Milou, Potman Jr. en Say What?! naar Bevrijdingsfestival

Zwolle – De selectiewedstrijden voor het Bevrijdingsfestival Overijssel in Popfront hebben drie winnaars opgeleverd. De jonge Zwolse band Say What?! en de singer-songwriters Milou isyourmusic en Potman Jr. staan 5 mei op het Popfront-podium.

img_9693_copy.jpg

In de line-up van Popfront voor het Bevrijdingsfestival Overijssel was plaats ingeruimd voor jonge bands en singer-songwriters uit Overijssel. Zaterdagavond 12 februari streden vijf bands in Popfront voor een plaats in de programmering voor 5 mei. Zondagmiddag 13 februari kwamen drie singer-songwriters in actie. Bij de bands maakte Say What?! zaterdagavond indruk op de jury. De gemiddelde leeftijd van de vijf bandleden ligt onder de 18. De Zwollenaren spelen samen al enige tijd covers en zijn druk doende om daar eigen werk aan toe te voegen.

Zondagmiddag veroverden Potman Jr. en Milou isyourmusic een startbewijs voor 5 mei. Potman Jr. is de artiestennaam van Freek Potman, die oorspronkelijk uit Twente afkomstig is. De pas 18-jarige zangeres Milou uit Borne veroverde de harten met haar akoestische pop-rocknummers.

Say What?!, Potman Jr. en Milou isyourmusic krijgen een plaats in de gevarieerde programmering die Popfront op 5 mei tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel neerzet. Popfront maakt op korte termijn de complete line-up voor het podium bekend.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer