  Maak melding

 17. Twente is so wie so erg mooi, ik heb er alleen de pest over in dat het op tv oost te veel over twente gaat en teweinig over de rest van overijssel. En gaat het eens een keer over iets anders dan twente , is het gelijk a.s. woensdag een docu over jan Stap in Beeld!>:(

  Goedenmorgen overigens!


  Maak melding

 18. Mooie lovende woorden van Johan Derksen vandaag op radio rijnmond over the Veldman Brothers! hij noemt ze waardige opvolgers van Cuby 7 the Blizzards en het nieuwe album beoordeelt hij ook zeer goed!


  Maak melding

 19. Goed dat je me er aan herinnerd Drama, de mijne is ook al 34. Eens even kijken op de markt wat de inruilwaarde is voor een van 8 jaar jonger. 😉


  Maak melding

 20. Klein stukje BBB:

  Alweer een rechtse gast in Buitenhof….3e keer op rij: Rutte, ….weet ik niet meer, Rat Verhagen….Brrr wat een omslag daar. Hopen op een goede interviewerd. Maar ik ga niet kijken, of alleen naar de columnist.

  Boeken (morgen, N1, 11:20)
  – De derde jongen, het romandebuut van essayist en vertaler Arjen Mulder
  – Classicus Piet Schrijvers en zijn prijswinnende vertaling van De rerum natura van de Romeinse dichter Lucretius (99??55 vC)

  Buitenhof (morgen, N1, 12:10)
  – Maxime Verhagen, minister van van Economische zaken
  – Publicist Robert Kaplan  Maak melding

 21. @ Appie: groot gelijk….lekker thuis. Wel met 3 punten in de tas en een 0-7 winst bij SV L.vandaan gekomen. Volgend seizoen ga ik misschien alle kantines/sportparken waar ik kom, eens vergelijken voor de WVF-Kroniek. Hun hadden nog wel wat vernieuwends.


  Maak melding

 22. @ Joppuh & andere liefhebbers:

  YOUPIE :D:D:D

  Saai leven

  Het roestvrijstalen smoel waarmee die Uri Rosenthal in eerste instantie verklaarde dat hij er alles, maar dan ook echt alles aan gedaan had om het leven van de Iraans-Nederlandse Zahra Bahrami te redden. Mooi beeld. Met hetzelfde uitgestreken gezicht bood hij later zijn excuses in de Kamer aan. Zonder een sprankje schaamrood gaf hij toe dat hij niet verder was gekomen dan een binnensmonds mompelen. Gewoon bij de koffieautomaat had hij gemompeld. Zonder een ambtenaar in de buurt. Verder had hij niks gedaan. Niemand gesproken, niemand gebeld, niemand gemaild. Niks doen heet in Den Haag stille diplomatie. Doodstille diplomatie zullen ze bedoelen. Natuurlijk had Uri haar leven niet kunnen redden.

  In Iran doen die analfabeten drie van dit soort executies per dag. Daarbij kennen ze Nederland daar niet eens. Onze minister had, als hij gebeld had, hooguit een plaatselijke koddebeier aan de lijn gekregen. Een wijkagent in een oud postbode-uniform. Een Perzische snor die geen lettergreep Engels kent. Dat is niet erg, maar zeg dan niet dat je er alles aan gedaan hebt, terwijl je lekker hebt zitten patiencen op je computer. Ook wel weer grappig dat hij er in de Kamer mee is weggekomen. Een kleine beschadiging had hij wel opgelopen. Althans dat las ik ergens. Niks beschadiging. Routinedebatje overleefd. Volgende patiënt. Wat is politiek toch saai. Als dezelfde Uri nu vertelt dat hij er alles aan doet om verdere escalatie in Cairo te voorkomen laten we hem lekker uit zijn vette nek kletsen.

  Hij doet niks voor die arme Egyptenaren. Hij kan ook niks doen. Daarbij heeft Uri andere dingen aan zijn hoofd. Uri??s auto moet nodig door de wasstraat, zijn zwager is bijna jarig en de via internet aangevraagde skipassen voor de wintersport zijn nog niet binnen. Dat zijn de zorgen van onze Uri. En tussendoor meldt Uri glashard dat hij de ambassadeur heeft gesproken. Snurk, snurk, hupsakee. Door dit soort zaken raakt het volk het geloof in de politiek kwijt. En terecht. Vraag is of dat geloof er ooit was. En daarbij: meer dan de helft van ons volk bestaat uit randdebielen. Deze week werd bekend dat een kwart van de PVV-stemmers serieus denkt dat Wilders minister is. Terwijl hij onze minister-president is. Dat weet Rutte ook.

  Nog zoiets saais: Dit weekend is er een partijcongres van GroenLinks. Jolande Sap krijgt het daar zogenaamd zwaar vanwege haar steun aan die ridicule missie naar Afghanistan. Maar iedereen weet op voorhand al dat het gewoon goed afloopt met Jolande. Dat weet Jolande en dat weten alle leden van die katoenen Greenpeace-tasjespartij. Jolande krijgt het helemaal niet zwaar. Toch zullen alle macrobiotische baarden en onbespoten groentevrouwtjes na afloop zeggen dat het een goed congres was. Al die sukkels zijn blij dat ze hun woordje mochten doen en gaan daarna weer lekker op huis aan. In de trein terug roemen ze de scharreleiersalade en het dwars gebakken zuurdesembrood die bij de lunch geserveerd werden. Zelfs de yoghurt was links gedraaid.

  Omdat het leven zo saai is heb ik een paar weken geleden maar eens een rekeningetje van 50.000 euro naar collega Erik van Muiswinkel gestuurd. Zogenaamd namens de erven van Anton Geesink. Was zeer benieuwd hoe hij reageerde. Ik kwam er op omdat ons nationale poldersocietysetje Wes en Yo zo aandoenlijk had gereageerd op een persiflage in het satirische AVRO-programma Koefnoen. Ze begonnen een rechtszaak die later weer geschikt werd. Geeuw-geeuw. In eerste instantie reageerde Erik niet op mijn grapje, maar na twee aanmaningen heeft hij nu dan toch iets laten horen. Hij dacht eerst dat het een practical joke van Henk Spaan was. Maar die was het niet. Ik was het. Of denkt Erik echt dat de kinderen Geesink hiertoe in staat zijn?

