Metselaar genomineerd voor vrijwilliger van het jaar

Zwolle – Maarten Metselaar is gekozen als genomineerde Volunteer Of The Year van het NCRV programma Bring it on op 3FM. Maarten staat op dit moment 6e plaats en kan meer stemmen gebruiken.

Maarten is een vrijwilliger in hart in nieren! Hij zet zich niet alleen twee volle weken in voor de opbouw van het Bevrijdingsfestival Overijssel, in de aanloop van het festival geeft hij training aan nieuwe logistieke vrijwilligers en hij is in het bestuur van het bevrijdingsfestival gegaan om te zorgen dat vrijwilligers meer op de voorgrond komen. Een vrijwilliger die voor vrijwilligers opkomt, wat wil je nog meer?

Er kan tot 20 februari op de kandidaten worden gestemd. Een vakjury kiest mede op basis van de stemmen (weging 50/50) drie finalisten. Die drie toppers worden in de uitzending van Bring It On! op zondag 20 februari tussen 18.00 en 20.00 uur bekend gemaakt. De drie finalisten krijgen hun eigen gefilmd portret. Op zondag 13 maart worden zij door de jury geïnterviewd. In de uitzending vertellen de finalisten over hun ervaringen en wordt de winnaar bekend gemaakt.
 
De prijs is een diploma en een speciaal bezoek aan een concert in Nederland naar keuze.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer