Band battle voor verschillende muziekgenres in De Enk

Zwolle – De Battle For the Queen is een bandbattle voor verschillende muziekgenres. De battle bestaat uit 3 avonden waarvan 2 voorrondes en een finaleavond. In elke voorronde spelen 3 bands, en een jury bepaalt welke naar de finaleavond gaat.

De battle vindt plaats in Wijkcentrum De Enk aan het Assendorperplein in Zwolle.  Aanvang 20.30 uur, zaal open 20.00 uur, entree gratis. De 1e voorronde is op vrijdag 4 maart, de bands die dan spelen zijn: Sweet Candy kills, is garage punk/rock met een vrouwlijke zang, Carrifigus, vormt een psychidelische blues rockband en Aspen gems opzwepende en knallende poprockband geïnspireerd door snowpatrol. De 2e voorronde is op vrijdag 11 maart, de bands die dan spelen zijn: A.I. een variatie van verschillende muzieksoorten en verteld een verhaal met hun muziek, Dantety Dantety, alternatieve rock uit de lage landen en  Capital, een frisse alternatie band met knallende nummers.
De finale is op vrijdag 18 maart. Dan spelen de 2 winnaars uit de voorrondes. De winnaar van de finale krijgt een plaats in het avondprogramma van het Koninginnendagfeest op het Assendorperplein. Hieraan is een geldbedrag verbonden van € 250.–. Wilt u wat aanstormend talent zien? kom dan naar Wijkcentrum De Enk, Enkstraat 67, en breng ook een stem uit op uw favoriet.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Tevens aan de overkant in Eureka op hetzelfde tijdstip:

  4 punkbands deze avond in EUreka.
  M.V.D. en AVVERKAD uit Berlijn doen op deze tour Zwolle aan en worden gesupport door SVARTA LAGOR uit Utrecht en CLEVELAND STEAMER uit Hengelo en ons eigen Zwolle. M.V.D. bestaat al 17 jaar en is daarmee de langstbestaande crustpunk band van Duitsland. Verwacht snel, hard en beukend! Van AVVERKAD kunnen we eigenlijk muzikaal niet veel anders zeggen. SVARTA LAGOR is een vrij nieuwe band en heeft net een LP uitgebracht die zij nu aan het promoten zijn, de teksten gaan over een verscheidenheid aan links-radicale onderwerpen. CLEVELAND STEAMER tenslotte is ook een vrij nieuwe band, bestaande uit mensen die al furore hebben gemaakt in bands als Vals, Boelly en de Belhamels en SandCreekMassacre. De muziekstijl is iets minder duister dan de rest en hier en daar zal de luisteraar zelfs enige melodie herkennen.

  Band websites:
  M.V.D. http://www.myspace.com/mvdberlin
  Avverkad http://www.myspace.com/avverkad
  Svarta Lagor http://www.svartalagor.se
  Cleveland Steamer http://www.myspace.com/clevelandsteamertrash

  Entree: 5,50
  Open: 20.30uur
  Aanvang 1ste band: 21.00uur

  EUREKA
  Assendorperplein 9
  http://www.eureka-zwolle.nl


  Maak melding

Reageer