Nieuwe carnavalslocatie: Rodetorententien

Zwolle – Een verrassing voor carnavalminnend Sassendonk. Op de valreep is bekendgemaakt dat er een nieuwe, groots opgezette carnavalstent op het Rodetorenplein komt. Vrijdag, zaterdag, zondag en maandag zullen in en om het Rodetorententien volledig in het teken staan van topentertainment voor jong en oud. Met muziek, shows, een kinderplein, terras voor de deur, eten en drinken en natuurlijk bomvol met Zwolse gezelligheid.

Hendrik en Sayna( Las Rosas/Hanzehotel) en John Althoff (High Energy), hebben de koppen bij elkaar gestoken om met carnaval een jaarlijkse aanvulling te maken op het Zwolse carnaval. Het idee is geboren uit passie van de ondernemers, zelf fervent carnavalsvierders. Ze gaan een aantal thema’s doen. Zo zijn er elke dag een aantal optredens van Braziliaanse carnavalsdames op een podium boven de bar en tevens zullen er après-ski knallers, slagers en carnavalsmuziek in de tent klinken. Ook wordt er nog druk onderhandeld met een aantal klinkende namen in carnavalsland, die zullen volgende week vrijdag bekend worden gemaakt. Het Rodetorententien is gratis toegankelijk en kan er gewoon met ‘munties’ betaald worden.

De tent is geopend op vrijdag vanaf 21.00 uur en de overige dagen vanaf 12.00 uur tot 02.00 Toegang overdag voor iedereen(kinderen onder de 16 onder begeleiding) vanaf 18.00 uur 16 jaar en ouder.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Ze moeten die tent helemaal weg halen uit de binnenstad …haalt de gezelligheid uit de stad, je hebt toch cafe’s genoeg,,,,Daar kunnen de vierders toch terecht,,,,ppppfff k*t tent


    Maak melding

Reageer