Algemeen Log 222

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

algemeenlog.jpg 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 400 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 223 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

448 gedachten over “Algemeen Log 222”

  1. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    JanD met zijn 6de Gouden Plak 😀 😀 😀

    Eregalerij:

    met 2: blauwtje, -p- en Nachtbroeder

    met 3: Verdieping, marieke de tweede

    met 4: Plantje en Papa val

    met 6: Gezellig, bernard en JanD

    met 8: ingrid,Wim en Dame

    met 11: ja-tsja, Koko hattem

    met 12: Natascha, Appie

    met 13: drama, Eva en Tim

    met 20: Assendörper

    met 25: Derk

    met 27: Joppuh

    :D:D:D

  2. Nou en of JanD ik was al diep in DLD belt die me op dat die ziek was Grrrrrrrrrrr Dat wist die toch ook al om 7 uur? Ik ging pas tegen 10.00 uur van huis. Ach de terugweg heb ik de 250 aangetikt dat dan wel weer :D:D:D

  3. BeeldBuisBode:

    EénVandaag (N1, 17:59)
    – Gestorven voor een nieuw Egypte
    – De nieuwste computer van IBM gaat het spel Jeopardy spelen tegen de beste deelnemers van het Amerikaanse spel. Machine versus mens. Wie wint?
    – Mexicaanse griepvaccin leidt mogelijk tot slaapziekte, denkt men in Finland

    Uitgesproken (N2, 20:25)
    Verplicht werken voor een uitkering

    Voetbal International (RTL7, 20:30)
    Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp bespreken het laatste voetbalnieuws

    Nieuwsuur (N2, 22:00)
    – Bespreking van het eerste tv-debat Eerste Kamerverkiezingen met Syb Wynia (Elsevier) en Martin Sommer (de Volkskrant)
    – Controle op nucleair materiaal niet waterdicht
    Sportnieuws in Nieuwsuur
    Schaatsen: hoogtepunten WK allround in Calgary

    FILM: The Heartbreak Kid *** (SBS 6, 20:30)
    Zeer losse remake (2007, Bobby Farrelly, Peter Farrelly) van de gelijknamige romantische komedie uit 1972 (naar een toneelstuk van Neil Simon), waarin de gebroeders Farrelly (van o.a. There??s Something About Mary) de lichaamssap-grappen nu eens tot een minimum beperken. Ben Stiller speelt ?? het zal eens niet ?? een neurotische man die op zijn huwelijksreis de vrouw van zijn dromen (Michelle Monaghan) tegenkomt

    POLITIEK: Debat Provinciale Statenverkiezingen (N2, 20:55)
    Aan de vooravond van de Provinciale Staten verkiezingen op 2 maart debatteren acht lijsttrekkers uit de Eerste Kamer van de acht grootste partijen: Loek Hermans (VVD), Marleen Barth (PvdA), Elco Brinkman (CDA), Tiny Kox (SP), Roger van Boxtel (D66), Tof Thissen (GroenLinks), Roel Kuiper (ChristenUnie), en Machiel de Graaf (PVV). Thema??s: economie, bezuinigingen, onderwijs, innovatie, immigratie, integratie, internationaal beleid, Europa en de positie van de Eerste Kamer tegenover de regering.
    Zie ook VARAgids pagina 10

    DOCU: Dokument: Het onderbroken leven van Evan (N2, 23:00)
    Een HBO-documentaire (originele titel: Boy Interrupted) van Dana en Hart Perry, die de zelfmoord van hun vijftienjarige manisch-depressieve zoon proberen te doorgronden. Op tienjarige leeftijd wordt een bipolaire stoornis bij Evan geconstateerd, wat zich uit in een getalenteerde en charismatische jongen, afgewisseld door momenten waarop hij somber, stil en onbereikbaar is en dood wil. Een hartverscheurend document.

