DJ Hans Stroeve goes Suriname

Zwolle – De Zwolse DJ Hans Stroeve blijkt zijn zinnen gezet te hebben op warme, tropische geluiden aan de randen van het Caribisch gebied. De Zwollenaar is een bekende DJ en muzieksamensteller. Zo stelt hij muziek samen bij onder andere het bekende Zwolse restaurant De Librije, maar dat lijkt niet genoeg. Sinds 17 februari adverteert de Zwollenaar zelfs op het Zuid-Amerikaanse continent, in Suriname.

In de voormalige Nederlandse kolonie is die dag een nieuwe Surinaamse nieuws website gelanceerd. Deze website gaat dagelijks een selectie Surinaams publiceren uit Suriname, Nederland en de rest van de wereld. Hans Stroeve en de hoofdredacteur van die nieuwe website (www.super-suriname.com), Paul Kraaijer, zijn kennissen van elkaar. Natuurlijk ontstond al snel het plan om via die website te gaan adverteren. Voorzichtige koude muzikale Zwolse schreden in het warme, tropische Suriname. Kraaijer woont en werkt, als freelance journalist, sinds eind augustus 2010 definitief in Suriname. Hij tracht daar via zijn contacten en netwerkwebsites aandacht te krijgen voor de muzikale DJ-ervaring van Stroeve. De hoofdstad Paramaribo kent een levendig, bruisend uitgaansleven.

Muziek is heel populair. De stad swingt, de bevolking swingt. Er kan geen auto voorbij rijden of er klinken zeer luide muzikale klanken uit de geopende portierraampjes. Vooral lokale Surinaamse klanken. Met zijn jarenlange ervaring als DJ zou Hans Stroeve in het Surinaamse muzikale klimaat met zijn eigen samengestelde muziek de al hoge temperatuur nog hoger kunnen laten doen stijgen….

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Goed bezig Hans 😀

    Met zijn jarenlange ervaring als DJ zou Hans Stroeve in het Surinaamse muzikale klimaat met zijn eigen samengestelde muziek de al hoge temperatuur nog hoger kunnen laten doen stijgen….

    8)


    Maak melding

Reageer