Inloopbijeenkomst “Verkeersknip” Stadshagen op 3 maart

Zwolle – Wijkbewoners van Stadshagen doen er goed aan donderdag 3 maart tussen 17.00-21.00 uur te reserveren in hun agenda. Het onderzoek naar de ‘verkeersknip’ in Stadshagen wordt dan gepresenteerd aan wijkbewoners en andere belanghebbenden.

In het Informatiecentrum Stadshagen (in het Cultuurhuis, Werkerlaan 1) wordt tijdens een inloopbijeenkomst uitgelegd welke varianten om de knip op te heffen onderzocht zijn, en wat de uitkomsten van het onderzoek zijn. De afgelopen maanden is het onderzoek uitgevoerd door onafhankelijk verkeersadviesbureau Goudappel Coffeng. Medewerkers van het bureau en van de gemeente Zwolle geven op 3 maart tussen 17.00-21.00 uur tekst en uitleg over het onderzoek. Er is geen centrale presentatie: belangstellenden kunnen op elk moment naar de bijeenkomst komen.

De verkeersknip zorgt ervoor dat autoverkeer in Stadshagen niet van het ene deel van de wijk naar het andere deel kan rijden. Omdat er in de wijk bezwaren bestaan tegen de knip heeft de gemeente onderzocht of het autoverkeer in de wijk beter georganiseerd kan worden. Burgemeester en wethouders buigen zich in de collegevergadering van 1 maart over het rapport van Goudappel Coffeng. Pas na een besluit van het Zwolse gemeentebestuur – opdrachtgever aan Goudappel Coffeng – is het onderzoeksrapport openbaar.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Dick ik denk dat ze met redelijke alternatieven komen .De uitlatingen van Rene De Heer (onze nieuwe wethouder) deed mij vermoeden dat die er echt zijn.


  Maak melding

 2. @wichert:
  Meneer De Heer heeft al tijden een stel in zijn ogen redelijke alternatieven… Dat de aangrenzende wijkbewoners zich daar niet in kunnen vinden, is voor deze meneer geen probleem… Dus ik vrees de ergste alternatieven die je je maar kan voorstellen… ben dus erg benieuwd of er ook echt nieuws is.

  Ik ben het met Dick eens: ik denk dat de beste oplossing is om het gewoon zo te laten en te zorgen dat de tweede helft van Stadshagen een betere verbinding krijgt naar de omliggende wegen toe vanaf het winkelcentrum!


  Maak melding

 3. Dus dit betaalde ZWOLLE eerst al

  Onderzoeksbureau
  De afgelopen maanden is het onderzoek uitgevoerd door onafhankelijk verkeersadviesbureau Goudappel Coffeng. Medewerkers van het bureau en van de gemeente Zwolle geven op 3 maart tussen 17.00-21.00 uur tekst en uitleg over het onderzoek. Er is geen centrale presentatie: belangstellenden kunnen op elk moment naar de bijeenkomst komen.

  Info van http://www.stadshagennieuws.nl


  Maak melding

 4. Die kosten van dat verkeersadviesbureau ben je dus al kwijt. Terwijl het gewoon een situatie betreft die al 11 jaar zo is. Nou ja, bakkelei er as donderdag maar een eind over weg.


  Maak melding

Reageer