Algemeen Log 221

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

algemeenlog.jpg 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 400 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 222 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 379
 1. Dank je Papa val, maar meestal is het zo als we over het postings quota zitten en het is later op de avond kun je 2 dingen gaan doen of flamen of zulke plaatjes posten dan zijn de ADMINs rap hoor met een nieuw log :D:D:D


  Maak melding

 2. Zone goeie hebben wij nog niet gehad, zone goeie hebben wij nog niet gehad…
  Ik dacht eigenlijk dat het een oproep was voor Joppuh en Eva.


  Maak melding

 3. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Derk met zijn 25ste Gouden Plak 😀 😀 😀

  Eregalerij:

  met 2: blauwtje, -p- en Nachtbroeder

  met 3: Verdieping, marieke de tweede

  met 4: Plantje en Papa val

  met 5: JanD

  met 6: Gezellig, bernard

  met 8: ingrid,Wim en Dame

  met 11: ja-tsja, Koko hattem

  met 12: Natascha, Appie

  met 13: drama, Eva en Tim

  met 20: Assendörper

  met 25: Derk

  met 26: Joppuh

  :D:D:D


  Maak melding

 4. Nogmaals @Dame,
  Zaterdag drukke dag met kookworkshop en alles wat daar voor komt kijken. Ik kan wel morgen 2 kaartjes voor jou halen. Laat het mij even weten.


  Maak melding

 5. Dame,
  Vanaf, http://www.fczwolle.nl

  Datum Tijd Activiteit Locatie
  > 10-02-2011 10:15 Training Stadion
  > 11-02-2011 10:15 Training Stadion
  > 12-02-2011 09:30 Training Stadion
  > 13-02-2011 12:30 FC Zwolle – Go Ahead Eagles Stadion

  Je kunt altijd kijken naar de training. Maar zondag gepaste kleding
  en denk erom, geen rode laarsjes met een gele rand


  Maak melding

 6. geen rode laarsjes met een gele rand

  Ik geloof dat ik ‘m snap. Zijn dat de kleuren van de gehate tegenpartij? Maar haal jij morgen dan kaartjes (om te voorkomen dat we langs elkaar heen praten)? En dan spreken we zondag af bij het stadion. Is 12:00 uur vroeg genoeg of is 11:30 uur beter?


  Maak melding

 7. Dame,
  Ik haal morgen 2 kaartjes voor jou.
  Rond 11.45 /12.00 u. voor het supporters Home.
  Je herkent mij aan een blauw-witte fczwolle sjaal………………….
  Slaap zacht.


  Maak melding

 8. Post je morgen of vrijdag even of het is gelukt. We staan op tijd voor het supportershome. Zoonlief met Zwolle-sjaal. Ik herken jou trouwens ook wel zonder sjaal. Trusten.


  Maak melding

 9. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!  Maak melding

 10. @Dame en papa val

  Deze wedstrijd en andersom poule ik nooit meer omdat er voor mij te veel spanning op staat 😉

  Trouwens, wordt een hele egels invasie, er komen er maar liefst 250! Pffff so said!:D


  Maak melding

 11. @Natascha, die egels weten toch wel dat ze hun eigen klapstoeltjes en een zonnebril mee moeten nemen, want ze krijgen een eigen weiland toegewezen, met een groot (h?h?h?) scherm. Als ze flink tegen de zon in kunnen kijken zien ze ook nog wat.:D:D


  Maak melding

 12. @Drama

  dat lijkt me de beste oplossing, dan kunnen we het uitvak gewoon nog aan de zwollenaren verkopen:D Dan ga ik daar wel zitten, lijkt me ook wel een x geinig.


  Maak melding

 13. Ik zie het al voor me bij SVI, ZAC of…

  Een voetbalclub uit Dronten die last heeft van konijnen die het voetbalveld vernielen, heeft van de provincie Flevoland het advies gekregen ’s nachts harde muziek te draaien om de beestjes weg te jagen. Dat zei de bestuursvoorzitter van de vereniging donderdag.

  Het hoofdveld van ASV Dronten wordt omringd door bos, van waaruit de konijnen elke nacht het veld betreden. Een eerder verzoek tot een jachtvergunning voor de dieren werd afgewezen door de provincie, maar via een brief kreeg de club medegedeeld dat het probleem opgelost kon worden door de hele nacht harde muziek uit de speakers te laten schallen.

  De voetbalvereniging weet niet nog niet wat ze aanmoet met het advies. De bestuursvoorzitter liet weten de goede raad niet serieus te nemen en zich af te vragen welke ambtenaar deze ‘oplossing’ heeft bedacht.  Maak melding

 14. Ik had het ook op de radio gehoord Appie, die beesten wehhen eraan enzo hebben ze iedere avond daar een konijnen-houseparty. :D:D:D

  Als ze maar niet aan de XTC gaan. 😮 Krijg je er dealende konijnen bij ect ect


  Maak melding

 15. Bericht door Papa val, op 10 februari 2011 om 15:17
  Natascha, maar jij hoeft ze toch niet ontvangen ?
  Gewoon laten komen en weer laten gaan.
  Allemaal weer inkomsten.

  Het was cynisch bedoeld, ik vind het namelijk belachelijk weinig, als je ziet hoe snel die uitwedstrijd bij ons is uitverkocht…..


  Maak melding

 16. eindelijk in stadshagen een visboer
  na 4,5 jaar weer eens vis uit de wijk gegeten

  klaar gemaakt waar je bij staat mmmmmm:P

  alleen nu nog alleen op de donderdag-markt-:'(  Maak melding

 17. Ja-tja… Huh????
  Hoe noem je die zaak van Theo Muys dan die als eeste winkel in de straat Wade (in Stadshagen) prijkt????

  Toegegeven, hij heeft niet veel… maar hij is nog wel open, toch???


  Maak melding

 18. Zou goed kunnen hoor Ja-tja… Ik ga daar nooit heen. Als we een vissie scoren is dat op vrijdag hier in Westenholte en anders in Aa-landen bij Theo Muys. Die zaak op de Wade is nooit druk en wel altijd uitverkocht en daarom wantrouwt het me…


  Maak melding

 19. Vroeger haalden we het vissie bij de Hogenkampsweg. Maar eigenlijk is het daar ook niet zo heel erg lekker. Zeker niet als je Theo Muys Aa-landen of De Visscher in de binnenstad hebt geproeft…


  Maak melding

 20. @ Dame,
  Kaarten zijn binnen. ik zie jullie voor het home.

