Jongerengroep Vision! klust in Dieze-Oost

Zwolle – A.s. zaterdag 12 februari is jongerengroep Vision! weer aanwezig in Dieze-Oost. Al een aantal zaterdagen zijn ze actief geweest in de wijk.

vision.jpg

 Komende zaterdag staat de Vision-caravan weer bij het grasveldje aan de Anth van der Heimstraat en iedereen is welkom voor een praatje of een kopje koffie! Ook gaat de groep de wijk weer in om schoon te maken en om klusjes te doen. In het kader van Valentijn wordt er wat leuks uitgedeeld aan de mensen in de wijk. Woont u in Dieze-Oost en heeft u een klusje wat u zelf niet kunt doen? Mail dan naar klusjeindieze@gmail.com en wie weet heeft Vision! tijd om zaterdag te helpen.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Ik wil wel even zeggen dat Vision! onderdeel is van de VEZ. Als men daar blij van wordt om dat te vermelden… 😉 Ik ben degene die dit stukje heeft ingestuurd. Alle dank aan weblogzwolle die het heeft geplaatst!

  Wees allemaal welkom zaterdag!


  Maak melding

 2. Beste Natasja, waarom nou niet EERLIJK melden in je oorspronkelijke persstukje:

  Hallo, wij zijn van de Vrij Evangelisatie Zwolle, en daarom komen wij met onze caravan bij u in de wijk. Kom eens langs voor een praatje, kopje koffie. En als er nog een klusje gedaan moet worden, dan helpen wij graag.

  Dan laat je duidelijk zien waar je echt voor komt/staat;)


  Maak melding

Reageer