Carnaval voor de jeugd van Sassendonk

Zwolle- Het carnaval in Zwolle is een groot feest dat aan jong en oud veel plezier geeft. Eén van de hoogtepunten ieder jaar is het opzetten van het nest op de carnavals-vrijdagavond om 24.00 uur, natuurlijk veel te laat voor de jeugd van Sassendonk.

ei_3-1.jpg

Maar, net zo als vorig jaar organisereert de commissie Kindercarnaval van CV de Eileuvers het opzetten en neerhalen van een jeugdnest voor alle jonge carnavalsvierders van Sassendonk. Alle (jeugdige) carnavalsvierders zijn welkom op vrijdag 4 maart a.s. rond 17.00 uur op de Grote Markt voor de Harmonie voor het opzetten van het jeugdnest. Om 17.11 uur gaat het nest omhoog. De kapel "de Hanewakkers" uit Hattem zal dit alles met hun vrolijke klanken opluisteren.

Op carnavals-dinsdag 8 maart a.s. zal het jeugdnest worden neergehaald om 17.49 uur, ondersteund door de kapel Le Bombardon. Daarna gaan het nest en de Eipiepers naar de Proosdij. De sleutelteruggave en de steekafname van onze Jeugdprinses Janou I is vanaf 19.15 uur in de Proosdij. Natuurlijk is iedereen daar ook van harte welkom!!

Artikel delen:
Reactie 1
  1. hey hoe gaat het Jeugdprinses Janou I, adjudanten Lotte en Demi?
    Dat bezoekje aan de wingerd was leuk.
    oh ja uhhmm trouwens ik ben het, die jongen die zei tegen jullie dat jullie zo leuk zijn


    Maak melding

Reageer