  Wauw, het gaat dus echt gebeuren! Ik vreesde dat het je niet zou lukken. Hardstikke leuk. Hoeveel pietermannen krijg je van mij? Ik zal je zo via je werkpostbus mijn 06 mailen, zodat we elkaar zeker niet mislopen. Mijn zoon weet het home wel te vinden, maar voor het geval dat. We zijn er iig om 11.45 uur.:D


  Maak melding

 21. @ ja-tja, op 10 februari 2011 om 17:45
  Vind je Muys niet goed?
  Net weer bloemen bij De Kloe gehaald, op de donderdagmarkt: blijft een superaanbevelerT: veel, vrolijk, fleurig, langstaand voor weinig.


  Maak melding

 22. @ (T)ja, uit je vervolgcommentaar blijkt idd van niet. Wij zijn erg tevreden over Dirk en zijn crew :D:D:D En met ons velen; het is er vaak druk. Zo zie je maar: smaken verschillen.


  Maak melding

 23. De Dijk komt met eerste album in de Verenigde Staten
  ANP ? 10/02/11, 19:15

  AMSTERDAM – Voor de eerste keer wordt een album van popgroep De Dijk uitgebracht in de Verenigde Staten. Dat heeft een woordvoerster van de platenmaatschappij Universal Music donderdag laten weten.

  De cd Hold on Tight, met in het Engels vertaald werk van de Nederlandse groep, zal op 22 maart verschijnen in de VS. De Dijk had het album samen met de in oktober overleden soullegende Solomon Burke gemaakt.

  Burke zou op 12 oktober vorig jaar in Nederland optreden met De Dijk, maar hij overleed twee dagen eerder bij aankomst op Schiphol


  Maak melding

 24. Goedemorgen! Weer een mooie dag voor de boeg. Ga zo met m’n nieuwe autootje Oostwaarts. Valt via het karrespoor qua tijd altijd tegen, dus maar extra vroeg weg.


  Maak melding

 25. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!  Maak melding

 26. Er komt 5 mei toch een dancefeest in Zwolle.

  Organisatie High Energy Events heeft in overleg met de gemeente een feest georganiseerd in poptempel Hedon. Het hardstylefeest stond eerst op het Rode Torenplein in de binnenstad gepland. Vorige maand besloot de gemeente echter dat er geen dancepodium in de stad komt op bevrijdingsdag. Met het feest in Hedon wil High Energy Events de vaste festivalbezoekers toch een dancefeest geven. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

  bron: rtv oost.

  alleen niet gratis…..


  Maak melding

 27. BeeldBuisBode (alleen de) Beschouwingen

  Dubbel “eens”:

  Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) zag hoe advocaat Bram Moszkowicz in College Tour (donderdag, Nederland 3, 617.000 kijkers) lastige vragen van de aanwezige studenten goed pareerde. Toch was er een moment waarop het wat minder soepel ging. ??Het ging over Desi Bouterse. Huys wilde het oude NOVA-filmpje tonen waarin Bram met zijn cliënt danste. [??] Bram: “U weet als geen ander dat ik daar toestemming voor moet geven.” Huys: “Het copyright ligt bij ons.” [??] Het NOVA-filmpje gonsde gisteren de hele dag over internet, waar het vaker bekeken werd dan wanneer hij niet zo moeilijk had gedaan. Mediaman Mosckowicz kan duideljk nog wel een kort college crisismanagement gebruiken.??
  Willem Pekelder (Trouw) is onder de indruk van Ali B op volle toeren (woensdag, Nederland 3, 474.000 kijkers). ??Ali B levert een topprestatie: een amusant en ontroerend programma, een nieuw image voor de rapper ?? van stratig naar salonf?hig ?? en, bovenal, een bewijs dat verbroedering toch echt mogelijk is in de multiculturele samenleving.??
  (IH)  Maak melding

 28. @Bernard

  Je komt op tijd.

  Ik was idd ruim op tijd, maar ik vind het toch altijd weer tegevallen hoelang je er over doet. Anderhalf uur zonder files. Net toen ik dacht dat mijn navigatie niet meer werkte, en ik vreesde in Duitsland te belanden, kwam de afslag. Eigenlijk niet te doen, een afspraak om 9:00 uur daar. Ben nog even op de koffie bij een nicht geweest, dus dat is dan weer een aardige bijkomstigheid.


  Maak melding

 29. @Natascha Je inspanningen van gisteren hebben zeker een mooi resultaat opgeleverd. Leuk tafelkleed geworden! Neem je ‘m zondag mee of hou je hem voor thuis?


  Maak melding

 30. Derk, i.v.m. het off topic raken op het politieke log ga ik hier ff verder. Ik heb momenteel minder betaald werk maar daar tegenover staat dat ik meer vrijwillegerswerk doe, en het steeds drukker heb, omdat ik moeilijk nee kan zeggen tegen de mensen die een beroep op mij doen. 😉


  Maak melding

 31. :D:D:D Dan moet jij zo die stoelen in ontvangst nemen. Fantastisch hoe Koko en de hele stichting ermee bezig is, zo vanuit het niets! Ik kan hem niet helpen wel met sponsors zoeken en goederen, maar ik gun het hem en de crew.

  Maare die buurvrouw ga er niet vanuit dat dat een dame is van 26 8)


  Maak melding

 32. Derk, die kippen hoeft Koko niet voor mij aan te schaffen want ik hoef alleen maar te sauzen bij mijn buurvrouw. Je weet toch wel wat er in die Kerk woont? :D:D Heb jij je deuren al afgewerkt?:D:D


  Maak melding

 33. Nee die deuren zijn dor de omstandigheden hier even stil gelegd. teveel andere dingen aan de hand ( erica) Maare ik zit het nu te kijken en ben bij de dofijnenman leuk hoor!


  Maak melding

 34. Concurrenten FC Zwolle laten punten liggen 😀

  MVV Maastricht – RKC Waalwijk 3-0
  Bij medewerking van BV Veendam en Dordrecht zouden de Limburgers vrijdagavond al de periodewinst kunnen vieren. Dat feestje bleef uit, maar de blijdschap om de zege op RKC was er niet minder om.

  De nummer twee van de Jupiler League kwam in Maastricht, waar liefst ruim 8000 toeschouwers de gang naar De Geusselt maakten, binnen tien minuten op achterstand. Tosin Dosunmu liet opnieuw zien een aanwinst te zijn. De spits, die in het verleden topscorer van België was namens Germinal Beerschot, gaf maandag bij zijn debuut liefst drie assists en was nu zelf trefzeker. Hij schoot de bal hard langs RKC-goalie Ohad Levita.

  Malcolm Esajas tekende na een klein uur spelen voor de vroegtijdige beslissing met de 2-0. Jonas Olsen bepaalde in de slotfase de eindstand op 3-0.

  MVV kan in het komende duel, uit bij Eindhoven, de periodetitel definitief binnenslepen. BV Veendam heeft met nog slechts één duel te gaan een achterstand van drie punten, terwijl Dordrecht op twee punten kan komen. Dan moet de ploeg vrijdagavond wel Sparta verslaan.

  Voor RKC komt de nederlaag dubbel hard aan. De Waalwijkers verliezen niet alleen de strijd om de periode, maar verliezen tevens kostbare punten in de strijd om het kampioenschap.

  BFC Emmen ?? FC Volendam 1-1
  Volendam kon Emmen niet van zich afschudden. De bezoekers maakten het openingsdoelpunt van Ruud ter Heide nog wel ongedaan door een benutte penalty van Melvin Platje, maar slaagde er niet in nog een zege af te dwingen.

  Door het gelijkspel laat Volendam na te profiteren van het puntenverlies van RKC. Een overwinning had de Noord-Hollanders naast de Brabanders op de tweede plaats gebracht. Emmen vertoeft nog steeds in de middenmoot.  Maak melding

 35. Koffie drinken in de baas zijn tijd

  😮 Derk toch, die baas van me staat meer bij mij in het krijt dan omgekeerd. Je moet dat calvinistische setemmetje dat zelfs deze paap in het achterhoofd heeft niet gaan voeden. Ben om kwart over zeven (!) vertrokken en ben om half zes naar huis gegaan. Dat uurtje koffie was meer dan verdiend. 😉


  Maak melding

 36. @Assie Heb niet de hele aflevering gezien, want viel er net middenin, maar zit jij er ook in? Ik zag films, dolfijnen en pinguins voorbij komen. Wat spaar jij? Kaaystooters zeker,:(


  Maak melding

 37. Admin, groot nieuws, rechter in Zwolle is geschorst in afwachting van een zaak tegen hem. De rechter zou in de computer het strafblad van iemand hebben opgevraagd terwijl hij dit niet nodig had voor een zaak. Daarnaast heeft de rechter het met zijn vrienden gedeeld… Zie NOS etc..


  Maak melding

 38. Ik heb 3 x geprobeerd naar Groeten uit Assendorp te kijken maar het kan me niet boeien, vooral die goochemerd van Meinsz en bennes is veel te vaak in Beeld, een broer van Jan Stap? >:(


  Maak melding

 39. En als AssendörperT in beeld is wikkut weh zien moar dan muk weh precies de tied weet-n want ik goa det zouteloze gedoe niet nog ’s `17 minuut-n uutzitt-n! >:(


  Maak melding

 40. Die is helemaal van de kaart Joppuh, hij woonde eerst op een boot van Tebezo maar kwam in ons oude huis te wonen omdat ze bang waren dat die met zijn zatte kop in het water zou verdrinken.

  Van de week nog zou die bij mensen de binnenboel schilderen; Prijs 2 liter jenever en een krat bier. Toen die mensen aan het eind van de dag gingen kijken was er nog niets gebeurd, nouja oke een fles jenever leeg en meneer lag op de bank te slapen.


  Maak melding

 41. @ Joppuh, vond het juist een leuke aflevering. En zo’n programma kan niet buiten zulke figuren. Waarom erger je je wel aan hem en niet aan de eigenaren van de kringloop winkel. Die heb ik tot nu toe in iedere uitzending gezien.


  Maak melding

 42. LOL Joppuh, hier net wat leuks gebeurd, politieauto gaf geen voorrang aan een auto die van rechts kwam op de kruising hier Boemmmmm, die wouten haalden alles uit de kast om “onschuldig” te zijn. Normaal komt er nooit politie bij blikschade maar nu staan er 4 politieauto’s


  Maak melding

 43. Yep Dame, nergens een verkeerslicht te zien, pontje om in de bewoonde wereld te komen en omdat hier veel strafarbeiders zijn hebben ze uit nood maar een weg voor de vrachtwagens richting Zwolle gemaakt. Ohja er is ook nog een oud karrespoor wat ze een dijk noemen naar Kampen.

  Verrek we hebben hier wel een verkeerslicht bij het pontje dat staat altijd op rood 🙂


  Maak melding

 44. Yep Dame en aangezien het goed gaat met de vrouw hier gaan wij aan het eind van de middag ons maar eens belonen om een drankje te gaan halen daar waar het licht is 😉 Even onder de mensen.


  Maak melding

 45. Ha Derk, dat is goed nieuws. Erica is regelmatig in mijn gedachten. Fijn voor haar om er eens uit te zijn. Is goed voor het moreel. Veel plezier in deze geweldige stad.


  Maak melding

 46. Twijfel nog Joppuh of de Pierik of Stappie, maar ik ga de regio taxi vast reserveren want dan bega ik ook geen overtredingen.
  Wie komen er nog meer naar Stappie?


  Maak melding

 47. Bericht door Dame, op 12 februari 2011 om 00:53
  @Assie Heb niet de hele aflevering gezien, want viel er net middenin, maar zit jij er ook in? Ik zag films, dolfijnen en pinguins voorbij komen. Wat spaar jij? Kaaystooters zeker,

  Dame, tot nu toe heb ik mezelf nog niet gezien. Die kaaystooters spaar ik niet want die eet ik op. Ik spaar wel stembiljetten.;)


  Maak melding

 48. Bericht door drama, op 12 februari 2011 om 10:18
  Assie, ik wusse niet dajkon’n stroat’n

  drama, ie moss’n eens weet’n wa’k allemoale kan.;D


  Maak melding

 49. Bericht door Joppuh, op 12 februari 2011 om 12:12
  En als AssendörperT in beeld is wikkut weh zien moar dan muk weh precies de tied weet-n

  SloaperT, as ik ‘r met mien dikke kop opkomme dan loat ik oe det weh weet’n mien jonge.


  Maak melding

 50. Dame, al die biljetten zitten nog in de envelop. Moet eerst nog een plakboek kopen. Die van het Provinciehuis vind ik een beetje te groot voor een plakboek.;)


  Maak melding

 51. Ruststanden, Zwols amateurvoetbal:

  Drachtster Boys 2 – 1 Berkum

  Be Quick ??28 1 – 0 Zwart Wit ’63

  CSV ??28 0 – 0 Mariënberg

  Kampen AFGELAST Wijthmen

  SV Zalk AFGELAST VSW

  ZAC 2 – 0 Storica

  HTC 0 – 0 Edon

  VVOG 1 – 0 WVF

  SVI 0 – 0 DVO ’71
  ————————————Afgelast als 1 van de weinigen——
  ASC ’62 AFGELAST Zwolsche Boys
  ————————————MORGEN—————————-
  RDC ZO 13 FEB SV Zwolle

  Dieze West ZO 13 FEB Heeten

  Apeldoornse Boys ZO 13 FEB Ulu Spor  Maak melding

 52. Bericht door Derk, op 12 februari 2011 om 15:22
  dame komt natuurlijk ook die weil assie nu wel eens ontmoeten en de bitterballen daar proeven

  Meen je dat Derk?:)


  Maak melding

 53. @ Dame 14:41 ben overgeplaatst naar een anders stembureau….nog net iets dichter bij huis. Toevallig zit er ook een maat van me en een hele goeie WVF-kennis…..noemde hem altijd Ramzi (jaren geleden een voetballer bij de gloeilampies) 😉


  Maak melding

 54. Dank je Derk….eerst nog ff Youpie doornemen en hier neerploffen (mits ie goed is): Proost alvast….tip? vorig jaar was het bij Stappie ook gezellig toen de carnavalsoptocht voorbij kwam. 😀


  Maak melding

 55. BeeldBuisBode

  * We kunnen Buitenhof wel weer overslaan: Mooi, is onzer FC-egels (live op RTV Oost) 😀

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – Egypte, wat nu?
  – De week van… Geert Dales

  Studio Sport: Schaatsen WK Allround (N3, 20:30)
  Rechtstreeks verslag vanuit Calgary

  Nieuwsuur (N2, 22:00)
  – Egypte: hoe nu verder?

  Studio Sport Eredivisie (N1, 22:30)
  AZ – PSV
  ADO Den Haag – VVV
  Willem II – FC Utrecht
  Feyenoord – Heracles
  FC Twente – Vitesse

  Zembla (N2, 22:35)
  Vuile olie van Shell

  —Het beste van de avond

  FILM: The Truman Show (Veronica, 20:00)
  Goeiige burgerman (Jim Carrey) krijgt langzaam door dat zijn hele wereld om hem draait, dat kijkcijfers bepalen wat hem gaat overkomen en dat zijn vrouw (Laura Linney) niet zomaar reclame staat te maken voor die overheerlijke ontbijtgranen van een duidelijk in beeld te brengen merk. Schrijnende satire over het reality-tv-gebeuren dat toen (in 1998) nog niet eens in al zijn hevigheid was losgebarsten

  SPORT: Schaatsen WK Allround (N3, 20:30)
  Op de eerste dag van het WK allround in Calgary rijden de mannen de 500 en 5000 meter en de vrouwen de 500 en 3000. Titelverdediger bij de vrouwen is Martina Sáblíkóva. Haar mannelijke tegenhanger, Sven Kramer, doet dit jaar niet mee vanwege een beenblessure

  DOCU: Andere tijden (N2, 20:40)
  In de jaren 60 kwamen er zo??n 120 jonge Joegoslavische vrouwen naar het dorpje Bosschenhoofd om te werken in fabrieken in het nabijgelegen -Roosendaal. Dat had natuurlijk zijn weerslag op het dagelijks leven. Mannen kwamen van heinde en verre, en horeca en politie draaiden overuren

  Kassa (N1, 18:55)
  – Wat gaat er mis bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening?
  – Problemen met Interactieve TV van KPN

  In de schaduw van het nieuws (N2, 21:10)
  – Zware stress en psychische problemen bij politieagenten

  AANBEVELERT:
  Boeken (morgen, N1, 11:20)
  – De Amerikaanse oncoloog Siddhartha Mukherjee over De keizer aller ziektes
  – Tranen van psycholoog en gedragswetenschapper Ad Vingerhoets

  Buitenhof (morgen, N1, 12:10)
  – Voormalig secretaris-generaal van de NAVO Jaap de Hoop Scheffer spreekt over de situatie in Egypte

  ———————————————-

  BeeldBuisBodeKIJKCIJFERBeschouwingen:

  Leuk, die kijkcijferoorlog tussen Sterren dansen op het ijs (gisteren, SBS6, 20:30, 1.387.000 kijkers) en X factor (gisteren, RTL4, 20:30, 1.540.000 kijkers), maar ondertussen is op Nederland 1 Flikken Maastricht (gisteren, 20:30, 1.664.000 kijkers) week in week uit baas boven baas.

  *** Dan Boer zoekt vrouw
  :o:o:o


  Maak melding

 56. Eindstanden (Zo goed als):

  Drachtster Boys 2 – 2 Berkum

  Be Quick ??28 1 – 1 Zwart Wit ’63

  CSV ??28 2 – 0 Mariënberg

  Kampen AFGELAST Wijthmen

  SV Zalk AFGELAST VSW

  ZAC 8 – 0 Storica

  HTC 5 – 0 Edon

  VVOG 4 – 0 WVF :o:o:o

  SVI 1 – 0 DVO ’71

  ASC ’62 AFGELAST Zwolsche Boys
  ————–ZONDAG———
  RDC ZO 13 FEB SV Zwolle

  Dieze West ZO 13 FEB Heeten

  Apeldoornse Boys ZO 13 FEB Ulu Spor
  ————————————


  Maak melding

 57. Fijn Derk om te hoen dat Erica zich wat beter voelt vandaag geniet ervan.
  Oudste had geen wedstrijd tegenstander uit de competitie.
  De jongste moest uit naar Wilsum, spelen op het trainingsveld. Wrsch omdat het 1e een derby tegen s”Heerenbroek moest, “mochten”zij op het trainingveld. Bij aanvang was het al een soppige bende. Met de rust zijn ze ermee gestopt, stonden toen 1-0 achter. En daar moesten ze dan om 8.00 voor hun bed uit. Klojo’s daar. Hoop dat het 1e verloren heeft:P


  Maak melding

 58. Even wat anders wie wil er vanavond met 2 personen naar Wipneus en Pim in Hedon. Heb 2 kaartjes gewonnen die liggen daar klaar bij de kassa.


