Prinselijk bewegen op het Grote Kerkplein

Zwolle – De voetjes van de vloer met een canavalesk tintje, dat was zaterdagmiddag het geval op het Grote Kerkplein. De middag stond het PRINS FIT BEWEEG-EVENT op het programma in het centrum van Zwolle. Het spektakel, wat de weersomstandiheden niet mee had, was voor jong en oud.

12-02-2011_sportieve_evenementen_met_prins_fit_de_1ste_3.jpg

Prins Fit heeft als carnavalsleus dit seizoen ‘In beweging’ en daar werd op het stadsplein op een leuke en sportieve manier invulling aan gegeven door het prinselijk trio. Ze werden daarbij ondersteund door diverse vrijwilligers, collega carnavalsverenigingen en de gemeente Zwolle. Er werd gedanst op muziek, er werden meerdere team(bal)sporten georganiseerd en voor diegene die zijn sportieve grenzen eens wil verleggen waren er allerlei sportieve uitdagingen te vinden tijdens deze middag. Natuurlijk werd er ook aan de innerlijke mens gedacht en konden de sportievelingen ook genieten van een hapje en een drankje. Verder was er aandacht voor het 55-jarig jubileum van CV de Eileuvers, dat in 2012 plaatsvindt.

12-02-2011_sportieve_evenementen_met_prins_fit_de_1ste_4.jpg
Ultimate frisbee…

12-02-2011_sportieve_evenementen_met_prins_fit_de_1ste_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
  1. ja opkomst was heel weinig erg jammer ,mischien te weinig ruchtbaarheid aangegeven,maar er waren een aantal sportieve hoogheden die mee deden op een paar naar, maar het weer werkten ook niet mee en was vies koud!mischien was het beter geweest dit op zondag te plannen of met carnmaval op de dinsdag middag te houden dan was er veel meer op gehaald voor het doel.leer voor de volgende keer


    Maak melding

Reageer