Taxiservice Seniorencarnaval in ere hersteld

Zwolle – Voor het seniorencarnaval heeft CV De Eileuvers een subsidie gekregen van de Stichting De Gasthuizen. Hierdoor kunnen er weer gratis taxi’s gereden worden voor de Sassendonkse senioren, de Grieze Wiezen, van en naar het seniorencarnaval.

Maar niet alleen voor deze groep, ook voor alle leden vanaf 55 jaar. 55-plussers die in de voorverkoop een kaartje kopen voor het seniorencarnaval kunnen ook gebruik maken van deze gratis taxiservice. Ze kunnen op vertoon vaan hun 55-plus pas een taxikaart krijgen voor de heen- en terugreis. Ze moeten alleen tijdig reserveren.

De senioren moeten voor 24 februari een taxi reserveren bij RM-Taxi via info@rmtaxi-zwolle.nl of via 038-4204220.

De toegangskaarten en taxi kaarten zijn te koop en af te halen bij de volgende voorverkoopadressen:
Rits-in Assendorperstraat 105
Scholten tweewielerspecialist Luttekestraat 13

Kaarten kosten € 6.00 voor leden en € 7.00 voor niet leden

De taxiservice geldt wel alleen in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Het valt wel op dat RM Taxi weer voor de gemeente rijd,Een ander taxibedrijf heeft niet eens de kans om ook voor de gemeente te rijden ondanks dat er subsidie uitgekeerd word.Want als er subsidie in het spel is dan moet elk taxibedrijf toch aangeschreven worden ???


    Maak melding

  2. @gait jan: RM rijdt voor de senioren die naar het seniorencarnaval van de Eileuvers willen. Dat wordt gesubsidieerd door de Stichting Gasthuizen. De gemeente heeft hier niks mee te maken. Het hele woord “gemeente” komt niet eens in het bericht voor.


    Maak melding

Reageer