  Maak melding

 59. Ben vanmiddag naar de ijsselhallen geweest voor de tuinbeurs, wat een dooie gezapige boel. Ben er voor een 10 jaar terug ook eens geweest toen was het veel mooier aangekleed en gaven ze allerlei demonstratie’s> mij zien ze er niet weer.
  En dan ook nog 7 euri’s voor de parkeerplaats betalen. Te gek voor woorden. Schaam je ijsselhallen.>:(


  Maak melding

 60. Was idd gezellig Dame, alleen kwam ik er achter dat ik was vergeten te betalen oeps……. taxi ( prima die regiotaxi) wou niet terug rijden. Ach volgende week nog eens terug om de rekening te verheffen en drink er dan nog een biertje. Heb al gebeld met het cafe maar schaam me diep 🙁


  Maak melding

 61. Oei Derk, ik schaamde me ook al omdat ik niet heb getracteerd. Maar het goddelijk vocht vloeide zo rijkelijk dat ik steeds niet snel genoeg was. Je hebt iig goede reden om nog een keer te gaan.;)
  Vond het leuk om Assie en zijn vriendin te ontmoeten; ik was enorm nieuwsgierig naar de man achter de postings. Is me niets tegengevallen (is dat ook Zwols of alleen Twents?).:)


  Maak melding

 62. @ Dick 15.46 De oudste zijn wedstrijd werd afgelast. De jongste heeft gelijkgespeeld. Ze staan nu 9 punten voor op de nummer 2, nog geen nederlagen, maar binnen 3 weken nu 2 keer gelijkspel; dat is even slikken voor ze.


  Maak melding

 63. Bericht door Derk, op 12 februari 2011 om 19:15
  Was idd gezellig Dame, alleen kwam ik er achter dat ik was vergeten te betalen oeps……. taxi ( prima die regiotaxi) wou niet terug rijden. Ach volgende week nog eens terug om de rekening te verheffen en drink er dan nog een biertje. Heb al gebeld met het cafe maar schaam me diep

  Derk, de telefoniste van het café kwam naar mij toe en toen heb ik jou even gesproken. Kort daarvoor kwam de barkeepster naar mij toe en vroeg of het een gezamenlijke rekening was. Ik zei al tegen haar dat je vergeten was te betalen en wel terug zou komen om de rekening te betalen. Je hoeft er niet speciaal voor terug te komen want dan betaal ik die rekening wel. Doe daar nooit moeilijk over, maar dat wist je al wel. 🙂


  Maak melding

 64. Ja, zeker Derk. Vond het ook leuk Erica eens in levende lijve te ontmoeten. Toch wel bijzonder om via dit log opeens een hoop nieuwe mensen te leren kennen.:)


  Maak melding

 65. Erica geeft jullie allemaal een dikke kus en gaat nu naar bed, ze heeft het fantastisch gehad want ze had het er steeds over hoe gezellig het was. Eerste keertje uit in 5 maand!:D:D:D


  Maak melding

 66. Bericht door Dame, op 12 februari 2011 om 19:22
  Oei Derk, ik schaamde me ook al omdat ik niet heb getracteerd. Maar het goddelijk vocht vloeide zo rijkelijk dat ik steeds niet snel genoeg was. Je hebt iig goede reden om nog een keer te gaan.
  Vond het leuk om Assie en zijn vriendin te ontmoeten; ik was enorm nieuwsgierig naar de man achter de postings. Is me niets tegengevallen (is dat ook Zwols of alleen Twents?).

  Je hoeft je daar niet voor te schamen Dame. Die kennismaking met jou vonden wij ook geweldig. Ik heb al jouw vragen naar eer en geweten beantwoord.


  Maak melding

 67. Ze loopt hier al in de nacht kleding en zegt dat de volgende meeting hier moet zijn kunnen jullie meteen de kinderen zien. Lieve meid he 🙂


  Maak melding

 68. Bericht door Derk, op 12 februari 2011 om 20:27
  Erica geeft jullie allemaal een dikke kus en gaat nu naar bed, ze heeft het fantastisch gehad want ze had het er steeds over hoe gezellig het was.

  Derk, geef haar nog maar een smakkerd van mij. Wij vinden het ook fijn dat zij het naar haar zin heeft gehad.


  Maak melding

 69. Bericht door Dame, op 12 februari 2011 om 20:21
  En ha, we weten nu eindelijk wat die mysterieuze kaaystooters zijn

  Niet verder vertellen Dame, want anders wordt Doeksen boos.;)


  Maak melding

 70. Ik heb al jouw vragen naar eer en geweten beantwoord.

  Dat waardeer ik zeer, want zoals je al gemerkt hebt trapt deze naieveling overal in. Vond het écht leuk! Voor herhaling vatbaar. Ik zal voor je vriendin m’n ascendant eens opzoeken. Heb het wel ooit geweten, maar is in de grote vergeetpoel in m’n hersenpan verdwenen.:)


  Maak melding

 71. Beginnen bij de mensen met een blauw/wit hart de zeuwen al door de keel te gieren

  Zeker, Ingrid, maar om andere reden. ga voor het eerst naar FC zwolle en dan meteen een risicowedstrijd. Van mijn zoon moet ik meeyellen, maar ik ga – hoop ik, want je weet nooit in de hitte van de strijd – niet roepen “Alle Egels zijn h*mo”. Gelukkig heb ik vanmiddag in Doeksen en JanD een paar extra beschermengelen ontmoet…


  Maak melding

 72. Oudste zoon is ook weer boven water, was schaken in Nijmegen, had het kennelijk wel gezegd, maar ik wist het niet. Ieder geval fijn dat de familie weer compleet is.:)