    * Talkshows
    De gasten aan tafel

    Tijd voor Max (N2, 17:35)
    Gast: Patty Brard

    De Wereld Draait Door (N3, 19:30)
    Tafelheer: Jan Mulder
    Muziek: Novack
    – Advocaat Jan Boone is furieus over de uitspraken die kardinaal Simonis gisteren deed in Brandpunt. Hij wil opnieuw aangifte doen tegen de kerk
    – Priester Antoine Bodar
    – Yvon Jaspers en 3 Boer zoekt vrouw-vrouwen uit vorige seizoenen: Cynthia (43), Mirjam (42), Iris (36). Zij werden vlak voor de eindstreep naar huis gestuurd. Hoe is het nu met hen?

    Profiel (N3, 20:25)
    Gast: Ilse de Lange

    Pauw & Witteman (N1, 23:00)
    – Stef Blok, VVD-fractievoorzitter over de Provinciale Statenverkiezingen
    – Karin Bloemen heeft een nieuw theatershow
    ——————————————–
    BeeldBuisBodeBeschouwingen

    Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) is teleurgesteld over de Nederlandse berichtgeving over Egypte. ??Nog geen tien jaar geleden bestonden binnen de publieke omroep plannen voor een nieuwszender. Met de Egyptische revolutie sneefde mijn laatste hoop. ??We?? kunnen het niet, en laten we het ook maar vergeten. Wie wat wilde weten, zapte naar CNN of ?? beter nog ?? Al Jazeera. […] In De Wereld Draait Door (vrijdag, Nederland 3, 1.060.000 kijkers) werd Jan Eikelboom (Nieuwsuur) vrijdag afgerekend op zijn talent om exact een dag vóór de val van Mubarak het land te verlaten waar hij twaalf dagen had gezeten.??

    Ook Willem Pekelder (Trouw) verbaasde zich over de manier waarop de nieuwsprogramma??s met Egypte omgingen. ??Het Nieuws (vrijdag, RTL 4, 732.000 kijkers) greep eveneens mis. ⤽Je staat op het Tahrirplein. Hoe is de stemming daar?⤝ stak nieuwslezer Roelof Hemmen opgewekt van wal. ⤽Nou, ik sta niet op het Tahrirplein,⤝ bekende correspondent Roel Geeraedts bedremmeld. […] Verkeerde inschattingen, slechte samenwerking, amateurisme en een verbrokkeld omroepbestel zorgen ervoor dat 11 februari 2011 zal worden geboekstaafd als een zwarte dag in de geschiedenis van de Nederlandse tv.??

  4. Skofterigste nieuws van de dag:

    Celstraf voor gefilmde verkrachting
    Toegevoegd op http://www.nos.nl : maandag 14 feb 2011, 15:50

    Een jongen van 16 uit Best is veroordeeld voor het verkrachten van een meisje van 14. Ze werd begin vorig jaar twee of drie keer verkracht, wat door een andere jongen werd gefilmd met zijn mobieltje.

    De jongens zeiden tegen het meisje dat ze het filmpje op internet zouden zetten als ze aangifte zou doen.

    Werkstraf
    De verkrachter werd veroordeeld tot 250 dagen jeugddetentie en twee jaar jeugd-tbs. Zijn 15-jarige vriend kreeg 160 uur werkstraf.

    Van drie andere verkrachtingen van minderjarige meisjes werd het duo vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs.

  5. Wat moeten Mathijs en DWDD toch elke maandag dat boer-zoekende-vrouw uit te melken

    Inderdaad Dick, het programma keldert zienderogen omlaag! >:(>:(
    Dat genuil iedere keer over zo-n z e i k programma! >:(>:(

  6. @Assie Papa Val stond gisteren op mijn voicemail met de mededeling dat ie in de Pierik was en of ik een beschrijving van jou kon geven. Ik heb hem vandaag gesms’t (had telefoontje gemist) dat jij niet te beschrijven bent, behalve wat je blauwwitte klompen betreft. Heb je hem gisteren nog ontmoet?

  7. Dame, ik heb gisteren geen Papa Val in de Pierik ontmoet maar ik ken hem ook niet. We zijn daar niet zo heel lang geweest want we vonden het een beetje te druk en te lawaaierig. Zag daar wel veel voor mij onbekende mensen die volgens mij bij FC Zwolle zijn geweest. Misschien waren we al weg toen hij binnenkwam.

