Stoffelijk overschot aangetroffen in water

Zwolle – Op zondagochtend 6 februari omstreeks 11.45 uur trof de politie het stoffelijk overschot van een manspersoon aan in de Soestwetering nabij de Zuthemerweg.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de identiteit van deze persoon en de doodsoorzaak. Nadere informatie is nog niet beschikbaar.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Zondagochtend is rond kwart voor twaalf een stoffelijk overschot aangetroffen in de Soestwetering tussen Zwolle en Laag Zuthem, nabij de Zuthemerweg. Het stoffelijk overschot is van een 60-jarige man uit Wijhe. Tijdens de sectie op het lichaam werd geen enkele indicatie voor een misdrijf aangetroffen. De man uit Wijhe was sinds 29 november vermist. “Er wordt rekening gehouden met een geval van suïcide. Het lichaam heeft langere tijd in het water gelegen, maar het is niet exact na te gaan hoe lang.”, aldus de politie IJsselland.

    Voorbijgangers ontdekten het lichaam omstreeks 11.30 uur en alarmeerden de politie. Er werd onderzoek gedaan op de betreffende locatie, onder andere door de technische recherche. Ook dit onderzoek heeft geen aanwijzingen voor een misdrijf opgeleverd. De identiteit van de man kon vastgesteld worden door uiterlijke kenmerken, kleding en persoonlijke bescheiden.

    Datum: 2011-02-06 om 18:08 | Categorie: 112 | Bron: Politie IJsselland |

    Bron: nuheino.nl    Maak melding

Reageer