  Domheid slaat een generatie over. Het saaie leven. Vorige week wedde ik dat Djokovic na zijn overwinning in Australië zou afbellen voor Rotterdam. Ik schrijf dit stukje op vrijdagochtend. Het is nog niet gebeurd. Maar ik denk dat dat wel goed komt.
  —————–
  ‘Saai leven’ is weer helemaal goed. Geinig, dat slot ook…..’t is uitgekomen 😮


  Maak melding

 23. Saai leven

  Het roestvrijstalen smoel waarmee die Uri Rosenthal in eerste instantie verklaarde dat hij er alles, maar dan ook echt alles aan gedaan had om het leven van de Iraans-Nederlandse Zahra Bahrami te redden. Mooi beeld. Met hetzelfde uitgestreken gezicht bood hij later zijn excuses in de Kamer aan. Zonder een sprankje schaamrood gaf hij toe dat hij niet verder was gekomen dan een binnensmonds mompelen. Gewoon bij de koffieautomaat had hij gemompeld. Zonder een ambtenaar in de buurt. Verder had hij niks gedaan. Niemand gesproken, niemand gebeld, niemand gemaild. Niks doen heet in Den Haag stille diplomatie. Doodstille diplomatie zullen ze bedoelen. Natuurlijk had Uri haar leven niet kunnen redden.

  In Iran doen die analfabeten drie van dit soort executies per dag. Daarbij kennen ze Nederland daar niet eens. Onze minister had, als hij gebeld had, hooguit een plaatselijke koddebeier aan de lijn gekregen. Een wijkagent in een oud postbode-uniform. Een Perzische snor die geen lettergreep Engels kent. Dat is niet erg, maar zeg dan niet dat je er alles aan gedaan hebt, terwijl je lekker hebt zitten patiencen op je computer. Ook wel weer grappig dat hij er in de Kamer mee is weggekomen. Een kleine beschadiging had hij wel opgelopen. Althans dat las ik ergens. Niks beschadiging. Routinedebatje overleefd. Volgende patiënt. Wat is politiek toch saai. Als dezelfde Uri nu vertelt dat hij er alles aan doet om verdere escalatie in Cairo te voorkomen laten we hem lekker uit zijn vette nek kletsen.

  Hij doet niks voor die arme Egyptenaren. Hij kan ook niks doen. Daarbij heeft Uri andere dingen aan zijn hoofd. Uri??s auto moet nodig door de wasstraat, zijn zwager is bijna jarig en de via internet aangevraagde skipassen voor de wintersport zijn nog niet binnen. Dat zijn de zorgen van onze Uri. En tussendoor meldt Uri glashard dat hij de ambassadeur heeft gesproken. Snurk, snurk, hupsakee. Door dit soort zaken raakt het volk het geloof in de politiek kwijt. En terecht. Vraag is of dat geloof er ooit was. En daarbij: meer dan de helft van ons volk bestaat uit randdebielen. Deze week werd bekend dat een kwart van de PVV-stemmers serieus denkt dat Wilders minister is. Terwijl hij onze minister-president is. Dat weet Rutte ook.

  Nog zoiets saais: Dit weekend is er een partijcongres van GroenLinks. Jolande Sap krijgt het daar zogenaamd zwaar vanwege haar steun aan die ridicule missie naar Afghanistan. Maar iedereen weet op voorhand al dat het gewoon goed afloopt met Jolande. Dat weet Jolande en dat weten alle leden van die katoenen Greenpeace-tasjespartij. Jolande krijgt het helemaal niet zwaar. Toch zullen alle macrobiotische baarden en onbespoten groentevrouwtjes na afloop zeggen dat het een goed congres was. Al die s*kkels zijn blij dat ze hun woordje mochten doen en gaan daarna weer lekker op huis aan. In de trein terug roemen ze de scharreleiersalade en het dwars gebakken zuurdesembrood die bij de lunch geserveerd werden. Zelfs de yoghurt was links gedraaid.

  Omdat het leven zo saai is heb ik een paar weken geleden maar eens een rekeningetje van 50.000 euro naar collega Erik van Muiswinkel gestuurd. Zogenaamd namens de erven van Anton Geesink. Was zeer benieuwd hoe hij reageerde. Ik kwam er op omdat ons nationale poldersocietysetje Wes en Yo zo aandoenlijk had gereageerd op een persiflage in het satirische AVRO-programma Koefnoen. Ze begonnen een rechtszaak die later weer geschikt werd. Geeuw-geeuw. In eerste instantie reageerde Erik niet op mijn grapje, maar na twee aanmaningen heeft hij nu dan toch iets laten horen. Hij dacht eerst dat het een practical joke van Henk Spaan was. Maar die was het niet. Ik was het. Of denkt Erik echt dat de kinderen Geesink hiertoe in staat zijn?

  Domheid slaat een generatie over. Het saaie leven. Vorige week wedde ik dat Djokovic na zijn overwinning in Australië zou afbellen voor Rotterdam. Ik schrijf dit stukje op vrijdagochtend. Het is nog niet gebeurd. Maar ik denk dat dat wel goed komt.
  ————

  ZO DAN?


  Maak melding

 24. Uitslagen Zwolse zaterdagclubs:

  WZC Wapenveld 2 – 3 CSV ??28

  VSW 0 – 3 Wilsum

  Storica 0 – 2 SV Zalk

  Wijthmen AFGELAST HTC

  Berkum 3 – 2 PKC ’83

  SDV Barneveld 2 – 5 Be Quick ??28

  Edon 0 – 4 Swift ’64

  SV Zwolle ZO 06 FEB Robur et Velocitas

  Ulu Spor ZO 06 FEB Sallandia

  KCVO ZO 06 FEB Dieze West

  Bron: SportiefZwolle.nl


  Maak melding

 25. Volgens mij slaat

  Ga nu spelletje doen om humeurtje wat op te vijzelen

  op het humeur van

  Er is er een huilend naar boven…

  Zoontje gewoon omturnen in “Ajacied”, Dame. Heb je gelijk een véél rijker voetbalverleden 😉


  Maak melding

 26. Nou heren, spelletje heeft gelukkig geholpen. Morgen komt er een nieuw probleem: FC Twente-FC Utrecht. Als de eerste wint, ik blij, hij niet. Omgekeerd kan mij minder schelen, maar hem wel. Over een ding zijn we het samen geheel eens – sorry Dick – namelijk dat Ajax niet de competitie moet gaan leiden.  Maak melding

 27. Zou die vd Brom een goede trainerT voor Feyenoord zijn??? Kan me niet heugen wanneer Feyenoord in 1 seizoen zowel uit bij PSv als bij Ajax gewonnen heeft.
  :D:D:D


  Maak melding

 28. Leuk politie bericht;

  Gestolen I-phone terug gevonden en drietal aangehouden
  Zwolle –

  De politie werd in de nacht van 5 op 6 februari in de Voorstraat aangesproken door een vrouw waarvan de I-phone zojuist was gestolen bij een horecagelegenheid. Met behulp van een andere I-phone en het GPS-signaal van de gestolen telefoon ging de politie op onderzoek uit. Een drietal (21, 21 en 23 uit Zwolle) werd aangetroffen in de buurt van het signaal. Zij hadden de I-phone niet op zak, maar toen deze gebeld werd bleek hij achter een boom in de buurt verstopt te zijn. De drie mannen werden aangehouden op verdenking van de diefstal en meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.


  Maak melding

 29. Ik heb een nieuwe tandarts gevonden;

  Tandarts verdooft patienten met haar decollete
  De Duitse tandarts Marie-Catherine Klarkowski (41) merkte onlangs dat haar mannelijke patiënten bij een wortelkanaalbehandeling vaak bloednerveus waren. Om daar iets aan te doen loopt ze tegenwoordig in een dirndljurk rond in haar praktijk. Een dirndljurk is een typische Zuid-Duitse jurk van bonte stof zoals de boerenmeisjes ze vroeger droegen. Tegenwoordig ze je ze vaak op festiviteiten als de Oktboberfesten. Kenmerkend voor de jurk is de diepe decolleté. ⤽Het belangrijkste voor ons is de angst van de patiënt weg te nemen. Het zicht op de decolletés verdooft de patiënten behoorlijk snel en leidt ze af. Bovendien valt de mond van sommige patiënten al wijd open wanneer ze binnen komen⤝, zegt Klarkowski. ⤽Sinds ik en mijn acht assistentes in dirndljurken boven onze patiënten verschijnen, is het aantal klanten met 30% toegenomen⤝, beweert ze nog.

  Linkje naar de site klik[/url]

  :D:D:D


  Maak melding

 30. Een dirndljurk is een typische Zuid-Duitse jurk van bonte stof zoals de boerenmeisjes ze vroeger droegen.

  Hebben ze in Kampen ook sexy klederdracht, dan?


  Maak melding

 31. jan.d,wat heeft die assie het goed gemaakt hé.vorige week was de slagroom niet zó,maar de kaaystooter van gister was wel erg goed .
  je hebt kaaystooters en kaaystooters maar dit was een kaaystooter met een hoofdletter K.donders wat was die lekker,het enigste minpuntje was eigenlijk dat ik het recept niet van hem kreeg.zal assie die ook altijd mee naar de bouw nemen voor zijn collega bouwers.als dat zo is wil ik ook de bouw in.
  hij mag voor mij de kaaystooters wel 2 x zo groot maken.
  hé ouwe kaaystooter als nog bedankt

  p.s.
  jan.d. misschien moeten we assie maar een keer uitnodigen voor het kaaystooterfestival
  hoor nog van je  Maak melding

 32. @Dick Dit is eigenlijk de mooiste uitslag. Nu staan de clubs van zoonlief en mij zij aan zij aan de top en heeft Ajax voorlopig nog het nakijken.;)


  Maak melding

 33. @ Joppuh 😮

  door Joppuh, op 6 februari 2011 om 09:36
  Zou die vd Brom een goede trainerT voor Feyenoord zijn???

  John van de Brom is een Ajacied. Die nu ADO een beetje helpt.


  Maak melding

 34. Heb hier nog hele mooie fotosessies van vrouw Derk liggen die er ongeveer zo uitzien. 😛 Gemaakt door een Duitse fotograaf die ook vaak voor de playboy foto’s maakt, dan weet jij wel hoe ze eruitzien.


  Maak melding

 35. Nou ik was niet zo blij met Feyenoord, het was zo erg dat ik na een uurtje ellende voor mijn gemoedsrust maar een fijn Wallander dvd-tje heb opgezet. Ik laat mijn zondag niet meer ver k*&^%$^&^n door dat zootje amateurs met dito coach in Rotterdam! Bah!>:(


  Maak melding

 36. Maar alles wordt weer in perspectief gezet. Lees net over het overlijden van Gary Moore, één van mijn grootste gitaarhelden aller tijden! :(:(:(


  Maak melding

 37. Ik vind het gewoon een beetje zielig voor Feyenoord en Mario Been. Die laatste vind ik erg sympathiek en die jochies die voetballen zijn nog hardstikke jong. Hoop dat ze toch nog een keer winnen.


