Tweede kaartje gratis op Kidsfeest FC Zwolle

Zwolle – Op 26 februari is het grote supporterfeest, "100 jaar onder de Peperbus" omdat het voetbal van PEC en FC Zwolle in Zwolle 100 jaar bestaat. ’s Avonds is het feest voor de volwassen supporters, maar ’s middags is er een groot feest voor de kids. Het tweede kaartje is gratis!

kidsfeest_100jarig_bestaan.jpg

Ben je tussen de 0-15 jaar dan is er op zaterdagmiddag 26 februari een geweldig feest voor jou!! Wat kun je, o.a., doen? Onderdelen van het programma zijn o.a een optreden van een echte clown en Ben de Banjoman, een geweldige act van de zanger op zijn eigen paard. Kids kunnen zich laten schminken, er zijn allerlei spelen waaronder een megatwister, een zenuwenspiraal en je kunt je eigen pannenkoek lekker versieren  en opeten natuurlijk.

Mooie prijzen zijn er te winnen bij de voetbalkwis en de bingo. Wil je gewoon lekker knutselen, tekenen of een spandoek maken dat kan in de knustelcorner,  lekker uitleven kun je op de aanwezige springkussen, maar je kunt ook je vragen stellen aan de trainer en spelers van FC Zwolle tijdens jullie persconferentie. Er is nog veel meer te doen tussen 15.00 en 16.30 uur dus koop snel je kaart voor € 5,00 (inc. pannekoek) en dan zien we jou op het Kidsfeest. Ook je vriendjes/vriendinnetjes zijn van harte welkom, ook als ze niet van voetballen houden er is voor iedereen wat leuks te doen. Het tweede kaartje is GRATIS!!
Kaarten zijn on-line te koop via: http://www.eeuwonderdepeperbus.nl/
Ook op het kantoor van FC Zwolle,
Tijdens de thuiswedstrijden van FC Zwolle in het jupiler Supporterscafé,
Bij Plato in de binnenstad, (klokkensteeg 14)
Spijkerman sport (winkelcentrum Zwolle Zuid)
Goudsmederij Aspasia ( korte kamperstraat 18) 
Harbrink Schoenreperaties ( winkelcentrum AA-landen)
Henk Gerrits Tweewielers ( assendorperstraat 232)
Bloemenman Stadhagen (bloemenkraam Winkelcentrum Stadhagen) 
Voor vragen en groepskortingen kun je mailen naar eeuwonderdepeperbus@supclubfcz.nl   

Tot dan!
Artikel delen:
Reacties 7
 1. 2E kaart gratis zeker geen opkomst !

  krijgen nu mensen die 2 kaartjes kochten– in de voorverkoop– hun 2E kaartje ook gratis ?

  @joris,, groot gelijk heb je

  supclub denk maar aan 1 ding

  GELD—GELD—GELD >:(>:(>:(


  Maak melding

 2. Er komen morgen meer dan 150 kids en wellicht maken er mensen dan nog gebruik van de last minute actie.
  Het wordt een top dag.

  Zeer triest hoe hier gereageerd wordt.

  Wat een onzin omtrent dat geld. Er blijft naar alle verwachting bijna geen geld over na dit feest. Als dit wel zo is dan wordt dat gedoneerd aan de youth united en de jeugdopleiding. dus niet voor de supportersclub. Het feest is van FCZwolle en niet de supclub!

  Het is heel goed dat de heren 1 van CSV of een andere Amateurclub je helden zijn. maar er zijn altijd grotere helden en met alle respect t.o.v. van de amateurs zijn dit natuurlijk wel de spelers van Zwolle. Net zo goed dat dit weer in een ander perspectiefstaat als b.v. Ajax of daarna Man United.

  Ik vind het gewoon jammer hoe jullie reageren. laat ik zeggen(met enig cynisme) jullie zijn een lekker voorbeeld voor onze jeugd!

  pfffff


  Maak melding

 3. as usual het ‘heerlijke’ zwolse gezeur als er iets gedaan wordt. typisch voor meeste inwoners van de stad, eerst klagen dat er nooit wat gedaan wordt, wordt er wat gedaan dan wordt het al afgekraakt voor dat het van start is gegaan…… Beetje positief tegenover iets staan en een glimlach op je gezicht maakt zwolle een stuk prettiger…


  Maak melding

Reageer