  Maak melding

 73. @ADMIN mag de ban van Doeksen eraf of moet ik jullie er over mailen? Hij deed niets fout in taalgebruik enkel rennen naar een nieuw log. >:(


  Maak melding

 74. @Vrouw Assie Heb op spiritplaza mijn ascendant even opgezocht. Lachen:

  Je Ascendant is 26 graden Tweeling
  Omdat je erg actief en levendig bent, kun je er moeite mee hebben om langere tijd op dezelfde plek te blijven. Het liefst wil je zo veel mogelijk mensen ontmoeten en dingen beleven. Als je jezelf ingeperkt voelt (bijvoorbeeld op school) dan kun je geirriteerd raken. Je werkt heel snel, maar je houdt niet van activiteiten die erg lang duren of waarvoor je heel veel geduld moet hebben. Het liefst doe je dingen waarvan je in hele korte tijd heel veel leert.
  Je vindt het heerlijk om met anderen te praten. En aan gesprekken neem je dan ook actief deel. Maar je moet wel oppassen met praten, want onder sommige omstandigheden kan het beter zijn om je mond te houden.
  Je ziet er altijd veel jonger uit dan je bent. Dan kan in je jeugd soms vervelend zijn, maar als je ouder wordt is dat heel plezierig. Maar je blijft ook je hele leven open staan voor nieuwe dingen en nieuwe ervaringen, zodat je geestelijk ook jong blijft.

  😀


  Maak melding

 75. Weet ik janD en ben ook erg blij met dr, maar leg jij even Doeksen hoe hij zijn ipnr kan vinden?

  Klik hier maar even Doeksen klik[/url] Als ipnr er is kunnen we verder met Doeksen en carnaval hahahah piet piraat! Was leuk vanmiddag!


  Maak melding

 76. @Dame ik krijg dit;

  Je Ascendant is Boogschutter
  Je bent openhartig en eerlijk en dat is er vooral op gericht om je leven simpel en overzichtelijk te houden. Je houdt er niet van om zaken met allerlei omwegen of al te omzichtig aan te pakken. Want dat vind je eigenlijk alleen maar poespas die echte communicatie in de weg staat. Je zou daarbij wellicht met je eerlijkheid mensen kunnen kwetsen, maar omdat ze heel goed beseffen dat je bedoelingen alleen maar goed zijn, zullen ze het je (uiteindelijk) niet al te zeer kwalijk nemen.
  Je bent erg gesteld op je vrijheid, en je gunt anderen ook hun eigen vrijheid. Als je je leven niet volgens je eigen idee kunt leiden, heb je het gevoel dat je in een fuik terecht bent gekomen.
  Als je langere tijd rustig moet blijven of niet weg kan, kun je rusteloos worden. Je houdt erg van open ruimten en buitenlucht. Veel mensen met Boogschutter als ascendant houden erg van bergachtige gebieden.  Maak melding

 77. Bericht door Derk, op 12 februari 2011 om 21:37
  @Dame ik krijg dit;

  Je Ascendant is Boogschutter
  Veel mensen met Boogschutter als ascendant houden erg van bergachtige gebieden.

  Potverdeurie Derk, je bent een Boogschutter met als ascendant Boogschutter. Dan bei’j een dubbel peerd.

  Assie heeft ook Boogschutter als ascendant. Grote vrijheidsdrang. 🙂


  Maak melding

 78. Dan bei’j een dubbel peerd.

  Kameel? Ik hou van mijn vrijheid, niemand die mij dat bij mij weg haalt en ook gun en geef kansen aan mensen om dat ook te proeven, je leeft maar een keer! Dat probeer ik mijn kinderen ook te vertellen! Viva le fie was het toch?

  Nu tijd voor joppe!1!!!


  Maak melding

 79. Bericht door Dame, op 12 februari 2011 om 21:56
  ga kijken in Zwitserland

  Wat dacht je van: Holterberg, Lemelerberg, Tankenberg? Kroegen zat.

  Nee Dame ik moet echt de bergen in gaan zoals ik het lees dus geen heuveltjes  Maak melding

 80. We zijn vorig jaar met regenachtig weer verdwaald op een rotsachtige berg in Noorwegen. Was geen pad en de ‘steenmannetjes’ door heiig weer onzichtbaar. Door en door nat, steenkoud, tig keer gevallen en richting wanhoop, zelfs een paar schietgebedjes naar Maria gedaan. Gelukkig liep het avontuur goed af, maar ik heb voorlopig genoeg bergen gezien. 🙁


  Maak melding

 81. Bericht door Dame, op 12 februari 2011 om 21:55
  @Assie Kan de tekst bij Derk 21:37 toch niet goed bij jou plaatsen

  Dame, misschien was het intakegesprek van vanmiddag wat tekort. Ben eerlijk en heb een grote vrijheidsdrang. Misschien is die vrijheidsdrang van mij iets anders dan die van Derk. 😉


  Maak melding

 82. Bericht door Derk, op 12 februari 2011 om 22:05
  Assie heeft de fles alweer gevonden

  Derk, oe zit ut met oe flesse? Bei’j um nog steeds an zuuk’n? :D:D


  Maak melding

 83. Ach je hebt ook nog een leven voor je liggen voor de verwerking. Ik vrees wel dat als je later in het bejaardenhuis zit, je medehuisgenoten dit lied weer regelmatig gaan inzetten.


  Maak melding

 84. Dame, als ik tot rust kom dan luister ik graag naar dat soort muziek. De tweede van jou kende ik al en die kan ik wel waarderen. Ben soms moeilijk te peilen.


  Maak melding

 85. Pfff houd op schei uit…. Half 8 klaar wakker…. Hele nacht alleen maar wakker worden: Is het zondagnacht of zaterdagnacht??? Zaterdag. Gelukkig, DE wedstrijd wordt nog gespeeld….

  Pffff COME ON ZWOLLE!!!


  Maak melding

 86. Veel plezier allemaal bij de wedstrijd. Voorla ook dame bij haar eerste wedstijd. Ga hem zelf via de tv volgen, en misschien met wat trouwe weblog aanhangers hier op het log. FF bakje doen bij moeders doen nu laterrrrrrrrrrrrr


  Maak melding

 87. Oh wat vreemd, de browser plugin zegt dat er geen mrl protocol werd gevonden. Zelfde programma als de plugin maar dan standalone pakt hem wel. Nja, ook goed heur.