  Maak melding

 38. @Doeksen (16:31)
  idd een geweldige Kaaystooter. Die Assie is toch wel een sympathiek persoon hoor. Vond het leuk dat ie ons uitnodigde om met hem mee te gaan om het weer een beetje goed te maken na dat rolmopsen debacle.
  En ik moet zeggen, hij heeft het meer dan goed gemaakt. Wat een geweldige Kaaystooter heeft ie ons voorgeschoteld. Ik heb in mijn leven al veel kaaystooters gehad, maar deze was echt SUPER.
  Assie, toffe gozerT, bedankt.
  En bij deze nodigen Doeksen en ik je uit om een keer met ons mee te gaan naar het Kaaystooterfestival.:)


  Maak melding

 39. ho ho ho derk en dame ten eerste kom niet aan m’n maatje jan.d hoor want daar word ik niet erg blij van .en ten tweede een beetje ras zwollenaer weet toch wat een kaaystooter is, kom op nou mensen.
  voortaan wel lief tegen elkaar blijven doen hoor,anders gaan wij het nooit vertellen wat een kaaystooter is hé assie en jan .d

  p.s. je kan jan.d niet van die schuit afschoppen want ze varen niet bij deze wind.doe het raam eens een keertje los derk .de pannen gaan er bijna af in het mooie stadshagen


  Maak melding

 40. He Doeksen, ik heb toch niemand bedreigd en je kunt van mij als niet-Swollenaer en van beneden de rivieren niet verwachten dat ik weet wat een kaaystooter is. Ik wil graag integreren (:P), maar moet wel een beetje worden geholpen… Met Assie kan ik het heel goed vinden. 8) Dus als je geheimzinnig blijft doen dan vraag ik het hem wel. Maar dan niet mopperen over die “vrimden” die niet mee willen doen.;)


  Maak melding

 41. @Doeksen, Kaaystooterfestival is van 2 t/m 5 juni. Ga nu slapen en lekker dromen van ………………..een Kaaystooter. Trusten allemaal.

  ps Dame, we hebben niet van Assie gegeten hoor, maar bij hem.


  Maak melding

 42. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!  Maak melding

 43. goedemorgen Dame,jan.d en ik hadden inderdaad niet de piepen vol.dat wil wel eens gebeuren maar deze niet.het is niet altijd feest,zeker niet als je bij assie een overheerlijke kaaystooter voor geschoteld krijgt


  Maak melding

 44. Wijkagent Van Weezel meldt op Twitter:

  Er wordt dagelijks in de Ruysdaelstraat een auto vernield door een persoon op een scooter. Ik ben op zoek naar getuigen. Graag bericht.


  Maak melding

 45. Joppuh net nou Feyenoord een beetje beter begint te voetballen lijk jij ze in de steek te laten.Een heel jong team.verleden week kwamen ze sneu weg en ook nu door een onvergetijke blunder spelen ze gelijk.Vitesse altijd lastig.Dat Ajax kampioen wordt kunnen deze jongens ook niets aan doen.


  Maak melding

 46. Wichert, ajax wordt geen kampioen, die krijgen op het laatst altijd kampioen vrees. Net als bij Zwolle, alleen krijgen die al halverwegen het seizoen kampioen vrees;)


  Maak melding

 47. ja WicherT, ik neem me altijd vor om rustig te blijven maar zelfs op mijn 56 e lukt me dat niet als ik dat stelletje slampampers zo slecht en dom zie voetballen. Ik kijk tegenwoordig liever naar utrecht en de haag, daar voetballen ze zoals ik dat eens zo aantrekkelijk aan Feyenoord vond. Hopenlijk komen er betere tijden!


  Maak melding

 48. Nee papa val vandaag had ik mijn pak maar aangedaan gezien de gewichtige delegatie waar ik mee moest onderhandelen en een presentatie bij moest doen.


  Maak melding

 49. Bericht door ja-tja, op 7 februari 2011 om 16:51
  @derk 16:15 uur

  dick is ook in de buiten(DIENST)lucht

  Oh heb jij hem gezien aan de Millingerplaya met je telescoopkijkerT?


  Maak melding

 50. Een cruiseschip, heb er een mooie presentatie van we weten wat het kost en hebben al 2 kopers in het verre oosten maar we hebben 5 kopers nodig om te starten.


  Maak melding

 51. Doeksen en JanD, graag gedaan hoor! Als ik geweten had dat jullie zouden komen dan had ik wat meer in huis gehaald en had ik jullie een nog grotere kaaystooter aan kunnen bieden. Vond het heel prettig om te lezen dat mijn kaaystooters goed in de smaak zijn gevallen en ben ook blij met de uitnodiging van jullie om mij een keer mee te nemen naar het Kaaystooterfestival.

  Doeksen, je hebt mijn leesbril even gebruikt om de houdbaarheidsdatum van de pot satehsaus te controleren. Heb je mijn bril misschien per ongeluk in je jaszak gestopt? Kan dat ding nergens terugvinden.


  Maak melding

 52. Bericht door Dame, op 7 februari 2011 om 07:46
  @Assie Paar vraagjes: Is een Kaaystooter een Karper? Stonke ze niet as een aalteputte? En hadden Jan D. en Doeksen de piepen vol?

  Nee Dame, het is geen Karper en JanD en Doeksen stonke niet as een aalteputte en hadden de piepen zeker niet vol.:)


  Maak melding

 53. Die bril die zit waarschijnlijk of in de sat?saus of is verwerkt in een rolmops.:o
  En een kaaystooter met sat?saus, zou dat geen krokodillensat? zijn?


  Maak melding

 54. He Derk wat denk je hiervan, uit het AH-kookschrift van

  Favoriet recept van…
  Ma Flodder uit Zwolle
  …..’Berehap’ Lekker met satesaus  Maak melding

 55. Zit al te googlen Dame maar kan nog weinig vinden. Het lijkt mij wel dat het iets met vlees is en hem kennende er ook nog wat bij drinkt.


  Maak melding

 56. Dat stooter doet mij ook denken aan een kopstoot. Dus misschien stukje krokodil met sat?saus met een jonge klare erbij?
  Assie, help ons niet-Zwollenaar eens. Nog een onrustige nacht vol dromen van kaaystooters kan ik echt niet aan.:o


  Maak melding

 57. Laat Doeksen het maar vertellen want hij is er over begonnen. Zal jullie een stukje op weg helpen. Het is een……………..met een fikse klodder dikke statehsaus.:D:D:D


  Maak melding

 58. Lekker stel zijn jullie drie. Ons nieuwsgierig maken en onderling geheimtaal spreken en als we beleefd vragen om een Nederlandse vertaling komt ie niet… Hoe moeten Derk en ik dan ooit integreren hiet? 🙁


  Maak melding

 59. Getver, Drama, maar jij ben ook een echte Zwollenaar, dus dat moet het wel zijn. Misschien is het met sat? dan nog te pruimen. Iig waren ze vergeleken met die rolpmopsen lekker, begreep. Maar of dat veel zegt.;)


  Maak melding

 60. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!  Maak melding

 61. Parelhoenders (Numididae) zijn hoenderachtige vogels met veel ondersoorten. Ze worden ook wel poelepetaten genoemd (van poule-pintade, in het Frans heet een parelhoen een pintade).  Maak melding

 62. zo maar een idee: Admin, issut mogelijk om bij elke posting een “piepje” (audio-signaal) mee te geven (of kan dat al:o). ’t zou helemaal jofel zijn als ik dat zelf aan en uit kon zetten…..


  Maak melding

 63. jan d. het is wel een slechte tijd voor de poelepetaat,kan ook wel even een lekker hoggis klaar maken voor jullie.duurt wel wat langer met bereiden,maar dan sta ik wel wat eerder op
  met of zonder saus
  assie wat wil jij?


  Maak melding

 64. @Eva ik ben eigenbaas 😉 Nee moest vanochtend vrouw derk wegbrengen naar het ziekenhuis en hun zouden me bellen als ik dr weer kon halen Tja dan moet je thuis blijven he


  Maak melding

 65. BeeldBuisBode

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – Ongeschoolde uitzendkrachten in thuiszorg
  – Onrust in Israëlische grensdorpjes over situatie Egypte
  – Protest tegen gasopslag in Bergen
  – Taxateur John Hoogsteder onthult de waarde van de duurste vondst ooit in Tussen kunst & kitsch

  Uitgesproken (N2, 20:25)
  – Toename vrouwen met een alcoholprobleem
  – Kerken steeds vaker doelwit dieven
  – Verplichte anticonceptie voor slechte ouders

  Nieuwsuur (N2, 22:00)
  – Kapitein Martin Remeeus over zijn vrachtschip dat 241 vluchtelingen redde van een vissersscheepje
  – Relatie met Iran daalt tot dieptepunt

  Studio Sport: Tennis ABN-AMRO (N3, 23:10)
  – Samenvattingen van de wedstrijden van vandaag

  ——————
  Selectie: het beste van de avond:

  WETENSCHAP: Labyrint (N2, 21:25)
  Veel mensen proberen tegenwoordig via de digitale weg hun ideale partner te vinden. Bij een eerste ontmoeting is een eerste klik heel belangrijk, maar die blijkt uiteindelijk vaak te ontbreken. Het Zwitserse bedrijf Gene Partner zegt te kunnen voorspellen of die klik wel of niet plaats gaat vinden op basis van DNA. Labyrint zoekt het uit

  FILM: Shall we dance ??? (Net 5, 22:30)
  (2004, Peter Chelsom) Overwerkte accountant (Richard Gere) spot ?? onderweg van kantoor naar huis ?? een aantrekkelijke lerares (Jennifer Lopez op haar wulpst) in een dansschool en besluit er spontaan lessen te nemen. Prima veertigersdrama is remake van gelijknamige Japanse film
  DOCU: Close up: De Denker van Rodin
  (N2, 23:00)
  De Denker van Auguste Rodin was jarenlang het trotse bezit van het Singer-museum in Laren. Totdat het in 2007 werd gestolen uit de tuin van het museum en door de dieven zwaar beschadigd werd. Eenmaal terug gevonden stelde het beeld de restaurateurs voor uitdagingen. Dat het niet eenvoudig was, blijkt uit de duur van de restauratie: anderhalf jaar

  —————————–
  Talkshows
  De gasten aan tafel

  Tijd voor Max (N2, 17:35)
  – Huisarts Ted van Essen over het belang van ruiken en het effect van niet kunnen ruiken
  – Pastoor en liedschrijver Huub Oosterhuis over zijn nieuwe debatcentrum, De Nieuwe Liefde, en over Liefde, een boekje met cd

  De Wereld Draait Door (N3, 19:30)
  Tafeldame: Claudia de Breij
  – Over Herman Brood; ex-ZWOLLENAAR: zijn band, zijn manager en Brood-fan Dolf Jansen
  – Presentator Jort Kelder
  – Opzij-hoofdredacteur Margriet van der Linden
  – NRC Handelsblad-hoofdredacteur Peter Vandermeersch
  – Met muziek van Hunting the Robot

  Opium (N2, 20:50)
  – Cabereti?re Claudia de Breij over nrc.next-columniste Paulien Cornelisse
  – Musicalster Noortje ??Mary Poppins?? Herlaar en schrijfster Christine Otten over dansvoorstelling ä la Russe
  – Met muziek van KEES VAN KOOTEN!

  MaDiWoDoVrijdagShow (N3, 22:00)
  – Henk Westbroek en Henk Temmingh van Het Goede Doel
  – Jaqcueline Govaert zingt nieuwe single ??Hold your fire!?? van haar net verschenen album Good Life

  Pauw & Witteman (N1, 23:00)
  – Tennisduo Jacco Elthingh en Paul Haarhuis over hun kortstondige comeback
  – Minister Marja van Bijsterveldt over het niet langer tegengaan van zwarte scholen
  – Schrijver Bart Chabot over zijn nieuwe boek Up on the Hilton roof over Herman Brood; ex-ZWOLLENAAR (hier alvast het eerste hoofdstuk!)
  De link

  =============

  BeeldBuisBodeBeschouwingen:

  Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) zag Wilfried de Jong in gesprek met Albert Verlinde in de laatste 24 uur met… (maandag, Nederland 3, 633.000 kijkers). Verlinde toonde zich verongelijkt over zijn imago van ordinaire tv-maker. ??Maar daarnaast was er de therapeutische sessie, waarin dr. De Jong hem erop wees dat hij in zijn musicals over sociaal betrokken verhalen vertelde. ⤽Jij was toch die oppervlakkige neuroot van televisie? Je doet jezelf tekort.⤝ Dat kwam over, op de divan.??

