Groepsuitjesgids 2011 is uit!

Zwolle – De Groepsuitjesgids 2011 staat weer boordevol leuke en bijzondere groepsuitjes in Overijssel. Sportief bezig zijn, cultuur snuiven of heerlijk ontspannen? Het kan allemaal in de Overijsselse regio’s rondom Zwolle, Vechtdal Overijssel, IJsseldelta of WaterReijk Weerribben Wieden.

vz_groepsuitjes_lr_470.jpg

Alle groepsuitjes zijn overzichtelijk bij elkaar gebracht in één gids: de Groepsuitjesgids 2011. De Groepsuitjesgids 2011 biedt een compleet overzicht van alle groepsuitjes in de regio Overijssel. Van een culinaire stadswandeling tot een actieve steproute, van een ontspannende boottocht tot een gezellige solextour. Nieuw in 2011 zijn onder andere het koe safari & rollercoaster arrangement, zelf sieraden maken of een bezoek aan de schatkamer van Overijssel.
U kunt zelf een uitje selecteren dat bij u en uw gezelschap past. Daarna kunt u het uitje eenvoudig zelf boeken bij een van de VVV medewerkers groepsuitjes of via www.overijsseltrips.nl. Uw uitje kan op maat gemaakt worden, om uw trip in Overijssel tot een onvergetelijke belevenis te maken. De Groepsuitjesgids 2011 is een samenwerkingsverband tussen de vier toeristische regio’s Zwolle, Vechtdal Overijssel, IJsseldelta en WaterReijk Weerribben Wieden. Bij de VVV kantoren en agentschappen in deze gebieden kunt u de gids gratis ophalen. U kunt het complete overzicht groepsuitjes, met informatie en prijzen, ook vinden op de website www.overijsseltrips.nl. Voor meer informatie of reserveren kunt u contact opnemen met de afdeling groepsuitjes, via info@overijsseltrips.nl.

Artikel delen:

Reageer