Hoogste punt Achmea complex in Zwolle

Woensdagmiddag werd in het nieuwe Achmea-complex aan de Burgemeester Roelenweg het hoogste punt van de nieuwbouw gevierd. Bij dit moment waren namens het college burgemeester H.J. Meijer, wethouder H.C. Witbraad, wethouder M. Knol en wethouder H.J. Dannenberg aanwezig.

De nieuwbouw is voor een kantoor voor Groene Land Achmea Verzekeringen op een zichtlocatie langs de A28. Het complex met een BVO van 19.000m² wordt opgebouwd als twee met elkaar verbonden gebouwen met respectievelijk 10 en 5 bouwlagen. De ‘Achmeatoren’ krijgt een hoogte van circa 40 meter. Onder het kantoorgebouw wordt een halfverdiepte parkeergarage met 300 plaatsen gerealiseerd over twee lagen. Er komen 1100 mensen te werken. De medewerkers werken nu nog op drie locaties, waarvan twee in Zwolle en één in Meppel. Het kantoor in Meppel wordt gesloten. Op de bouwlocatie in Zwolle stond voorheen het kantoorgebouw van Kuipers/Guilbert.”


Acrobaten van Close-Act Theatre uit Tilburg

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Och…. ik doe het dagelijks. Zelfs met de storm die we gehad hebben ben ik nog met de fiets geweest. Hagel, regen en vorst kunnen me al helemaal niet tegenhouden.

    En nee, ik ben geen bikkel; ik ben een watje maar wat zegt dat over andere mensen die n?­et met de fiets naar het werk 'kunnen'?

Reageer