Lodewijk Hoekstra op Dé Tuinbeurs van 11 – 13 februari

Zwolle – Lodewijk Hoekstra van Eigen Huis & Tuin RTL4 geeft inspirerende workshops (zondag) en de Zandtovenaar bekend van KRO Kindertijd laat een betoverend optreden zien van zand, licht en magie op een gigantisch lichtbak (zaterdag) op Dé Tuinbeurs op 11 – 13 februari in de Zwolse IJsselhallen.

combifoto_tuinbeurs_6280_0310.jpg

Tijdens de ludieke Tuintours worden bezoekers rondgeleid over de beurs langs de prachtigste modeltuinen en interessantste producten. Inspirerend! Presentator en tuinman Lodewijk Hoekstra bekend van o.a. Eigen Huis & Tuin (RTL 4) geeft op zondag inspirerende workshops en deskundige adviezen. De Zandtovenaar (te zien in de gelijknamige televisieserie bij KRO Kindertijd) zal op zaterdag een magische show neerzetten. De Zandtovenaar strooit, veegt en schuift met hand en zand op een imposante lichtbak. Ervaar het zelf, zand komt tot leven! Verder zijn er op Dé Tuinbeurs Zwolle diverse interessante demonstraties, workshops en presentaties. Live muziek zal zorgen voor nog meer sfeer.
Tijdens Tuintours zullen acteurs bezoekers op een ludieke manier rondleiden over de beursvloer en worden bij speciaal geselecteerde stands korte presentaties gegeven. Bedrijven zullen laten zien dat de tuin het verlengstuk van de woonkamer is anno de 21e eeuw. 

Alles op het gebied van tuinen 
Op Dé Tuinbeurs Zwolle is van alles te vinden op het gebied van tuinen en buitenleven. Hoveniers en tuinarchitecten laten prachtige modeltuinen zien. Ook kunnen er mooie planten, potten en tuindecoraties aangeschaft worden en alles wat verder bij het creëren van uw droomtuin komt kijken. Er wordt advies gegeven over buitenkeukens, barbecues en buitenovens, die natuurlijk ook aangeschaft kunnen worden tegen speciale beurstarieven. Prachtige sauna’s, whirlpools, tuinhuisjes en chalets zijn te bewonderen en natuurlijk zullen tuinmeubelen, tuinafscheidingen, tuinschermen en markiezen niet ontbreken op Dé Tuinbeurs Zwolle. Dit alles omgeven door een gezellige sfeer maakt het plaatje compleet!  

Meer informatie over Dé Tuinbeurs Zwolle is te vinden op de website: http://www.detuinbeurs.nl/

Artikel delen:

Reageer