Bekendmaking ideeën wijkbudgetten Zwolle

Zwolle – Op dinsdag 1 en donderdag 3 maart 2010 zijn de verkiezingen van de Wijkbudgetten. Dan wordt op feestelijke wijze bekend gemaakt welke ideeën de meeste stemmen hebben gekregen en gerealiseerd kunnen worden. Wijkwethouders Nelleke Vedelaar (Veerallee) en Filip van As (Stadshagen) zijn ook aanwezig. Alle wijkbewoners zijn van harte uitgenodigd om de finalerondes bij te wonen.

Tijdens de avonden presenteren de indieners op eigen wijze hun idee. Bewoners die hun stem nog niet hebben uitgebracht, kunnen dit op de avond zelf alsnog doen, de stembussen zijn tot 20.00 uur geopend. Ook de kinderen uit de wijk zijn van harte welkom, voor hen is er een knutselwedstrijd. De avond wordt muzikaal begeleid door een band.

Verkiezingfeest

De gezamenlijke verkiezingsavond van de Binnenstad, Hanzeland en Veerallee vindt plaats op dinsdag 1 maart van 18.30 tot 21.00 uur in het Carolus Clusius College aan de Prinses Julianastraat 66, ingang Kamperweg.

De verkiezingsavond in Stadshagen vindt plaats op donderdag 3 maart van 18.30 tot 21.00 uur in het Cultuurhuis aan de Werkerlaan1.

Artikel delen:

Reageer