Lunchbijeenkomst met Zwolse Zakenvrouw van het jaar

Zwolle – Marlies van Wijhe kleurt met een paar schetsen de succesformule van haar familiebedrijf in en daarbij staan duurzaamheid, innovatie en maakindustrie centraal! De gemeente Zwolle organiseert op 1 maart 2011 een bijzondere lunchbijeenkomst met de Nationaal Zakenvrouw van het jaar 2010.


Van Wijhe Verf is een familiebedrijf pur sang, opgericht in 1916, gevestigd te Zwolle. Marlies van Wijhe staat sinds 2000 aan het roer. Er werken 215 medewerkers. Het bedrijf ontwikkelt en produceert decoratieve en beschermende verfproducten voor de professionele schilder- en timmerbedrijven en voor de consument en stelt hierbij innovatie en duurzaamheid voorop. Wijzonol en de nieuwe designverven zijn inmiddels wereldwijd bekend. Wat is het geheim achter dit succesvolle bedrijf in Zwolle?
Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich uiterlijk 28 februari aanmelden voor de lunchbijeenkomst met deze succesvolle zakenvrouw. Dit kan bij de secretaris van het Innovatieprogramma van de gemeente Zwolle, per email: k.van.den.belt@zwolle.nl.

Omdat er een beperkt aantal plaatsen is, geldt vol is vol. De bijeenkomst is inclusief een lunch en vindt plaats op dinsdag 1 maart 2011 van 11.45 tot 13.15 uur in de Burgerzaal van het stadhuis, Grote Kerkplein 15. Meer informatie vindt u op onze website: www.zwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer