Het Goede Doel in Hedon

Zwolle – Henk & Henk zijn terug met een nieuw album en presenteren dat middels een minitour langs een beperkt aantal zalen. Onder de noemer Liefdewerk Clubtour staat Het Goede Doel donderdag 24 februari in poppodium Hedon te Zwolle.

 

Natuurlijk wordt het een feest der herkenning, want ook hits als België, Nooduitgang, Gijzelaar, Alles Geprobeerd of Hou Van Mij komen ongetwijfeld voorbij. Het Goede Doel presenteerde haar nieuwe album "Liefdewerk" op Valentijnsdag in Tivoli van thuisbasis Utrecht, vervolgens tourt de band langs een aantal popzalen in Nederland. “Liefdewerk” is de opvolger van het in 2008 verschenen album "Gekkenwerk" en laat wederom het unieke geluid horen van zanger/tekstdichter Henk Westbroek en zanger/componist Henk Temming. Laatstgenoemde produceerde tevens het album.
“Liefdewerk” bevat 12 nieuwe nummers die stuk voor stuk geschreven werden door Henk en Henk. Het artwork bestaat wederom uit geschilderde kunstwerken, die ditmaal verzorgd zijn door het Utrechtse "Kunstliefde", één van de oudste kunstenaarsverenigingen van Nederland. Het album wordt uitgebracht door platenlabel en distributeur T2 Entertainment, waar ook Van Velzen en Ellen ten Damme zitten. Vanzelfsprekend speelt Het Goede Doel ook haar grootste hits tijdens de clubshows. Het Goede Doel live blijkt door hun vele hits altijd weer één groot feest der herkenning. In de Top 2000 van Radio 2 en in de Top 1000 Aller tijden van Veronica is de band dan ook altijd met een groot aantal hits vertegenwoordigd. Onder andere de hits: België, Nooduitgang, Alles geprobeerd, Gijzelaar, Hou van mij, Sinterklaas…. Wie kent ze niet!

HET GOEDE DOEL

Locatie: Poppodium Hedon / Popfront, Zwolle

Wanneer: Donderdag 24 februari

Open: 20:00 uur

Aanvang: 21:00 uur

Entree: € 20,00 (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn direct te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer