Stemreminder voor statenverkiezingen in Overijssel

Zwolle – Op woensdag 2 maart is er van half negen tot twaalf uur s’ nachts traditiegetrouw een verkiezingsavond in het provinciehuis. Deze ‘uitslagenavond’ is niet alleen bedoeld voor de politieke fracties en hun achterban; iedere geinteresseerde is van harte welkom.

De verkiezingsavond heeft een afwisselend programma. Interviews, video, muziek en de bekendmaking van de voorlopige uitslagen wisselen elkaar af. Om 21.00 uur, als alle stembureau’s in Overijssel sluiten geeft Commisaris van de Koningin mevrouw Bijleveld de aftrap voor het programma. Naar verwachting zijn om twaalf uur nog niet alle uitslagen binnen. Dat heeft te maken met het feit dat er weer met potlood gestemd wordt. Er is op dit moment een handige tool werkzaam op de site www.overijsselkiest.nl De bezoeker van de site kan even invullen op welke manier hij/zij op 2 maart er aan herinnert wil worden om te gaan stemmen; via faceboek, twitter, mail of via een sms-je. Een geheugensteuntje, om toch vooral de stembus niet te vergeten volgende week woensdag!

De verkiezingsavond wordt ook live uitgezonden op www.overijsselkiest.nl. U bent van harte welkom om de verkiezingsavond bij te wonen. Plaats van handeling: de foyer van de bestuursgedeelte van het provinciehuis, Luttenbergstraat 2 in Zwolle.
Artikel delen:

Reageer