  8. Ik hou ook niet zo van herrie. Ben gisteren even naar het supporterscaf? geweest, maar daar stond de muziek zo hard dat je alleen door flink te schreeuwen een gesprek kon voeren. Een bier op een vrijwel lege maag, bevalt me ook niet. Ben maar een lekkere wandeling gaan maken om het hoofd weer leeg te krijgen. Het suppourtersgejoel is leuk in het stadion maar toeterde nog lang na in mijn hoofd. 🙁

  9. Het vertrouwen was iets minder geworden na Fortuna uit maar ik sta er nu weer helemaal in;D

    Ik vermoed dat we vrijdag naar Volendam gaan, MET ZIJN ALLEN!!!!:D

    Afgelopen:D Rkc 9 punten achter, Volendam en Helmond 11 punten achter! 18 februari Volendam uit 8 april Helmond thuis en 22 april RKC thuis:D

  10. De muziek stond in de Pierik ook hard aan en de meeste bezoekers waren lawaaierig. Nog wel even genoten van mijn kapster die de microfoon in haar hand had en af en toe meezong met de muzieknummers. Een wandeling is een prima remedie om je hoofd weer leeg te maken. Doe ik ook vaak.

  11. W: 270px

    Fokke & Sukke
    Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

    Sigmund
    Voor Sigmund hier klikken.

    Garfield
    Voor Garfield hier klikken.

    Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
    ++++++

    Maar bovenal…

    GOEDEMORGEN, ZWOLLE!

  12. Mijn hond heeft bijna een hartstilstand dankzij die klotenstraaljager die net overkwam!
    En ook nog eens een trauma, beestje stond in de tuin en trilt nu nog van angst.
    >:(

  13. @ Dame & Assie, Niet opgevallen dat iemand (blauw witte) klompen aanhad bij de “Pierik”. Nu kijk ik ook niet echt op de vloer of er dubbeltjes liggen. Maar misschien een volgende keer.
    Op de bar lagen nog wel wat aange(vr)eten kaaystooters. misschien blijven liggen??8);)

  14. Papa Val, ben tot ongeveer 18.15 uur in de Pierik geweest maar loop niet altijd op blauw-witte klompen. Als ik deftig bezoek verwacht dan laat ik ze thuis. Die kaaystooters lopen daar als een trein.

  15. W: 270px

    Fokke & Sukke
    Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

    Sigmund
    Voor Sigmund hier klikken.

    Garfield
    Voor Garfield hier klikken.

    Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
    ++++++

    Maar bovenal…

    GOEDEMORGEN, ZWOLLE!

  16. Prinselijke koets. 1 X raden…..

    BRUSSEL – De Belgische prins Laurent moet zich de komende tijd laten rijden. De politie heeft maandag zijn rijbewijs ingenomen.
    De prins maakte het volgens Belgische kranten woensdag veel te bont met de snelheid.

    In de hoofdstad Brussel zou Laurent zijn betrapt toen hij in zijn Fiat Punto 82 kilometer per uur reed op een weg waar maar 50 is toegestaan. Van justitie mocht de prins meteen zijn papiertje inleveren.

  17. Binnenvaartschip botst tegen spoorbrug
    ZWOLLE – Een binnenvaartschip is woensdagmorgen tegen de onderkant van de oude IJsselbrug (een spoorbrug) tussen Zwolle en Hattem gebotst. Er vielen geen gewonden.

    De waterpolitie is onderweg om het beschadigde schip te onderzoeken. De spoorwegpolitie controleert nu de spoorbrug. Vooralsnog is het treinverkeer tussen Zwolle en ’t Harde (Gelderland) stilgelegd, aldus het Korps landelijke politiediensten (KLPD).

    Het gebeurt regelmatig dat er een schip tegen de brug vaart. Het is de bedoeling dat de brug in de zomer gesloopt wordt. Er komt een nieuwe spoorbrug voor in de plaats, die hoger is, waardoor schepen er makkelijker onderdoor kunnen varen. Deze nieuwe brug is bijna klaar en gaat naar alle waarschijnlijkheid in het voorjaar open.

  18. Haha en hij is tegen de onderkant van de brug gebotst? Knap dan. Waarschijnlijk verkeerde hoogteinschatting, of stuurhut eraf gevaren. Niets aan de hand, zo’n blok ijzer geeft niet mee aan een stuurhut.

  19. inderdaad Tim, Volgens een woordvoerder van Prorail hangt er nog een ‘stuk stuurhut’ aan de onderkant van de brug. Die brokstukken worden gezekerd met touwen. Als dat is gebeurd, kan inspectie van de brug plaatsvinden. Wat een sukkel toch

  20. Volgens een woordvoerder van Prorail hangt er nog een ‘stuk stuurhut’ aan de onderkant van de brug. Die brokstukken worden gezekerd met touwen. Als dat is gebeurd, kan inspectie van de brug plaatsvinden.

  21. @ Admin, politiek log 29 staat nog open, terwijl er al een pol log 30 is.
    De berichten lopen door elkaar.

    =======

    Dank u. Verkeerd teken om de log te sluiten gebruikt.

  22. Zwolle stopt subsidie Ecodrome
    ZWOLLE – Het college van de gemeente Zwolle wil niet langer jaarlijks 1 miljoen euro investeren in natuurpark Ecodrome. Dat maakte de gemeente donderdag bekend.

    Sinds maart 1996 subsidieert de gemeente het milieueducatief themapark in Zwolle. Die overeenkomst loopt in 2012 af. Het stopzetten van de subsidie is onderdeel van een bezuinigingsoperatie van de gemeente. Zwolle moet 11 miljoen euro bezuinigen, zei wethouder Nelleke Vedelaar (Cultuur, PvdA) in een toelichting.

  23. Natuureducatie op commerciele basis, met een subsidie van 1 meloen per jaar.
    Ben benieuwd wie dat nu gaat ophoesten; waarschijnlijk einde oefening.

  24. Bikkels:

    FC Twente heeft de lastige uitwedstrijd in Moskou tegen het Russische Rubin Kazan met 2-0 gewonnen en verschaft zich daarmee een uitstekende uitgangspositie voor de achtste finales van de Europa League.

  25. 😮 Dame, heb Twente voor deze pot al in de herhaling gezien op rtl7. Ajax begon om 19:00. Ach wat maakt het uit: de bal rolt weer en de flesjes zij ontkurkt. Prut (T)ja!

  26. Eric Botteghin staat op het punt een contract bij NAC Breda te tekenen. ⤽We hopen er snel uit te komen⤝, zegt Jeffrey van As, technisch directeur van de eredivisionist uit Breda. Botteghin, die tijdens de afgelopen transferperiode constant in verband werd gebracht met diverse clubs uit de eredivisie, zal in de zomer de overstap van Zwolle naar Breda maken. NAC hoeft FC Zwolle geen afkoopsom te betalen, aangezien de verdediger transfervrij is.

  27. Yep Marieke die jongens mogen daar ook heel laag vliegen en even een bochtje maken, met die snelheden zit je zo maar ineens aan de andere kant van de ijssel.

  28. Bericht door Dame, op 17 februari 2011 om 21:26
    Hier in huis staat niet zo’n machine, Doeksen.

    Die hebben we wel in huize Assie en dat ben ik.:)

  29. Bericht door drama, op 17 februari 2011 om 16:43
    idd Appie, gewoon met de giek door ’t water

    Drama, wat is er vandaag allemaal gebeurd in ons mooie Assendörp? Ik wou via de hoofdingang Assendörp in maar zag allemaal zwaailichten. Dacht aan een grootscheepse politiecontrole maar was het alleen maar lekkage?

  30. Bericht door JanD, op 17 februari 2011 om 23:17
    Was op een geheime missie vanavond.

    Dat was ik vanavond ook JanD en kom net weer binnenvallen. Had vanavond niet veel tijd om gezellig te zijn en ga er zo ook weer vandoor. D’r mut mörg’n weer ?rd uh-w?rkt wörd’n.;)

  31. ik ook assie
    een halve dag 😀 dan heb ik weer weekend .een beetje voorbereiden voor de zaterdag
    word weer lachen bij de voetbal,gewoon een keer komen kijken .ook wel wat voor derk trouwens,want ook bij ons schenken ze GEEN krols

  32. W: 270px

    Fokke & Sukke
    Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

    Sigmund
    Voor Sigmund hier klikken.

