Lunchconcert ‘Ingmar Glerum Music Room’

Zwolle – Deltion en ArtEZ gaven dinsdagmiddag een gratis lunchconcert in het theater van Deltion. ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en de afdeling Kunst & Cultuur van het Deltion College hebben in 2011 meer lunchconcerten op het programma staan.

08-02-2011_deltion_artez_lunchconcert_1.jpg

Tijdens deze concerten geven studenten van de opleiding Artiest van het Deltion College en het ArtEZ conservatorium een gratis optreden voor intern en extern geïnteresseerden. De lunchconcerten vinden één keer per maand plaats in het theater van het Deltion College. Dinsda vond het concert ‘Ingmar Glerum Music Room’ op het programma. Tijdens dit concert gaf Ingmar Glerum, student aan ArtEZ conservatorium een optreden in twee formaties. De eerste formatie betrof het trio BITE! en de tweede de Ingmar Glerum Band.

08-02-2011_deltion_artez_lunchconcert_2.jpg

08-02-2011_deltion_artez_lunchconcert_3.jpg

08-02-2011_deltion_artez_lunchconcert_4.jpg

De lunchconcerten maken deel uit van het pakket aan onderdelen van de gezamenlijk vooropleiding, die dit schooljaar van start is gegaan. Met deze opleiding willen de partijen werken aan een betere doorstroom van het mbo naar het hbo. De vooropleiding is speciaal bedoeld voor getalenteerde en gemotiveerde mbo-studenten die de opleiding Artiest/ Muziek op het Deltion College volgen.

Studenten die voor de vooropleiding kiezen, krijgen naast hun reguliere mbo-opleiding praktijklessen en bandcoaching van docenten van het conservatorium en worden op theoretisch niveau extra beoordeeld.

Artikel delen:

Reageer