Kinderafdeling krijgt gift voor internet en tv

De kinderafdeling K3 heeft op dinsdag 20 maart een geldbedrag gekregen van 800 euro; 500 euro werd geschonken door Jong Management Zwolle en 300 euro door de afdeling Gastenservice van Isala Facilitair. Hoofd zorgteam K3 Monique Zwiep was erg blij met de cheques. Het geld wordt gebruikt voor Patientline, hiermee kunnen zieke kinderen tijdens hun opname gratis internetten en tv kijken.

‘Isala staat bekend om de goede zorg voor ouder en kind. Ook is bekend dat de zorg voor kinderen en de middelen om het voor kinderen in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken, veel geld kosten en dat het niet meevalt om dat geld bij elkaar te krijgen. Daar willen wij graag bij helpen met geld voor Patientline; we hopen dat de kinderen er blij mee zijn’, aldus Jong Management.

Netwerkclub
Jong Management Zwolle is een netwerkclub van jonge managers, directeur-eigenaren en beleidsbepalers. Ze willen hun motto, ‘persoonlijk en zakelijk groeien’, waarmaken door activiteiten te ondernemen met een gezonde mix van ‘fun’ en zakelijkheid. In dit kader wilden ze graag een bezoek aan de Isala klinieken brengen en er een schenking voor het goede doel aan koppelen.

Op 20 maart is een groep van zesendertig JM-leden te gast geweest bij de afdeling Gastenservice. De groep heeft enkele presentaties gekregen over het ziekenhuis en een rondleiding op K3.

Artikel delen:

Reageer