Jantje Beton Collecte 2011

Zwolle – In de week van 7 tot en met 12 maart 2011 wordt de Jantje Beton Collecte 2011 in Zwolle gehouden, een collecte voor en door het jeugdwerk waarbij 50 procent van de opbrengst bestemd is voor de deelnemende clubs. De andere helft van de opbrengst besteedt Jantje Beton aan allerlei zinvolle projecten voor de jeugd in Nederland.

Jantje Beton staat voor kinderen en vrije tijd. Hij vindt het heel belangrijk wanneer kinderen in hun vrije tijd veilig, vrij en avontuurlijk kunnen buitenspelen in hun eigen buurt. Wanneer kinderen spelen, hebben ze niet alleen op het moment zelf veel plezier, maar doen ze ook nog eens allerlei indrukken en ervaringen op die essentieel zijn voor hun ontwikkeling. In Zwolle zijn door Jantje Beton in de afgelopen jaren bijdragen verstrekt aan kindervakantie-activiteiten (huttendorp Stadshagen, circusproject) en jeugdactiviteiten (herinrichting speeltuin Wipstrik, verbouwing accommodatie, vervanging motorboot en kampvuurkuil diverse scoutingclubs).

In Zwolle lopen in 2011 de Scoutinggroepen Jan Lijdinggroep, Zwolsche Zeeverkenners, Sint Christofoor Zeeverkenners, Indabagroep, Hopman Kippersgroep, Renatum ’57 en IJsselgroep Zwolle-Zuid, de Bewonersverenigingen Babuti en Wipstrikkwartier en het jeugdwerk van de Adventskerk Zwolle-Zuid en de jeugdafdeling van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen.

Als er nog jeugdorganisaties in Zwolle zijn die volgend jaar ook als club willen collecteren, kunnen die zich aanmelden via bij Jantje Beton Collecte, collecte@jantjebeton.nl .

Artikel delen:

Reageer