Veel FC Zwolle supporters verwacht in Volendam

Zwolle – Vrijdag vrij vervoer… Invasie Zwolle supporters in Volendam? Na de fraaie winst op Go Ahead Eagles is FC Zwolle weer de belangrijkste gegadigde voor het kampioenschap.

Aanstaande vrijdag speelt de FC een belangrijke wedstrijd in en tegen Volendam. Dat dit een hele belangrijke wedstrijd is, zal niet onopgemerkt blijven bij de FC Zwolle supporters. Iedereen wil de spelers aanmoedigen in deze vermoedelijk zware wedstrijd. De Supportersclub FC Zwolle hoopt op een ware invasie van supporters in Volendam. Voor deze wedstrijd zijn geen beperkende maatregelen opgelegd door B&W, Politie, KNVB, FC Volendam of FC Zwolle. Heel veel supporters zullen vrijdagmiddag op tijd vertrekken om gezellig op "De Dijk" wat te drinken en te eten.

De relatie tussen de supporters van beide clubs is heel bijzonder te noemen. Al jaren ontmoeten supporters van FC Volendam en FC Zwolle elkaar voor de wedstrijd en drinken gezamenlijk een biertje. Geen trammelant en louter gezelligheid. Beide clubs en supportersverenigingen zijn hier trots op en willen dit zo houden! Misschien ten overvloede, hou elkaar een beetje in de gaten zodat het 100% gezellig blijft, aldus de supportersclub. Zij verwacht dat iedereen het "blauw-witte" gevoel op een positieve manier zal uitdragen en laat zien dat FC Zwolle een club is van echte supporters, die het team 90 minuten lang aanmoedigen. Tot slot vraagt de supportersclub iedereen te komen en de FC te steunen op weg naar het kampioenschap. Kaarten zijn aan de kassa’s in Volendam te koop.

Artikel delen:
Reacties 21
 1. Bericht door Natascha, op 15 februari 2011 om 14:09
  Wij ook, Edwin ook nog steeds?

  Ja, wij vertrekken om 13.00 uur vanaf carpoolplaats zuid. En schoonpa gaat ook mee.
  :D:D:D


  Maak melding

 2. Weet iemand of de wedstrijd nou wel of niet wordt uitgezonden op erdivisie live ? In hun programering staat van wel , maar las op een andere site dat de wedstrijd om de beslissing in de derde periode wordt uitgezonden . Kan namelijk niet zelf heen door mijn werk , maar als ie wordt uitgezonden kan ik de wedstrijd wel zien .


  Maak melding

 3. Nou ik moet gewoon werken tot kwart voor 5 en mars nog tot iets later dus wij gaat gewoon tegen 18 uur weg, als ik tenminste verzekerd ben dat ik het stadion in kan….

  Ramon ik vermoed idd dat ze de wedstrijd om de periode uitzenden.


  Maak melding

 4. Ingezonden:

  Beste FC Zwolle supporters,

  Komende vrijdag speelt FC Zwolle zoals iedereen met gemak weet uit tegen FC Volendam. Dit gaat een invasie van FC Zwolle supporters worden. Zoals het lijkt zelf meer dan in het uitvak passen. De Supportersclub heeft bij de club aangedrongen om extra plaatsen voor de Zwolle supporters.

  De club heeft er veel moeite voor moeten doen, maar het is gelukt. We krijgen een extra vak. Totaal kunnen er nu bijna 1000 supporters mee. Dus voor de twijfelaars en de onrustigen KOMT ALLEN.

  We willen nog wel even de afspraken en verplichtingen voor jullie op een rij zetten.

  Om 12:00 vertrekken 2 bussen van de Supportersclub. 11:30 aanwezig
  om 17:45 vertekt 1 Supportersbus van de SC 17:30 aanwezig.
  Deze supporters hebben dus reeds een toegangskaart.
  Er zal geen verkoop van dranken zijn in deze bussen. Supporters mogen op de heenweg 4 alcoholhoudende drankjes zelf meenemen. Er zullen 2 stewards in de bus aanweizg zijn die de zelfde bevoegdheden hebben als normaal.

  Voor iedereen geld dat FC Zwolle heel veel moeite heeft gedaan om extra plekken te krijgen, laten we met z’n allen dan ook zien dat we deze vrijheid verdienen. Hou het gezellig en matig je drank gebruik zo dat het gezellig is en blijft, wij verwachten dat een ieder het belang hier van inziet.

  Tot slot

  Informatie vanuit Volendam:

  – Het is verboden op of aan wegen, die deel uitmaken van de bebouwde kom van Edam en Volendam en van het natuurgebied tussen de beide bebouwde kommen, alcoholhoudende drank te nuttigen en aangebroken flessen, blikjes e.d. met alcoholhoudende drank bij zich te hebben.

  – Wanneer er geconstateerd wordt dat er dronken supporters uit de supportersbus(sen) komen, zullen deze de toegang tot het stadion worden ontzegd. Mocht dit gelden voor het merendeel van de supporters op de bus(sen) dan zal/ zullen de bus(sen) in zijn geheel worden teruggestuurd.

  Laten we het een topdag maken.

  Namens de Supportersclub FC Zwolle

  Johan Zomerdijk


  Maak melding

 5. Voor iedereen geld dat FC Zwolle heel veel moeite heeft gedaan om extra plekken te krijgen, laten we met z’n allen dan ook zien dat we deze vrijheid verdienen. Hou het gezellig en matig je drank gebruik zo dat het gezellig is en blijft, wij verwachten dat een ieder het belang hier van inziet.

  Amen!! Laten we er voor zorgen dat ook de Volendammers kunnen zeggen, dat was de leukste/gezelligste wedstrijd van het seizoen ( met winst voor ons;))


  Maak melding

 6. Gebeurt niet vaak dat er zoveel supporters mee gaan naar een uitwedstrijd. Dus supporters laat jullie, van je beste kant zien. In goede en slechte tijden.


  Maak melding

Reageer