Jubileumclubblad “Onder de peperbus”

Zwolle – Zoals iedereen waarschijnlijk al wel weet bestaat FC Zwolle dit jaar 100 jaar. Op 26 februari zal in dit kader het grote supportersfeest "Eeuw onder de peperbus" gehouden worden. Jong en oud zal dan een geweldige dag beleven. Maar hier blijft het niet bij.

fc_omslag_jub-1_470.jpg

Speciaal voor deze gelegenheid heeft de Supporterclub een extra editie van hun clubblad laten drukken. Dit unieke bewaarnummer is vanaf zondag verkrijgbaar voor slechts € 1,–. In deze speciale o.a: Klaas Drost, Henk Timmer, Rinus Israel over de verloren bekerfinale, John Delmare, Overzicht door de jaren heen, oude foto’s, etc. etc. Het is echt een prachtstuk die je als FC Zwolle supporter moet hebben voor je verzameling. Zondag 13 februari is het jubileumclubblad te koop bij de dames van de programma boekjes (ingang stadion), het Jupiler Supporterscafé en In de omloop van de Fred Patrick tribune. Wees er snel bij want de oplage is beperkt.

Tevens zijn zondag ook weer kaarten te koop voor zowel het kinderfeest als voor supportersfeest. De kaarten vliegen de deur uit dus haal zondag je kaarten. Kaarten zijn vanaf heden ook on-line te koop. Zie www.eeuwonderdepeperbus.nl

Artikel delen:

Reageer