Onderzoek naar ongeluk in de Spiegel

Theater de Spiegel in Zwolle wordt mogelijk vervolgd voor een overtreding van de Arbeidsomstandighedenwet. Het Openbaar Ministerie onderzoekt een ongeluk van een schoonmaakster.

Tijdens werkzaamheden in een zaal van het theater viel de vrouw drie tot vier meter omlaag, waarbij zij haar bekken en een rugwervel brak. In de vloer zat een gat, waar altijd de geluidsinstallatie staat. Volgens de arbeidsinspectie was er om het gat alleen een lintje gespannen en ontbrak er een permanente veiligheidsvoorziening. Het Openbaar Ministerie bekijkt nu of er sprake was van een strafbaar feit.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Hoe kun je nou in dat gat kukelen, als er een lint omheen staat?

  En dan wordt onderzocht of hier sprake is van een strafbaar feit… Hoeft die mevrouw dan zelf niet uit te kijken?


  ⚠️ Meld

 2. waar altijd de geluidsinstallatie staat <-> en ontbrak er een permanente veiligheidsvoorziening.
  Lijkt mij sterk dat als de installatie tijdelijk is wegggehaald, je een permanente voorziening moet treffen; het is of of


  ⚠️ Meld

 3. @Sil:

  Echt een man hoor! Dan loop je over je pas gemopt stukkie heen.

  Mja, jij doet het dan ook niet veel beter blijkbaar. Jij bent zeker zo’n vrouw die de kamervloer gaat schilderen, beginnend bij de deur en eindigend in een hoek aan de andere kant van de kamer waar geen deur te bekennen is ;D

  Met andere woorden:
  Ook al ga je moppend achteruit lopen, ik mag toch hopen dat je dan wel de ruimte bekijkt hoe je het aan gaat pakken net als het schilderen van een vloer….. (of ben ik nou ook een domme kerel?)


  ⚠️ Meld

 4. Nog leuker: dat moet het podium dichtgetimmerd worden!!
  Stel je voor dat ze al moppend achterwaarts het podium afloopt!

  Moppen wordt mopperen 😉


  ⚠️ Meld

Reageer