    Garfield
    Voor Garfield hier klikken.

    Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
    ++++++

    Maar bovenal…

    GOEDEMORGEN, ZWOLLE!

  33. Goedemorgen,

    ZWOLLE – Een gesprongen waterleiding heeft gistermiddag een deel van de Assendorperstraat in Zwolle blank gezet. Op de plek van de kapotte waterleiding is een gat ontstaan, waar een meisje deels in wegzakte.

    Volgens omstanders bleef ze ongedeerd.

    Waterleidingmaatschappij Vitens heeft inmiddels de toevoer van drinkwater stopgezet en het water van de straat gepompt.

  34. Dag mevrouw Van Wal
    Weet u ’t nieuwtje al
    Drama Haan uit de Assendorperlaan
    Heeft de kraan open laten staan
    Zeven weken stond ‘ie open
    Heel de straat is onder gelopen
    Denkt u toch eens even
    Alle auto’s dreven

  35. O, zei Drama, t’was maar even.
    ’tHele verhaal is z’overdreven…..
    De keukenmat een tikkie nat,
    onverwijld opgedweild,

    Zó gebeurd, zó gedaan,
    zei Drama Haan…..
    Alle mensen gingen vlug
    teleurgesteld naar huis terug

    :D:D

  36. Ik wolle net een stukkien verkensvleis van een sch?rrelverken alen bie Averkört op de Assendörperstraote.Kwamme met zeiknatte leerzen terugge

  37. veel politiewagens met spoed op weg naar zwolle zuid zojuist ??n auto reed zelfs via het fietspad onder de hortensiatunnel door heeft er iemand wat gehoord over wat er gaande is?

  38. WEEKEND 😀 (afgezien van die 2 panden die ik dan morgenochtend weer moet doen, maar voor de FC moet je wat over hebben he;)

    *plop met me cola flesje* op naar Volendam!

  39. @ Dick,
    volendam-zwolle 2-5, hoop dat er veel te juichen valt.

    Allleen morgen een thuiswedstrijd van de jongste, tegen SEH.
    Oudste heeft woensdag al gespeeld tegen DOSK verloren:'(

  40. @ Kickert: zoon-dick maakt net de voetbalplaatjes open. Hij heeft Benny Hendriks op de voetbalplaatjes van C1000. Die zal wel veruit het meest moeten opbrengen.

  41. Wesley Sneijder heeft in het duel van zijn club Internazionale met Fiorentina een lichte spierblessure opgelopen.

    De middenvelder is niet opgenomen in de selectie voor het duel van zaterdag met Cagliari.

    Het is onzeker of hij volgende week in het Champions League-duel met Bayern M?nchen, een herhaling van de finale van 2010, in actie kan komen.

  42. weer an de drank derk
    je weet het hé, drank is de pest in ander mans lichaam,dus pas op

    doe net zo als jan d. en assie en ik alles mat mate(n)

  43. @Doeksen Ik las deze week wat negatief commentaar van je op Grolsch. Toen dacht ik: “dat moet een fijnproever zijn”. Lees ik nu dat een Bavaria ontkurkt…:o

  44. Heb net de 4e aflevering van Groeten uit Assendorp gezien. Twee bekenden gespot. Vind het wel een leuke serie waarin de sfeer in en de veelzijdige bewoners van Assendorp goed tot zijn recht komt.

  45. Ja Doeksen, zij verzorgt steeds de afsluiter. Dit keer met een Benny Hill-film. Niet geschikt voor de jonge kijkertjes zei ze nog. Eerlijk gezegd ook niet voor mij.:)

  46. @Ingrid Ik heb vroeger thuis tweemaal een prijsje gewonnen in de Toto met 11 goede uitslagen. Ik liet de clubs met de mooiste namen winnen, zoals bv Roda JC. Kortom, ik deed maar wat terwijl mijn vader en broers heel serieus bezig waren met hun rijtje. Nooit gewonnen, die mannen. 😀
    Ook leuk, gisteren bij Lille-PSV zat zoonlief steeds zuurder tegen de 2-0 aan te hikken. Wedstrijd bijna afgelopen. Een corner. Ik zeg: daar komt zeker een doelpunt uit. En ja, goal! Daarna zeg ik: nu schieten ze er nog een in. En weer: goal. Hij was zo blij dat ie even langskwam om de high five te doen. Volgens mij denkt hij nu dat ik een heks ben en de zaak kan beïnvloeden.8)

  47. Kijk nou een beetje uit met die Bavaria’s. Morgen weer hoofdpijn!
    Ik hou het bij een Westmalle (is maar 7%). Het mooie daarvan is dat je drinkt voor een goed doel!

  48. Ja Dame zoveel tijd hadden we ook weer niet, mijn maat moest nog terug naar Elburg en morgen gaan we hier met z’n tweeën in huis aan de gang. Het was gewoon even bij kletsen en 2-3 biertjes drinken.

  49. Eens met Bernard. Had ik een paar weken gelden meelij met JanD. en Doeksen vanwege bedorven rolmopsen van Assie, nu verdenk ik hun plotselinge aandoeningen aan het bocht dat iig Doeksen tot zich neemt. Als het echt geen Grolsch mag wezen, neem dan een eerlijk Brandbiertje of een Duitse pilsner.

  50. Ja zeker Dick. Het is trapistenbier!

    olgens Sint-Benedictus moeten monniken ook instaan voor hun eigen levensonderhoud. En volgens een oude monnikentraditie, is wat ze daarbij overhouden bestemd voor mensen in nood.

    Een zeer goede motivatie om er nog een te nemen!

  51. Morgen in Hedon: Titel A Silent Express
    Waar: Hedon – Zwolle,Nederland
    Categorie: Uitgaan

    Evenement beschrijving:
    A Silent Express naar Hedon

    Met 3FM Megahit Will I Be Around en I Never Saw This Coming was de viermansformatie A Silent Express veelvuldig op 3FM te horen en wist daarmee in een korte tijd een flinke fanschare op te bouwen. Een bomvolle zaal tijdens het Noorderslag-festival lijkt een prima startschot voor de uitgebreide clubtour die volgt. Zaterdag 19 februari geeft de frisse pop- rockformatie een optreden in het Zwolse poppodium Hedon.

  52. hé derk misschien iets voor jan d. die vind zulke humor wel mooi,bay the way(engels)hij heeft het bij de voetbal altijd over het dvd vrouw(tje)

  53. Bericht door doeksen, op 18 februari 2011 om 22:39
    hé derk misschien iets voor jan d. die vind zulke humor wel mooi,bay the way(engels)hij heeft het bij de voetbal altijd over het dvd vrouw(tje)

    Zullen we het morgen in de Pierik eens over hebben, dat kan toch niet

  54. @ doeksen, ik heb een tijdje met vrouwlief meegekeken maar ik vind dat ijsgeneuzel en die talentenshows geen zak aan. Ben ik zeker weer op het verkeerde moment weggelopen, die Babette van Veen ziet er goed uit. Lijkt me ook een aardige meid, moet wel als dochter van Herman 😀

  55. Bericht door Derk, op 18 februari 2011 om 22:48
    @Doeksen zal ik een half litertje 8.6 voor je mee nemen?

    Derk, verwen Doeksen niet te veel he. Normaal laat ie zich bij de Pierik ook vollopen met GROLSCH.;D

  56. derk,daar hou ik je aan wel die donker blauw/zwarte hoor die is het lekkers
    wil je er ook één meenemen voor stado,je krijgt de knaken van mij terug
    je komt toch niet alleen hé

  57. Nee Doeksen alleen kom ik niet kom met de taxi 😉
    Komt in orde 2x dus enne die centen die spandeer je maar aan een kleinigheid voor de dame die je wilt dat meekomt.

    Ik ga nu nog even Flikken Maastricht nakijken en dan naar bedje morgen 7 uur staat mijn maat voor de deur en dan gaat er hier uiteindelijk eens geschilderd worden.