  Maak melding

 88. 50′ Gele kaart Luis Pedro (GOA)
  33′ Goal Eric Botteghin (ZWO)
  26′ Goal Sjoerd Ars (ZWO)
  25′ Gele kaart Sergio Padt (GOA)

  en as we speak krijgt ook justiana een gele kaart (ZWO)


  Maak melding

 89. Wat een k u t interviewer van tv oost, alleen maar of t wel of geen pengel is en geen woord over de ten onrechte afgekeurde goal van Schreurs

  >:(


  Maak melding

 90. Bericht door Joppuh, op 13 februari 2011 om 12:40
  Waarom doet Danny Schreurs niet mee? Geblesseerd, geschorst?

  Dat was voor ons ook een vraagteken! Ik was niet gelukkig met Maachi…. Sterker nog, ik ben nog steeds niet gelukkig met hem.


  Maak melding

 91. Vooral ook dame bij haar eerste wedstijd.

  Is me goed bevallen, Ingrid, smaakt naar meer. Zoonlief heeft meteen -als cadeautje voor zijn mooie rapport – een voetbaltas meegenomen. Leuke is dat ik ook de uitslag nog eens goed voorspeld had: 3 – 1. Bij de laatste penalty gingen een paar Eaglefans door het lint. Beetje opgewonden standjes. Leuke sfeer in het stadion. Is toch anders dan voor de buis.


  Maak melding

 92. @Dame, de sfeer was nu eigenlijk nog best bedroevend… Op vrijdagavond is ie wel eens beter. Zondagmiddag 12.30 uur is anti voetbal tijd>:(


  Maak melding

 93. Het liefst zaterdagavond wat mij betreft Ingrid….

  Net ff intervieuw met Sergio Padt gezien, hij moest bijna :'( als je het mij vraagt ;D


  Maak melding

 94. Ja lijkt mij ook beter Natascha zaterdagavond. Ja de keeper stond het huilen nader dan het lachen.Jammer dat v.d Berg niet een doelpuntje mocht mee pakken op zijn verjaardag.
  En Machi is hier thuis te ligt bevonden, gewoon maar weer Schreurs de wedstrijd tegen Volendam.
  Ga je nog heen?


  Maak melding

 95. Er is nog twijfel, ik zit met het probleem dat ik dan op zaterdagochtend nog 2 panden moet schoonmaken als we wel gaan en daar heb ik meestal niet zo’n zin in… Aan de andere kant, het belang van de wedstrijd is groooot!


  Maak melding

 96. Een 47-jarige man uit Zwolle is in zijn woonplaats uit zijn dak gegaan in een restaurant. De man kon zijn portemonnee niet vinden en ging vervolgens compleet door het lint.

  Het personeel liet hem in zijn auto kijken of hij daar zijn geld had liggen. Ook daar trof hij echter zijn portemonnee niet aan. Toen hij terug in het restaurant kwam ging hij los.

  Volgens De Stentor moest er een andere restaurantbezoeker aan te pas komen om de man in bedwang te houden. Uiteindelijk is hij overgedragen aan de politie. Hij zou ook diverse bedreigingen hebben geuit.


  Maak melding

 97. Assie, ik zat nog over de horoscoopgok van je vriendin na te denken. Tweelingen zijn toch ook besluiteloze types, omdat ze altijd beide zijden van het gelijk zien?
  Over weegschaal lees ik dit

  Een Weegschaal heeft dan ook een hekel aan ruzies en discussies. Vaak komt de Weegschaal op voor de zwakkere persoon om zo voor een evenwicht te zorgen.

  Ze ziet jou toch niet beschreven in dit citaat?:(


  Maak melding

 98. Dame, ik zal het even navragen als ik mijn vriendin weer zie.;) Volgens mij zijn Weegschalen besluiteloos. In het citaat hierboven beschreven zag ze jou wel een beetje maar dan meer in een scheidsrechtersrol (vrouwe Justitia). Ik gooi af en toe graag een ruitje in maar neem het altijd wel op voor de zwakkeren 🙂  Maak melding

 99. Yep, Erica heeft het al in de agenda gezet voor volgende week, mits ze er toe in staat is natuurlijk. Morgen zal ik voor haar achter zo’n pasje van de regiotaxi gaan.


  Maak melding

 100. Heb je vandaag weer visite gehad in de Pierik, Assie? Ik zou ook wel zo’n ruime huiskamer met bediening willen. 😛
  Wel grappig om je een beeld van iemand te vormen en dat te checken of het in werkelijkheid klopt. Op die klompen na, ben je precies zoals ik me had voorgesteld.;)


  Maak melding

 101. Dat dacht ze niet Dame, en hoeft ook niet, want mijn vriendin weet heel goed dat ik mij kan verweren.

  Vanmiddag ben ik er even geweest en had ongeveer dezelfde visite als gistermiddag (Doeksen en consorten). Vanwege de overwinning van FC Zwolle was het bier in de aanbieding (1,25 euro) en dan komen de fijnproevers er wel op af.

  Dame, dan wil ik je bij deze even complimenteren met het “tussen de regels doorlezen”. Als ik weet dat een Dame naar mij op zoek is dan laat ik de klompen altijd thuis.;)


  Maak melding

 102. Weet wel dat ik in de Assendorperstraat altijd uitkijk naar een man in Bodeweskostuum met klompen.
  Volgens mij verweer jij je met de tai chi-methode: wanneer je aangevallen wordt, de aanval afslaan door meebewegen en als de ander dan uit balans is gebracht, snel toeslaan.:D


  Maak melding

 103. Bericht door JanD, op 13 februari 2011 om 20:48
  @Assie, vanmiddag had je je blauwwitte klompen wel aan.

  Vanmiddag wel JanD, maar ik wist zeker dat ik Dame niet tegen zou komen.:D


  Maak melding

 104. Bericht door Dame, op 13 februari 2011 om 20:51
  Volgens mij verweer jij je met de tai chi-methode: wanneer je aangevallen wordt, de aanval afslaan door meebewegen en als de ander dan uit balans is gebracht, snel toeslaan.

  Oeh Dame dat je dit al weet na één intakegesprek?:)


  Maak melding

 105. Ja JanD het was weer hartstikke gezellig. Wat een drukte na die overwinning van onze FC. Heb de kaaystooter wel afgerekend maar vergeten mee te nemen.:'(:'(:'(


  Maak melding

 106. Bericht door Assendörper, op 13 februari 2011 om 21:32
  JanD, dus Doeksen is er met mijn kaaystooter vandoor gegaan? Ik zal hem de volgende week wel even op aanspreken

  Hoeft niet Assie, we nemen er volgende week wel een paar voor je mee.;)


  Maak melding

 107. @ Dick, nee niet ver in Wilsum, dus dat was weer een geluk bij een ongeluk, maar ze moesten wel om 8.00 uur hun bed uit.

  En ik duik er in weltrusten.


  Maak melding

 108. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!  Maak melding

 109. mag een politieauto:
  – bumperkleven
  – zonder sirene of zwaailicht een rood stoplicht negeren
  – via een baan van rechtsaf tot rechtdoor gaan

  ????

  blijjkbaar de surveillance-auto van de politie die rond 11.30 uur op de blaloweg ter hoogte van het deltioncollege wel 🙂

  ongehoord gedrag  Maak melding

 110. Anonymous heeft de beruchte Stuxnetworm bemachtigd, zo laat de anonieme internetbeweging via Twitter weten. De worm werd gevonden in de e-mailberichten van het gehackte beveiligingsbedrijf HBGary. Het bedrijf werd onlangs gehackt, omdat het informatie over kernleden van Anonymous aan de FBI zou willen verkopen.

  In de 50.000 gelekte e-mails van de beveiliger is allerlei informatie over de Stuxnetworm gevonden. Zo zou HBGary de worm voor eigen doeleinden hebben willen gebruiken, aldus Crowdleaks. Ook probeerde het bedrijf informatie over de worm stil te houden. Verder zouden in de e-mails ook nog drie verschillende malware archieven, twee bots, een aanbieding om een botnet te verkopen en verschillende malwarelijsten zijn aangetroffen.

  Even later;

  President HBGary smeekte Anonymous om genade
  Vandaag,06:40 doorRedactie
  De president van HBGary heeft zich in het chatkanaal van Anonymous gewaagd en gesmeekt of de anonieme internetbeweging het beveiligingsbedrijf met rust wilde laten. Dat blijkt uit informatie die door Anonymous is geopenbaard. Aaron Barr, een werknemer van HBGary, had informatie over kernleden van Anonymous verzameld. Het ging volgens Barr om een kleine, harde kern. De gevonden informatie wilde hij voor PR-doeleinden gebruiken en mogelijk ook aan de FBI verkopen.

  Anonymous sloeg keihard terug, door de website van HBGary Federal te hacken en te vervangen door een pagina met een pro-Anonymous boodschap. Ook de e-mailserver, waarvan Barr de beheerder was, werd gehackt. Zo’n 50.000 e-mails werden uiteindelijk, na Barr onopgemerkt dertig uur te hebben gemonitord, op de Pirate Bay gezet. Verder zou er 1 terabyte aan back-up gegevens zijn verwijderd en zelfs Barr’s iPad op afstand zijn gewiped.

  IRC-chat
  De situatie liep zo uit de hand dat HBGary, het bedrijf dat deels eigenaar van HBGary is, president Penny Leavy naar het IRC-chatkanaal van Anonymous stuurde (chatlog). Daar smeekte hij om het bedrijf met rust te laten. Anonymous suggereerde dat, om problemen te voorkomen, hij Barr zou ontslaan en de investering in Barr’s bedrijf aan het beschermingsfonds voor Bradley Maning zou geven. Leavy liet weten dat het bedrijf erg boos op Barr is en de lijst met namen van vermoedelijke Anonymous-leden niet had gezien. Ook zou het alleen om beveiligingsonderzoek gaan.

  Uiteindelijk zou een groep van vijf Anonymous-leden HBGary binnenstebuiten hebben gekeerd. Deels door dezelfde social engineering toe te passen waarmee Barr Anonymous probeerde te ontmaskeren, aldus Ars Technica dat de incidenten en aanvallen in dit artikel op een rij zette.


  Maak melding

 111. Gerechtelijk Zwolle-Lelystad is in de ban van een ‘lek-schandaal’: een rechter en een officier van justitie verstrekten informatie aan ongeruste ouders over het foute vriendje van hun dochter.

  Een mooie Valentijnsgedachte, zij het dat de romantiek ver te zoeken is. Uitgezocht wordt of de magistraten echt over de schreef zijn gegaan of dat het om niet al te geheime informatie ging.

  Er zit wel een luchtje aan. De krant (Stentor) spreekt van ‘een meisje van 23’ uit Lelystad, dat een relatie had met een Koerdische man van 35. Haar ouders waren niet enthousiast, kenden de rechter en zo kwamen ze erachter dat hij inderdaad geen ideale schoonzoon lijkt: vuurwapengevaarlijk, verdacht van mensenhandel.

  Hoe dom kun je zijn? De betreffende informatie werd per mail naar de ouders gestuurd. Deze mail kwam terecht bij de Koerd. Daar zal ‘het meisje’ de hand wel in hebben gehad, die was ongetwijfeld niet gecharmeerd van de bemoeienis van haar ouders. ‘En noe he’j de bok an ’t driet’n’, zeggen ze in Zwolle.

  Het zou gaan om een ‘jonge veelbelovende rechter en officier’. Misschien te eerlijk? Zo eerlijk dat ze de informatie per mail doorgaven in plaats van tijdens een onderonsje met hun vrienden?

  *

  Er lopen in die regio nogal wat slimmeriken rond. Bij een poging dieven van tuingereedschap op heterdaad te betrappen, in het bos bij Staphorst, gingen de inbrekers er onder het toeziend oog van de politie met de spullen vandoor. De dieven hadden de buit – voor duizenden euro??s aan zitmaaiers, kettingzagen – verstopt. Agenten lieten de spullen op de plek liggen en postten een nacht lang om de dieven op heterdaad te betrappen. Bij het krieken van de dag bleken de spullen toch onder de neus van de agenten te zijn weggehaald.

  bron[/url]


  Maak melding

Reageer