Yellow Claw wegens succes terug naar Hedon

Zwolle – Najaar 2010 maakte Zwolle kennis met de eclectische dance van de driemansformatie Yellow Claw in poppodium Hedon. Overspoeld door positieve reacties van bezoekers kon een herhaalbezoek dan ook niet langer uitblijven. Vrijdag 4 maart keren Jim Aasgier, Nizzle en Bizzey terug naar het podium gewapend met verse sets vol duizelingwekkende hiphop, dubstep en subgenres waar je lekker op los kan gaan.

Three is the magic number weten Jim Aasgier, Nizzle en Bizzey, daarom strijken de drie gezamenlijk neer in een nieuw muzikaal concept, genaamd Yellow Claw. Met de Jimmy Woo als thuisbasis en een sterk groeiende trackrecord van venue’s nemen de Claw’s stap voor stap de Eclectische Dance Scene over, waardoor ook Hedon Zwolle niet kon ontbreken als locatie.  
Verwacht van Yellow Claw een energieke dansavond, waarbij verschillende muziekgenres samensmelten in een dansbare sound, van Hip Hop tot en met Dubstep. De Yellow Claw DJ’s brengen met veel skills de vertrouwde classics, vermengt met veel nieuwe muziek en vocaal ondersteund door de zwoele olijfoliestem van Bizzey.

YELLOW CLAW

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer: Vrijdag 4 maart
Open: 23:00 uur
Aanvang: 23:00 uur
Entree: € 7,50 (excl. € 1,- servicekosten)

Let op: voor dit evenement vindt geen voorverkoop plaats. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar op de avond zelf aan de kassa van Hedon. Bezoekers van het uitverkochte optreden van De Jeugd van Tegenwoordig eerder op de avond mogen gratis blijven.

Artikel delen:

Reageer