College Tour met Maxime Verhagen op Windesheim

Zwolle – Maxime Verhagen is op maandag 14 februari om 12.30 uur te gast op Windesheim voor de opnames van het televisieprogramma College Tour. Studenten van hogescholen en universiteiten krijgen dan de kans om kritische vragen te stellen aan één van de meest invloedrijke Nederlandse politieke kopstukken van dit moment.

De opnames met de vicepremier en minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie  zijn een maand voor de meest belangrijke Provinciale Staten Verkiezingen in tijden. College Tour draait om scherpe, goede en mooie vragen van studenten in de zaal. Onder leiding van presentator Twan Huys voelen de studenten Verhagen aan de tand over de meest uiteenlopende zaken.

Studenten moeten zich aanmelden voor de opnames via http://collegetour.ntr.nl/page/algemeen/aanmelden. De uitzending met Maxime Verhagen is op 17 februari om 20.55 uur te zien op Nederland 3.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. ’t zal wel net zo gaan als in Buitenhof, afgelopen zondag: Verhagen zegt uitsluitend wattie zelf wil zeggen, en dat alles is nietszeggend….


    Maak melding

Reageer