  Marcel Peereboom Voller (De Telegraaf) zag hoe Ivo Niehe het jubileumseizoen van de TV Show (zondag, Nederland 1, 3.392.000 kijkers) slim opende met een item over Boer zoekt vrouw (zondag, Nederland 1, 5.090.000 kijkers). ??We zagen fragmenten uit buitenlandse BZV-producties, waarin een gespierde Amerikaanse boer met ontbloot bovenlijf de vrouwtjes imponeerde, en waarin een Spaanse boer erotisch badderde met zijn geliefde. Hoe anders dan de hilarische romantiek van onze boerin Annemarie, die het ultieme genot vindt in dunne pannenkoeken met ananas.??  Maak melding

 66. Huub Oosterhuis was weer interessant net:

  Tijd voor Max (N2, 17:35)
  – Pastoor en liedschrijver Huub Oosterhuis over zijn nieuwe debatcentrum, De Nieuwe Liefde, en over Liefde, een boekje met cd  Maak melding

 67. @Doeksen

  een lekker hoggis klaarmaken

  Het wordt steeds minder onbekend, want dit – uitermate smerige – gerecht ken ik ook wel. Ik snap niet dat jullie klaagden over die rolmops, terwijl je wel dit naar binnen kunt krijgen…:o
  Ik heb een keer iets dergelijks per ongeluk in Normandië gegeten. De gedachte eraan doet me nu nog kokhalzen. Brr.


  Maak melding

 68. @Derk Je stelde laatst voor om samen naar de Pierik te gaan om de heren te aanschouwen, maar ik begin me serieus af te vragen of dat wel een verantwoord idee is: hoggis, poelepetaat, kaaystooter… Zouden ze daar geen bitterballen hebben/


  Maak melding

 69. Een auto in de Ruysdaelstraat in Zwolle wordt al wekenlang bekogeld door een onbekend persoon op een scooter. Volgens de wijkagent is het bijna dagelijks raak.

  Op Twitter schrijft wijkagent Raymond van Wezel: “Er wordt dagelijks in de Ruysdaelstraat een auto vernield door een persoon op een scooter. Ik ben op zoek naar getuigen.”

  Uit navraag van De Stentor bij de politie IJsseland blijkt dat de terreur al weken aan de gang is. Elke keer is dezelfde wagen doelwit van een persoon op een vermoedelijk grijze scooter.

  De man of vrouw gooit met alles wat los en vast zit, waaronder ook stenen. Volgens een politiewoordvoerster loopt de schade al in de duizenden euro’s.

  Telegraaf


  Maak melding

 70. Ik ben vanmiddag evn bij de plaatselijke fc geweest en kaarten gekocht voor zondag er stond een flinke rij voor de kassa ,is er al bekend hoeveel kaarten er zijn verkocht voor zondag?


  Maak melding

 71. Eva, dit stond als reactie bij het nieuwsbericht op Weblog Zwolle:

  Zondagochtend is rond kwart voor twaalf een stoffelijk overschot aangetroffen in de Soestwetering tussen Zwolle en Laag Zuthem, nabij de Zuthemerweg. Het stoffelijk overschot is van een 60-jarige man uit Wijhe. Tijdens de sectie op het lichaam werd geen enkele indicatie voor een misdrijf aangetroffen. De man uit Wijhe was sinds 29 november vermist. “Er wordt rekening gehouden met een geval van suïcide. Het lichaam heeft langere tijd in het water gelegen, maar het is niet exact na te gaan hoe lang.”, aldus de politie IJsselland.

  Voorbijgangers ontdekten het lichaam omstreeks 11.30 uur en alarmeerden de politie. Er werd onderzoek gedaan op de betreffende locatie, onder andere door de technische recherche. Ook dit onderzoek heeft geen aanwijzingen voor een misdrijf opgeleverd. De identiteit van de man kon vastgesteld worden door uiterlijke kenmerken, kleding en persoonlijke bescheiden.


  Maak melding

 72. @Eva ja hoor, Het stoffelijk overschot, dat vanochtend werd aangetroffen in de Soestwetering nabij de Zuthemerweg, is van een 60-jarige man uit Wijhe. Tijdens de sectie op het lichaam werd geen enkele indicatie voor een misdrijf aangetroffen. De man uit Wijhe was sinds 29 november vermist. Er wordt rekening gehouden met een geval van suïcide. Het lichaam heeft langere tijd in het water gelegen, maar het is niet exact na te gaan hoe lang.


  Maak melding

 73. Nee foute aanname. Sinds 29 november vermist. Kan maand later zelfmoord hebben gepleegd. Laat er eerst even een FI over los, dan weet je het zo.


  Maak melding

 74. Vondst Tussen Kunst en Kitsch: kwart miljoen
  08-02-11 18:56 uur

  HILVERSUM – Tijdens de opnames van het AVRO-televisieprogramma Tussen Kunst en Kitsch is een schilderij ontdekt dat 250.000 euro waard zou zijn. Dat werd dinsdag bekendgemaakt in de actualiteitenrubriek EenVandaag. Het is de duurste vondst ooit in het ruim 26-jarige bestaan van het programma, aldus de AVRO.
  Het schilderij met de titel ‘Het Kantwerkstertje’ is gemaakt door de Rotterdamse kunstenaar, zakenman en dichter Joost van Geel (1631-1698), een tijdgenoot van Gabriël Metsu. Het vermoeden bestond dat het werk van 31 bij 26 centimeter van de hand was van Metsu zelf.

