Okido: creatieve ontwikkeling voor kinderen én ouders

Zwolle – Muziek maken, zingen, vertellen, knutselen, en dat allemaal voor jonge kinderen en hun ouder(s). Deze activiteit heet Okido en begint op vrijdag 25 februari in het Andreacentrum van het Leger des Heils aan de Geert Grootestraat 11 in Zwolle.

Okido is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar en hun ouders. Samen met de kinderen wordt muziek gemaakt en worden andere creatieve activiteiten aangeboden. Voor de ouders is er ruimte om met elkaar te praten over onderwerpen die van belang zijn voor jonge kinderen. Met zekere regelmaat worden gasten uitgenodigd die iets vertellen over de ontwikkeling van jonge kinderen, over EHBO, over zingeving of over onderwerpen die ouders aandragen. De leiding van Okido is in handen van de vrijwilligers Esther van der Zee en Marlies Garretsen.

Met Esther als ontwikkelingspsycholoog en Marlies als beeldend therapeut, zullen zij zelf ook het een en ander aan kennis en ervaring meebrengen. Okido bestaat uit zeven bijeenkomsten en wordt gehouden op de vrijdagochtend, één keer per twee weken van 09.30 uur tot 11.00 uur.

De eerste bijeenkomst is op vrijdag 25 februari. Alle jonge kinderen én hun ouder(s) zijn welkom! Voor meer informatie en opgave: mail naar okido2011@gmail.com.

Artikel delen:

Reageer