Zwols Muziektheater brengt “Fiddler on the Roof”

Zwolle – Op vrijdag, zaterdag en zondag 1, 2 en 3 april brengt het Zwols Muziektheater de Musicalklassieker “Fiddler on the Roof” op de planken. Deze musical speelt zich af in het Russische dorpje Anatevka en dit zorgt ervoor dat de musical vaak de naam van dit dorpje krijgt.

Het thema is de voortdurende worsteling van de naar traditie hunkerende oorspronkelijke joodse bevolking, die tijdens de opkomst van het communisme in Rusland hun zekerheden langzaam maar zeker zien verdwijnen. Daarnaast is de onvoorstelbare armoede een belangrijk gegeven. Dit wordt prachtig verbeeld in het misschien wel bekendste lied uit de musical: “Als ik toch eens rijk was”. Het Zwols Muziektheater staat onder leiding van Jenny van Ark en wordt begeleid door orkest Musica Instrumentalis uit Hilversum. De regie is in handen van Dick van Ommen.


Kaarten voor de drie voorstellingen zijn verkrijgbaar via het bestelformulier op de website www.zwolsmuziektheater.nl. Ook kan men telefonisch reserveren via: 038 – 3636407 en 06 – 518 32 536.De 1e rangskaarten kosten € 24.50. De 2e rangskaarten kosten € 21.50.

De prijzen zijn inclusief garderobe, programmaboekje en een pauzedrankje.

Artikel delen:

Reageer