  John Hoogsteder, deskundige op het gebied van oude meesters, concludeerde na uitvoerig onderzoek dat het schilderij van Joost van Geel moet zijn. Hij hing er ook de taxatie aan van een kwart miljoen euro. (ANP)  Maak melding

 75. Ik zit net naar schokkende beelden te kijken van Indonesië, waar moslims mensen uit hun huis jagen en 3 personen dodelijk stenigen. Bizar! Een normale beschaving in dat soort landen is nog ver weg.


  Maak melding

 76. Vrouwen vaker alcoholist

  Uitgesproken EO laat toename zien van vrouwen die hulp zoeken voor hun alcoholisme

  Uit een rondgang van Uitgesproken EO blijkt dat het aantal vrouwen dat online hulp krijgt bij het afkicken van hun alcoholverslaving met 60% is gestegen. Ook het aantal vrouwen dat deelneemt aan gesprekken bij Anonieme Alcoholisten groeide.

  Opvallend is dat veel vrouwelijke alcoholisten hoogopgeleid zijn. In Uitgesproken EO komen twee van hen aan het woord. Lees meer op de website van Uitgesproken EO.

  [Video]


  Maak melding

 77. File A28: groter geworden…

  A28 Hoogeveen – Zwolle
  tussen knp. Lankhorst en Nieuwleusen
  6 km langzaam rijdend verkeer (vertraging: ca. 27 min) door een ongeval

  tussen Staphorst en Nieuwleusen
  afgesloten rijbaan in verband met een ongeval
  verkeer wordt over de vluchtstrook geleid  Maak melding

 78. Eigenlijk zou er moeten staan: “Wat opvalt is dat veel van die vrouwen uit een hogere arbeidsmilieu komen”.

  Want niet alleen als ze zelf hoog opgeleid zijn, maar ook als ze als echtgenote vaak haar gezicht moet laten zien (en dat is vaker bij hoge functies van echtgenoot), is de kans op alcoholisme bij haar groter. Burgemeestersvrouw is daar een voorbeeld van…

  Stel je maar eens voor… je moet weer naar een verplicht feestje of bijeenkomst. Je bent het visitekaartje van je man, dus is het ongepast als je niet gaat, hoe je je ook voelt. Terwijl hij iedereen kent of in het middelpunt staat, is het zeer waarschijnlijk dat jij vrijwel niemand kent, maar toch zet je je vriendelijke glimlach op. Niemand die kan ontdekken wat er ECHT in je omgaat. Maar, men verwacht, op welk tijdstip van de dag ook, dat je wel mee socialiced, dus een alcoholische versnapering is snel gepakt. En door de verveling ook een tweede glas, een derde, enzovoort…

  Maar ook als je zelf succesvolle zakenvrouw bent. Etentjes tijdens werktijd met de klant komen regelmatig voor en om je te bewijzen zal daar ook (wederom welk tijdstip van de dag ook) een alcoholische versnapering bij zitten, als de klant dat toch wel van je verwacht. En als vrouw zijnde heb je in zo’n positie gauw het gevoel, dat je je moet bewijzen als “one of the guys”. Bovendien, een goede deal beklink je beter met een glas champagne dan met een glaasje water…

  Ik denk echter, dat het probleem van alcoholisme onder vrouwen in verhouding nu niet veel groter is. Ik denk, dat vrouwen zich nu minder geremd voelen om hulp te zoeken. Ook omdat online hulpverlening nu in opmars is, waardoor deze vrouwen in anonimiteit hulp kunnen zoeken. Want zeg nou zelf… als je de vrouw van de burgemeester bij de AA tegenkomt, is dat niet echt goed voor de populariteit van haar man…


  Maak melding

 79. Inderdaad niet, zeker niet in een wereld van uiterlijk vertoon. Online-hulpverlening; had ik nog niet van gehoord. Maar lijkt me een stuk verleidelijker (om weer naar de fles te grijpen), als in een omgeving die daarvoor gemaakt is.


  Maak melding

 80. Het is lente in de knip van de tandartsassistente:

  Tandartsassistente tilde VGZ voor bijna 9 ton

  ARNHEM – Een tandartsassistente uit Weert heeft zorgverzekeraar VGZ de afgelopen negen jaar voor 880.000 euro opgelicht. Ze deed dat door steeds dezelfde nota te declareren, die automatisch werd verwerkt en bij controle onopgemerkt bleef.

  bron:Nu.nl


  Maak melding

 81. Maar lijkt me een stuk verleidelijker (om weer naar de fles te grijpen), als in een omgeving die daarvoor gemaakt is.

  Kan je me die uitleggen, Dick?


  Maak melding

 82. Om thuis af te kicken van de alcohol, is het veel verleidelijker weer wat alcohol “ongezien te snoepen”. In een kliniek, is (haast) niet aan alcohol te komen. En is er strenge controle op.


  Maak melding

 83. Tja… dan heb je het wel over verschillende stadia in de hulpverlening…
  Binnen de “face to face” hulpverlening beland je ook niet meteen in een kliniek, hoor…
  Eerst krijg je een intake. Ben je voor het eerst, dan krijg je een cursus om je in te laten zien hoe groot je verslaving is, om in te schatten hoe gemotiveerd je bent om van je verslaving af te komen en om je handvatten te geven om uit je zelf te kunnen minderen of stoppen met drinken.

  Als dat niet lukt, wordt er verder gekeken naar wat je nodig hebt. En daar kan dan ook opname bij horen.

  Maar bij een online hulpverlening zal dat ook gesuggereerd worden, hoor…

  En er 1 ding heel belangrijk binnen de verslavingshulpverlening. JE MOET HET ZELF WILLEN ANDERS IS HET GEDOEMD TE MISLUKKEN!!!! Dus als je denkt de hulpverlener te slim af te zijn, door een mooi verhaal te houden en ondertussen stevig te blijven drinken, dan heb je daar heus de hulpverlener niet mee, maar alleen JEZELF!

  Toegegeven, bij online hulpverlening mis je een stuk nonverbale communicatie, waardoor je afhankelijk bent van wat een client wil dat je leest. Maar ook daar zal een keer door de hulpverlener een knoop worden doorgehakt als die het gevoel krijgt niet verder te komen met deze client.


