Toch dance op Bevrijdingsdag. In Hedon!

Zwolle – Dit jaar op 5 mei geen Liberator Outdoor op het Rodetorenplein in Zwolle. Dit vanwege veiligheidsaspecten die de gemeente té risicovol vond. In overleg met de gemeente en Hedon is er een alternatief gevonden.

High Energy Events wil zijn vaste aanhang op deze dag wel de Hardstyle bieden die zij verdienen. De dikke sfeer vorig jaar op de outdoor editie willen we samen met de harde kern van High Energy fans indoor laten knallen. De geluidsinstallatie van Hedon voldoet perfect aan de eisen van High Energy Events. Voor Liberator indoor zijn de volgende Hardstyle Dj’s geboekt: Frontliner, Bioweapon, Ran-D, Scope DJ, A-Lusion en dj The Guardian. Van 19.00 tot 02.00 gaat het dak er af!

Om aan zoveel mogelijk Hardstyle liefhebbers een alternatief te bieden gaat High Energy Events ook op koninginnenacht voor Hardstyle in Hedon. Dit is de Hardstyle Birthday Bash van Zentiments en the Vision. Zij hebben op hun feestje hun beste Hardstyle matties uitgenodigd. Voor Zentiments & The Vision B-Day Bash zijn de volgende artiesten geboekt: Psycho Punkz, Alphaverb, Bass Modulators, Low-E, Hardstyle Flock Allstars, Adynn & Blockside. Dit gaan twee dikke party’s worden.

Hou er rekening mee dat er maar een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn, dus wil jij zeker zijn van een hardstyle feesje op 29 april en 5 mei bestel dan je tickets op tijd! Tickets zijn verkrijgbaar via www.highenergyevents.nl , Paylogic en alle primera winkels.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer