Oproep teruggave gestolen goederen

Zwolle – De politie doet de volgende oproep: In de periode tussen maandagmorgen 7 en donderdagavond 10 februari is er ingebroken bij een woning aan de Kurkbomenlaan. Tijdens de inbraak is een aantal waardevolle spullen weggenomen, waaronder een JVC videocamera, een Sony digitale spiegelreflexfotocamera en juwelen (o.a. enkele erfstukken).

Op de harde schijf van de videocamera en op de gegevensdrager van de fotocamera staan unieke beelden van een onlangs overleden familielid, om deze reden hebben (de gegevensdragers van) deze camera’s hoge emotionele waarde. Hetzelfde geldt voor een weggenomen zegelring met familiewapen. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Mensen die meer informatie hebben over deze zaak, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van het team Zwolle-Noord via 0900-8844.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Bah, wat naar… De spullen missen is al uiterst vervelend, maar als het ook nog eens om emotionele inhoud gaat wordt het extra triest. Hopelijk komt er wat terug, maar ik ben er bang voor…


    Maak melding

Reageer