  Maak melding

 84. Beter laat dan nooit…

  W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!  Maak melding

 85. het systeem doet een beetje raar want hij post al voordat ik iets gezonden heb, vandaar dat elk woordje apart komt, is geen moedwil hoor!!!  Maak melding

 86. Veel plezier nog hoop niet dat ze jullie tot 600 laten door lopen. Zie strats wel wie de winnaar is geworden of dat het een foto finisch is.:D


  Maak melding

 87. Straks bij tv oost 21.00 u. Dir. “de Twijn” i.v.m bezuinigingen op speciaal onderwijs. 1 vandaag staat ook in het teken van de staking van medewerkers in het speciaal onderwijs.


  Maak melding

 88. Tot nu toe:

  FCZ – Gae.
  1 – 0 Ingrid
  2 – 0 Joppuh
  3 – 0 Ja-tja
  5 – 0 Jaap
  4 – 1 Papa

  Wie volgt.
  Natas, dat valt mij tegen, nu al spanning ?????;):D


  Maak melding

 89. Albert v/d Haar en Art Langeler zullen aanstaande zaterdagmorgen na de training de laatste kaarten aan de 12e man proberen te brengen! Je kan dus nog kaarten kopen op vertoon van een geldige legitimatie. Je hoeft niet verplicht een seizoenskaart hiervoor te hebben.

  Bron, fczwolle.org


  Maak melding

 90. FC Zwolle – Go Ahead Eagles.
  1 – 0 Ingrid
  2 – 0 Joppuh
  3 – 0 Ja-tja
  5 – 0 Jaap
  4 – 1 Papa
  1 – 1 Markel
  2 – 1 JanD
  3 – 1 Dame


  Maak melding

 91. Mijn zoon (van 12) wilde gaan, liefst supportersvak, maar mocht niet van mij. Nu hoorde ik deze week van een vriend dat het niet echt riskant is, mits je maar bij het stadion blijft en niets opzoekt. Niettemin zou deze angsthaas alleen naar risicoloze wedstrijden durven (liefst in VIPvak:o). Ben meer dan 10 jaar geleden een keer naar Twente-Vitesse geweest, nog in het Diekamnstadion. Tot mijn verrassing was de wedstrijd goed te zien vanfa te tribune én heel onderhoudend. En eigenlijk vond ik de ‘enge’ site wel het meest sfeerbepalend met de trommels en de yells. Maar om daar tussen te zitten…


  Maak melding

 92. Dat klopt Dame, Over het algemeen, valt het allemaal best mee.
  En ik denk dat die vriend gelijk heeft.
  Maar dan wordt het toch weer eens tijd om te gaan.
  Vanaf de tribune heb je een heel goed overzicht.
  Kom op de Fred Patric zitten en geniet.
  Krijg jij het eerste biertje van mij. (na afloop v.d. wedstrijd).


  Maak melding

 93. Ik ga mee met JanD. 2-1 dus. Voor FCZ. (met als notitie: De egels pingelen er 1 in, wel in de tweede helft, het laatste gedeelte wordt nog spannend.)


  Maak melding

 94. Bericht door Dame, op 9 februari 2011 om 21:45
  Nou Papa Val, ik denk dat niemand hier winst voor de Egels durft te voorspellen. Gelijkspel is al vrij riskant.

  Bericht door Natascha, op 9 februari 2011 om 20:36
  Deze wedstrijd poule ik nooit mee

  @Dame,
  Zou Natascha daarom niet deze wedstrijd durven voorspellen??
  Heeft Natascha een bepaald voorgevoel??? 8) 😉 🙁


  Maak melding

 95. Het aanbod is verleidelijk Papa Val en Jan D. (vooral dat biertje), maar ik krijg het hier thuis niet voor elkaar dat ík op de tribune zit en zoonlief niet. Dan is niet alleen Leiden maar ook Zwolle in last. Ik vrees dat de Egels daarbij vergeleken lieverdjes zijn.
  Bovendien zit ik vrijdag in de Spiegel naar georganiseerd trommelgeluid te luisteren…:)


  Maak melding

 96. Assie Is het niey Jonnie Boer die de boel daat uitbaat? Die werkt toch vooral met streekgerechten, dus ik neem aan dat ze ook wel Poelepetaat en Hoggis serveren, naast die kaaystooters. Ik heb diverse gedachten over wat dat laatste nu kan wezen, de ene nog smeriger dan de andere.


  Maak melding

 97. @Assendörper, goed idee heb vrijdagavond toch niets te doen. Denk alleen niet dat de kaaystooters daar, als ze die tenminste hebben, kunnen tippen aan de Kaaystooters van jou.8)


  Maak melding

 98. @Dame, de wedstrijd is zondag hoor……….

  JanD, als Papa val en jij twee kaartjes nog weten te versieren (betaal uiteraard zelf) dan kom ik met mijn zoon.8)


  Maak melding

 99. maar ik krijg het hier thuis niet voor elkaar dat ík op de tribune zit en zoonlief niet. Dan is niet alleen Leiden maar ook Zwolle in last. Ik vrees dat de Egels daarbij vergeleken lieverdjes zijn.
  Mijn zoon is een stuk liever dan ik

  Dame:o


  Maak melding

 100. Bericht door JanD, op 9 februari 2011 om 22:58
  @Dame, zie bericht Papa val 21:33

  Hmm, qua galanterie val je wel in het niet bij Papa Val, JanD.;)


  Maak melding

 101. @Dame, je kunt volgens mij op vertoon van een geldig legitimatiebewijs maar één kaartje kopen. Kan er dus wel voor je heen gaan maar dan heb je maar één kaartje.:o


  Maak melding

 102. @ Derk,
  Bij de supportersclub hebben ze ook ooit een dame gehad, (sorry Dame), die per gescoord doelpunt, een kledingstuk uittrok.
  Zij had geen rode laarsjes.  Maak melding

Reageer