  58. Koko is druk bezig en gaat allemaal heel goed. Als die tijd heeft zie je hem hier wel dick. De stichting gaat sneller als die zelf heeft gedacht. :D:D:D

    Hij en vele vrijwilligers zijn er maar druk mee zal as zaterdag eens met de pet rond gaan voor de stichting in de Pierik en het aanvullen tot 100 euro, Kunnen ze wel gebruiken. Ze hebben inmiddels al huisvesting ect ect

  59. derk dan moet assie ook maar even naar de pierik komen
    stel je voor dat half wlz bij de pierik komt,dat zal lachen zijn dus logjes verzamelt u!!!

  60. jan d. dus morgen niet te lang bij DE club blijven hangen hé.
    word morgen weer een doorbijtertje
    hoop niet dat het sneeuwt morgen,is wel eind dan naar DE club hoor

    ukkie

  61. Bericht door dick, op 18 februari 2011 om 21:51
    Helmond Sport ook op 14 punten. Nu wordt die thuiswedstrijd tegen RKC erg belangrijk.

    Ik zou maar vast kaartjes bestellen dat wordt DE wedstrijd!

    Ingrid, jou boys stonden in het vak om de hoek. WAT EEN BELEVING!!! Dit was ongekend:D

  62. @ doeksen

    julpiler is ook best wel een lekker pintje dick,heben ze bij ons bij de voetbal ook

    Hebben die mannen van Jupiler snel veroverd…Zwolle: veel voetbalclubs en oa de Broerenkerk. Maar bij ons tappen ze ook HJ (tegen een kleine meer prijs). Heb het idee dat dat een stuk harder loopt.

  63. Als ik Nan Zalm vandaag zie, zal ik vragen of ze voor ons een liedje speelt op d’r mondharmonica. Verder kan iedereen z’n licht laten schijnen, en houden we het vandaag droog.:)

  64. Ik begrijp dat van het bushokje ook niet, Dame. De bank die er nu staat is er geplaatst op verzoek van Nan (speciaal voor ouderen). Deze staat dwars t.o.v. de rijbaan. Als je in deze stand (bus komt van één kant) er een transparant bushokje van maakt, kijkt geen buswachter bij de overburen naar binnen; probleem opgelost.

  65. Ja leuk mens die Nan Zalm, moest wel om haar lachen.
    @ Natascha, ze hebben gister weer een grandioze avond gehad.Smaakt naar meer vonden ze. En dan na afloop in Zwolle op de spelers wachter. Top.

  66. Geachte bezoeker,

    Na meerdere meldingen over de functionaliteit van dit Algemeen Log is er een idee ontstaan voor een zogenaamd Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt.

    Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log.

    Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Dat gebeurd nog wel, maar sneeuwt onder in tal van persoonlijke medelingen aan elkaar. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen.

    Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

    Wat vinden jullie?

    Redactie Weblog Zwolle

  67. Gewoon proberen. Ben benieuwd hoe die scheiding vorm krijgt. Misschien dat er zich meer nieuwe posters melden op alglog. Stel voor om het “logsluiten” dan over te zetten naar het chatlog.

    Daarnaast wil ik nog steeds een “PIEP” (audio-sinaal) bij elke nieuwe posting8)

  68. Sparta Rotterdam-Telstar dd 18-02-2011
    Zaterdag 19 Februari 2011
    De avond begon indrukwekkend. De weduwe van Tonny van Ede met de Sparta leiding in de middencirkel, een indrukwekkende minuut stilte en fakkels die het Kasteel in Sparta-rood veranderde. De nagedachtenis aan Tonny van Ede was kort maar intens en Sparta waardig.

    Over en sluiten

    Maar toen floot de scheidrechter op zijn fluit en was het over. De spelers, helaas kunnen we het niet anders zeggen, verziekten het eerbetoon aan Tonny van Ede volledig. Het getoonde karakter zoals we dat zagen tegen FC Dordrecht was verdwenen. In plaats daarvan zagen we een hoeveelheid onkunde die zijn weerga niet kende. Hoe dit zomaar weer kan gebeuren is een compleet raadsel. Sparta blijft verrassen.

    10 minuten, 0-2

    10 minuten beste Spartanen, 10 keer 60 seconden duurde de wedstrijd. Toen stond het 0-2. De manier waarop de goals vielen zegt alles over het Sparta van dit seizoen. Met ongeloof en verbijstering zagen de toeschouwers hoe bij de eerste goal Telstar speler De Vogel geen strobreed in de weg werd gelegd. Vanaf het middenveld kon hij ongehinderd oprukken, tal van niet ingrijpende Sparta spelers omspelen, en na het ontwijken van Moens scoren. De tweede goal was er een zoals we die al vaker gezien hebben, gewoon recht door het midden van de defensie, als een mes door warme boter. On-ge-lo-fe-lijk!!!

    Je vraagt je af wat de spelers doordeweeks in godsnaam doen om keer op keer zo in de fout te gaan.

    10 man

    Kort voor rust is er dan wellicht nog hoop. Telstar moet na rood met tien man verder, maar dat blijkt net als tegen Dordrecht eerder dit seizoen geen garantie voor succes.

    De tweede helft maakt Sparta geen gebruik van de man meer situatie, Sparta speelt als verlamd, er is geen greintje zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen. Bijna alles mislukt dan ook, waardoor Telstar met gemak overeind blijft en een terechte 2-0 overwinning behaalt.

    Everse

    En ja, daar zit je dan als trainer langs de lijn. Zit jij even voor lul. Als deur platlopende gast bij Eredivisie live, Radio en TV Rijnmond en Studio Voetbal weet je het allemaal zo mooi te vertellen. Maar eenmaal voor je eigen groep blijft er niets van je bijdehante gebabbel over en faal je opzichtig.

    Gezien het ronduit belabberde spel en de vormcrisis waarin veel spelers verkeren ben je blijkbaar toch niet zo??n kenner. Goed, je hemelt jezelf dan wel op met je ??ik heb al 30 jaar ervaring??, maar erg ver kom je er niet mee.

    Sparta speelt al een heel seizoen overwegend schrikbarend slecht voetbal Jan. Zelfs nadat je er de nodige versterkingen bij kreeg blijf je bijzonder matig presteren.

    Natuurlijk ligt dat aan de spelers, eerlijk is eerlijk, maar ook aan jou Jan. Je zegt immers toch zelf dat je zo goed bent in het opbouwen van een team?

    Nou, we zien het! Nee Jan, je magie, voorzover die er ooit was, is compleet verdwenen. Je zou er daarom goed aan doen onze club NU te verlaten en gewoon weer lekker bij moeder de vrouw op de bank te gaan zitten.
    Dat doe je graag weten we, want trainen (en daardoor de spelers beter maken) is gezien het te pas en onpas schrappen van trainingen niet echt je favoriete hobby.

    Je zit liever op je luie reet. Dat mag hoor, maar niet in dienst van Sparta.
    Daar wordt van je verwacht dat je jezelf volledig geeft en er alles aan doet wat in je mogelijkheden ligt om de groep beter te maken en te presteren. Maar helaas kom je niet verder dan het in mooie woorden afschuiven van de schuld richting anderen. Daar ben je wel goed in, maar daar heeft onze club geen reet aan Jan, want als het zo door gaat, gaat onze club naar de kloten.

    Doe ons dus een lol en vertrek voor het te laat is, wellicht dat je daarmee een schokeffect bewerkstelligt en zo indirect toch voor elkaar krijgt wat je doelstelling was: de nacompetitie.

    Door: de redactie

  69. @Derk, kijk is, zonder schroevendraaier:

    Deze feed kan niet worden weergegeven

    Internet Explorer beschikt niet over de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord om deze feed te openen.
    Ga terug naar de vorige pagina

  70. De Parelvissers; die zocht ik, maar kon ‘m niet opdiepen uit mijn moerassig geheugen. Past perfect bij je.;) Hoewel je ook als de wederopstanding van Lex Goudsmit furore kunt maken. Mooi dat iedereen wegvluchtte: ben je eerder aan je weekend toe.

Reacties zijn gesloten.