Stadsprins Fit brengt Zwolle in beweging

Zwolle – Op 12 februari 2011 staat het PRINS FIT BEWEEG-EVENT gepland in het centrum van Zwolle. Het spektakel is voor jong en oud en start om 13.00 uur op het Grote Kerkplein.  Prins Fit heeft als carnavalsleus dit seizoen In beweging en daar wordt op 12 februari op een leuke en sportieve manier invulling aan gegeven door het prinselijk trio. Ze worden daarbij ondersteund door diverse vrijwilligers, collega carnavalsverenigingen en de gemeente Zwolle.

prins_fit.jpg

Het beloofd een heus spektakel te worden op het Grote Kerkplein. Er wordt gedanst op muziek, er worden meerdere team(bal)sporten  georganiseerd en voor diegene die zijn sportieve grenzen eens wil verleggen zijn er allerlei sportieve uitdagingen te vinden tijdens deze middag. Natuurlijk wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht en kunt u ook genieten van een hapje en een drankje. En mocht u minder trek hebben in het in beweging brengen van uw lichaam, het geheel is alleen al een lust voor het oog. Laat u dus uitdagen en bezoek het beweeg-event op 12 februari!

Deze beweegactiviteit van PRINS FIT dient naast uw gezondheid ook een goed doel. Op deze middag willen we namelijk aandacht schenken aan 55 JAAR SASSENDONK CARNAVAL dat volgend jaar gepland staat.

Artikel delen:

Reageer